EștiSuperbă.ro

Bautura geniala care te scapa de 4 kilograme si 16 cm din talie in doar 7 zile!

Daca vrei sa slabesti rapid, probabil esti in cautarea unui remediu care sa te ajute sa scapi de kilogramele in plus. Aceasta bautura este usor de preparat. Trebuie doar sa urmezi cateva instructiuni simple.

Amesteca toate ingredientele intr-un vas mare, lasa lichidul peste noapte, la frigider. Consuma 4-5 pahare in timpul zilei, incepand inainte de micul dejun. Vei observa ca ai slabit deja 500g dupa primele doua ore.

Aceasta bautura este usor de preparat. Trebuie doar sa urmezi cateva instructiuni simple.

Ingrediente

8 pahare apa
1 lingurita ghimbir ras
1 castravete mediu, curatat de coaja si taiat in felii
1 lamaie taiata in felii
12 frunze de menta proaspata si 1 lingurita de menta uscata

Mod de preparare

Amesteca toate ingredientele intr-un vas mare, lasa lichidul peste noapte, la frigider.

Consuma 4-5 pahare in timpul zilei, incepand inainte de mucul dejun. Vei observa ca ai slabit deja 500g dupa primele doua ore.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Iată cum poti detecta camerele video ascunse din cabinele de probă ! Trebuie să stii asta!

Intră in cabina de probă si incearcă să efectuezi un apel pe telefonul mobil. Dacă tentativa esuează, cu siguranta incăperea este supravegheată cu o cameră ascunsă. Acest lucru se datorează interferentelor dintre undele telefonului mobil si cele ale cablului de fibră optică in timpul transferului de semnal.

Cum poti detecta o oglindă dublă? Toaletele si grupurile sanitare publice, camerele de hotel, vestiarele samd, toate sunt prevazute cu oglinzi. Dar cum poti fi sigur ca oglinda de pe perete este una obisnuita sau o oglinda dubla, adica una care reflecta lumina pe suprafata vizibila, dar actioneaza precum un geam transparent pe latura opusa?

De multe ori s-au depistat astfel de oglinzi duble in vestiarele, baile sau dormitoarele femeilor. Este foarte greu sa faci diferenta inspectand vizual oglinda. Ok, atunci ce e de facut?

Fa acest test simplu: Atinge cu varful unghiei suprafata de reflexie. Daca oglinda este simpla, atunci intre unghie si imaginea reflectata trebuie sa existe un mic decalaj, o distanta scurta de reflexie.

Daca, in schimb, imaginea reflectata porneste imediat in continuarea unghiei, ai de a face cu o oglinda dubla, si s-ar putea ca cineva sa te priveasca de dincolo de perete. Asadar, ori de cate ori ai suspiciuni, aplica testul simplu cu unghia.

Iti poti da seama pe loc. Motivul pentru care exista un decalaj in cazul oglinzilor reale este cat se poate de logic si de simplu: oglinzile sunt argintate pe spate, si este normal sa fie o mica diferenta generata de grosimea stratului aplicat pe partea din spate, respectiv sub sticla oglinzii.

In cazul oglinzilor duble, stratul de argint se afla la suprafata. Nu uita acest detaliu! Fa testul de fiecare data cand intri intr-o camera de hotel. Distribuie mai departe articolul surorilor, sotiei, fiicelor, prietenelor, colegelor, etc.

10 întrebuințări ale deodorantului despre care NU AI ȘTIUT până acum. Nu o rata pe a 9-a!

În mod normal, oamenii folosesc deodorantul pentru a preveni mirosul urât de transpirație al corpului lor. De obicei, acesta se aplică în zona axilei, dar și în alte locuri, acolo unde o persoană produce cea mai mare cantitate de transpirație. Sudoarea, acoperită de deodorant, este mai ușor de suportat, mai ales în ceea ce privește mirosul.

Cu toate astea, există și alte întrebuințări ale acestui produs, nu doar aceea de a te scăpa de mirosul neplăcut.

Iată în ce alte moduri poți folosi deodorantul de acum înainte:

1.Deodorantele care conțin cristale sau minerale de sare te pot ajuta să scapi de punctele negre de pe față și ajută la uscarea coșurilor. În plus, ajută la matifierea tenului în zonele pe care este aplicat.

2.Persoanele cărora le transpiră mâinile pot folosi deodorantul pentru a-și menține această zonă uscată și plăcută la atingere. Poți să îl aplici înainte să ieși din casă sau seara, înainte de culcare. Ambele variante vor avea același rezultat.

