Ești superbă

Cum poți preveni sarcina fără să folosești contracepție

Toată lumea știe că amorul neprotejat este foarte riscant, chiar dacă îți cunoști partenerul de foarte mult timp. Bineînțeles că poți face asta dacă te-ai hotărât că vrei să ai un copil cu partenerul tău de viață.

Dacă te-ai săturat să iei anticoncepționale, mai ales că nu este foarte indicat, atunci trebuie să continui acest articol. Este foarte important ca amorul să fie sigur și să nu ai neplăceri după. De aceea, mai jos vei găsi modalități prin care te poți proteja.

1. Încearcă să te bucuri de preludiu.

Alocă mai mult timp preludiului pentru că îți poți satisface plăcerile prin intermediul lui. Preludiul apropie mai mult partenerii decât amorul, așa că gândește-te de două ori înainte.

2. Îmbrățișările și săruturile de la începutul momentelor intime sunt o bună cale de a face dragoste.

Nu te grăbi direct la fapte, aceste momente pot aduce multă satisfacție pe chipul partenerului tău.

3. Steriletul.

Multe femei apelează la sterilet după o anumită vârstă. Este într-adevăr o metodă foarte eficientă și deloc dureroasă.

4. Săptămâna în care ești în siguranță.

Această săptămână este între a 8-a zi și a 20-a din ciclul menstrual al fiecărei femei.Acestă metodă este întotdeauna sigură.

5. Plasturii contraceptivi.

Această metodă este foarte la îndemână. Acești plasturi se aplică direct pe piele și elimină estrogen sintetic ceea ce previne sarcina. Folosirea lor corectă dă rezultate. Dacă sunt folosiți corect și schimbați la anumite intervale pot avea 99% efect pozitiv. Trebuie să ai grijă pentru că anumite medicamente pe care le consumi pot afecta eficacitatea lor.

6. Nu trebuie să faci amor neapărat să te bucuri de plăcere. Poți face doar amor oral.

Bucură-te de romantism și de erotism cu partenerul tău. Nu îți trebuie neapărat penetrare dacă nu vrei , așa c această metodă este și sigură 100%.

12 lucruri pe care doar un bărbat îndrăgostit le face

Să te îndrăgostești este foarte ușor, însă este foarte greu să menții această dragoste. Când te îndrăgostești de cineva este minunat, dar în același timp și terifiant pentru că nu poți fi niciodată sigură că partenerul tău simte la fel.

Uneori este greu să-ți dat seama de intențiile lui, mai ales dacă ești sigură de ale ta și totodată ai și sentimente. Dragostea poate fi oarbă și uneori oamenii se mint când vine vorba de iubire. Nu vor să accepte realitatea de multe ori.

Femeile sunt sceptice la început, însă există și bărbați care iubesc mai mult decât femeile și care îți și demonstrează ce simt. Mai jos, vei găsi o serie de semne cum că partenerul tău te iubești și astfel, vei putea în sfârșit să lași garda jos, să te relaxezi și să te bucuri de compania persoanei iubite.

1. Nu observă că ai celulită sau vergeturi. Un bărbat care te iubește sincer, va considera că ești frumoasă așa cum ești.

2. Nu îți spune ce vrei să auzi, dar îți zice ce ai nevoie să auzi. Asta înseamnă că îi pasă de tine și nu va fi o relație trecătoare.

3. Vrea să meargă la spa cu tine. Un bărbat care face orice pentru a petrece timp cu partenera sa, este un bărbat care merită totul. Dacă partenerul tău ar fi dispus să își pună măști faciale sau să-și facă manichiura/pedichiura pentru tine, atunci trebuie să-l păstrezi.

4. Merge la cumpărături cu tine. Pentru bărbați este un calvar să meargă la cumpărături cu iubitele lor, însă dacă iubitul tău face asta, este clar că te iubește și că ar face orice să petreacă timp cu tine.

5. Nu observă femeile frumoase din jurul lui. Asta înseamnă că are ochi doar pentru tine și că nu vrea să ai vreun motiv de gelozie pentru că nu este cazul.

6. Recunoaște că îi este teamă de ceva. De obicei, bărbații nu vor să se simtă vulnerabili în fața femeii de lângă ei și de aceea evită să vorbească despre temerile lor. Însă, există și bărbați care se deschid în fața partenerelor și care nu se feresc să spună ce simt. Acești bărbați sunt cei îndrăgostiți.