3.În cazul în care pantofii cei noi îți fac probleme, poți folosi un deodorant pentru a remedia situația. Aplică deodorant în zonele cele mai sensibile și astfel se va crea un soi de strat de protecție. Astfel vei scăpa și de bandajele care alunecă la fiecare doi pași.

4.Pentru a scăpa de mirosul deranjant de mucegai, desfă un deodorant și lasă-l așa în dulap. În câteva ore întreaga încăpere va mirosi a proaspăt și curat.

5.În timpul verii, nu există nimic mai enervant decât ochelarii care îți alunecă în permanență de pe nas. Aplică puțin deodorant pe nas, în special în zona pe care se fixează ochelarii și vei rezolva și această problemă.

6.Deodorantele sub formă de spary îndepărtează urmele de marker de pe pereți. Pulverizează peste urmele de pe perete deodorant, iar alcoolul din el va dizolva imediat cerneala. Apoi, folosește o cârpă curată pentru a îndepărta orice urmă de pix sau marker.

7.Picioarele noastre transpiră uneori și degajă un miros neplăcut, mai ales în timpul verii sau dacă umblăm foarte multe ore încălțați. Înainte să te încalți, aplică deodorant pe partea inferioară a piciorului și lasă-l câteva secunde să se usuce.

8.Sunt unele zile în care pur și simplu nu ai timpul sau posibilitatea de a-ți spăla podoaba capilară. În acele zile, aplică puțin deodorant pe scalp pentru a scăpa de aspectul uleios și lipicios al părului.

9.Aplică antiperspirant pe spatele tău pentru a evita acea urmă de transpirație care strică aspectul rochiilor sau tricourilor de vară.

10.Deodorantul poate fi folosit pentru a controla cantitatea de ulei de pe fața ta. Folosește-ți degetele pentru a-l aplica, începând de la frunte și continuând cu nasul și bărbia.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Medicii ginecologi spun ce-i enervează foarte tare la pacientele lor! Ai grijă să îndeplinești toate condițiile!

Pentru a fi ginecolog, trebuie să ai o chemare. Fața și mâinile tale se află constant în părțile private ale femeilor și ești responsabil de sănătatea acestora. Ginecologia se ocupă de organele reproducătoare, de sarcină și naștere. Ca oricine care are un job ce presupune interacțiunea cu un public general, ginecologii au și ei parte de specimene de oameni care-i scot din sărite.

Iată câteva chestii care-i deranjează pe ginecologi, așa că data viitoare când mergi la ginecolog, gândește-te că programarea o să decurgă ok pentru amândoi.

1. Nu-ți anula programarea doar pentru că ești la menstruație. Ginecologul știe ce înseamnă asta, nu-i nicio rușine!

2. Nu te auto-diagnostica. Internetul te informează, dar nu te tratează, chiar dacă e ușor să găsești simptome. Nu ești medic, iar dacă crezi că ceva e aiurea, mergi și fă o programare!

3. Fiecare femeie știe că trebuie să stea în poziția corectă pe masa de ginecologie. Poți să te urci singură deja.

4. Treaba unui ginecolog e să intre în contact cu părțile intime ale femeii. O mulțime de femei se simt rușinate să vorbească despre lucrurile care li se întâmplă acolo jos, dar nu trebuie. Ginecologul nu te critică, el trebuie să știe ce ți se întâmplă.

5. Examenul pelvian și Papanicolau salvează vieți. La fiecare trei ani, trebuie să faci un test Papanicolau, care se face simplu și rapid, iar dacă nu-l faci, ginecologului nu-i va plăcea asta.

6. Când mergi la un ginecolog nou, spune-i dacă ai avut copii, dacă ai făcut cezariană sau ai născut natural. E important ca el să știe chestia asta.

7. Nu lua în considerare oric sfat medical de pe internet . Doar pentru că o mămică a avut o dietă fără gluten în timpul sarcinii nu înseamnă că asta ți se potrivește și ție.

8. Există multe femei care preferă medici ginecologi femei. Nu te duce fără să știi dacă ginecologul tău e femeie sau bărbat.

9. Fii deschisă în legătură cu viața ta intimă. Medicul ginecolog trebuie să știe toate lucrurile care te deranjează. Ginecologii văd și aud lucruri ciudate tot timpul, nu ești singura care poate avea chestii dubioase de spus