7. Vrea să-i cunoști familia. Un bărbat cu capul pe umeri nu va duce acasă niciodată o femeie cu care nu vrea să construiască un viitor, de aceea, atunci când își va dori acest lucru, înseamnă că relația devine serioasă.

8. Te include în planurile sale. Un bărbat care te iubește nu va petrece weekend-ul doar cu băieții sau cu prietenii lui, ori îl va petrece cu tine, ori te va include în planurile sale.

9. Își amintește tot ce spui, chiar dacă este nesemnificativ. se poate ca tu să uiți ce ai spus sau ce remarcă ai făcut acum 2 zile, însă partenerul tău nu are cum să uite.

10. Atunci când vă certați, își calcă pe orgoliu și își cere scuze primul. Chiar dacă nu el a greșit, nu vrea să mergeți la culcare supărați și vrea ca totul să fie bine.

11. Spune că te place mai mult fără machiaj. Dacă spune asta, chiar o spune din suflet.

12. Părerea ta contează mult pentru el. Dacă atunci când vrea să ia o decizie, chiar dacă nu te privește și pe tine, te întreabă ce părere ai sau dacă ești de acord cu decizia lui, înseamnă că are încredere în tine și că opinia ta contează foarte mult pentru el.

10 lucruri pe care bărbații le consideră atrăgătoare la o femeie – Nu este vorba de înfățișare

De obicei, relațiile încet atunci când există o atracție din partea ambilor parteneri, însă în relațiile de lungă durată trebuie să existe compatibilitate din mai multe puncte de vedere pentru ca relația să reziste.

Poate că te-ai întrebat ce caută bărbații la o femeie, în afară de aspectul fizic. Ei bine, mai jos vei găsi o serie de trăsături pe care bărbații le caută la femeia cu care își vor petrece restul vieții și care sunt mult mai importante pentru ei decât frumusețea.

1. Simțul pentru aventură.

Bărbații adoră femeile care își trăiesc viața la maximum. sunt foarte atrași de femeile cărora le place adrenalina și care sunt dispuse să încerce lucruri noi.

2. Compromisurile.

Este normal să apară neînțelegeri într-o relație. totuși, bărbații iubesc femeile care sunt dispuse să facă compromisuri și care fac tot posibilul să rezolve problema în cauză. Le urăsc în schimb pe cele care vor să aibă mereu dreptate.

3. Încrederea.

Pentru un bărbat nu este nimic mai sexy la o femeie decât încrederea acesteia în ea. O femeie poate să fie extrem de frumoasă, dar dacă nu știe cum să aprecieze un compliment sau dacă are nevoie de apreciere constantă, bărbatul de lângă ea va fugi imediat.

4. Un nivel de încredere.

Într-o relație de durată trebuie să existe o nivel ridicat de încredere. Dacă ești genul care trebuie să-și controleze parteneru non-stop și să știe tot ce face la fiecare pas, nu ai nici o șansă pentru că bărbații urăsc astfel de femei.

5. Simțul umorului.

Poate că bărbații sunt atrași de femeile frumoase, însă le iubesc pe cele cu simțul umorului. Doar așa îi vei câștiga inima bărbatului visurilor tale pentru că într-o relație nu trebuie să fie totul serios, trebuie să existe momente fericite în care râzi cu partenerul tău.

6. Înțelegerea.

Una dintre cele mai bune metode de a avea o relație sănătoasă, este aceea de a-ți înțelege partenerul. De aceea, nu le place bărbaților ca o femeie să îi critice mereu sau să încerce să-i schimbe după placul lor.

7. Femeile care nu fac dramă din orice.

Femeile au tendința să se consume din orice nimic și acest lucru îi enervează pe bărbați. Bărbații nu suportă astfel de comportament pentru că le complică viața și nu suportă în general când cineva se plânge din nimic.

8. Bunătatea.

Nu contează cât de bine arăți, dacă ai o personalitate urâtă, orice bărbat va fugi de tine. Bărbații vor ca femeia de lângă ei să fie bună la suflet și grijulie, astfel o vor prezenta familiei și prietenilor.

9. Creativitatea.

Creativitatea la o femeie este foarte importantă pentru un bărbat. Fie că este vorba de o surpriză pe care i-o face, fie că este vorba de relațiile intime, bărbații nu se vor plictisi niciodată lângă o femeie creativă și cu imaginație bogată.

10. Femeile care iau decizii.

Nu este nimic mai frustrant decât o iubită care nu poate să ia singură decizii. Nu contează ce decizii trebuie să ia, dar dacă are nevoie la orice pas de sfatul celorlalți, bărbații nu vor sta prea mult în preajma ei.

 

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.