Ești superbă

Doar cu 3 linguri pe zi, vei pierde din grăsimea abdominală și ți se va micșora colesterolul

Mulți oameni se luptă cu kilogramele în plus. Pentru a scăpa de câteva kilograme, încearcă tot felul de metode de slăbit sau merg la diverși terapeuți. Totuși, foarte des, nu obțin efectele pe care și le doresc. Când vine vorba de pierderea în greutate, trebuie să fii convinsă că a arde caloriile printr-un program de slăbire obișnuit nu este suficient, trebuie să fie însoțit de o dietă sănătoasă.

De asemenea, există o mulțime de ingrediente care ajută la pierderea în greutate. De exemplu, usturoiul este un antibiotic natural cu proprietăți de scădere în greutate. Vinul este un alt ingredient care îmbunătățește sănătatea aparatului cardiovascular și totodată fortifică sistemul imunitar. Când sunt combinate, proprietățile de vindecare se dublează.

Combinația acestor două ingrediente magnifice îți va face corpul mai puternic, va curăța sângele, va lupta cu virusurile și va fortifica imunitatea. În plus, va îmbunătății metabolismul și în mod cert te va ajuta să arzi surplusul de grăsime abdominală. Eliminând depozitele de sare din organism, vei deveni mult mai sănătos decât înainte.

Usturoiul are puterea de a distruge bolile infecțioase și este de asemenea știut faptul că îmbunătățește rezistența corpului omenesc împotriva patogenilor. Este foarte benefic pentru oamenii cu tensiune ridicată pentru că este cunoscută răspândirea vaselor de sânge și prin urmare scade tensiunea arterială.

Dacă ești intolerant la alcool, poți folosi apă în locul vinului.

Aruncă o privire la rețetă:

12 căței de usturoi curățați

Un borcan din sticlă

O sticlă

Prepararea:

Taie cățeii de usturoi și pune-i în borcan și adaugă vinul. Închide borcanul și pune-l într-o zonă călduță. Lasă-l acolo 2 săptămâni și agită borcanul în fiecare zi. După 14 zile , filtrează vinul și mută-l în sticlă.

Consumare:

Ia o lingură de 3 ori pe zi timp de 30 de zile. Repetă acest tratament după 6 luni.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE:

Dieta japoneza cu banane inventata de o farmacista! Slabesti 10 kilograme in 10 zile!

Dieta a fost creata de farmacista Sumiko Watanabe, din Osaka, pentru sotul ei, Hitoshi Watanabe.

Dieta cu banane presupune ca in fiecare zi, la micul dejun, sa se consume 1-2 banane de marime medie si 1 pahar cu apa la temperatura camerei. Apa cu banane este o combinatie reusita, deoarece ajuta digestia si hidrateaza organismul.

La pranz si cina, nu exista nici o restrictie. Se poate manca ca de obicei, cu conditia sa urmati urmatorul principiu: sa mancati pana va simtiti doar 80% satui si apoi sa va opriti. Pentru a eficientiza slabirea, este necesar sa alegeti la ambele mese alimente slabe in calorii.

La ora 15.00, va puteti rasfata cu o gustare dulce, insa si in acest caz, este important sa faceţi alegeri sanatoase.

Dupa ora 20.00, nu se mai mananca nimic. Nu sunt permise sucurile, bauturile alcoolice sau laptele. Singura bautura acceptata este apa la temperatura camerei. Daca foamea persista, se poate consuma o banana.

De asemenea, cei care au conceput dieta sustin ca nu trebuie sa mergeti la culcare dupa miezul noptii.

O dietă la îndemână poate fi cea cu grapefruit şi morcovi, care se ţine timp de 10 zile şi te ajută să slăbeşti 10 kilograme.

În timpul regimului nu se consumă sare, condimente, alcool, dulciuri, grăsimi, prăjeli şi zahăr. Însă, cei care nu pot renunţă la sare pot să adauge în preparate o cantitate extrem de mică, deoarece această încetineşte efectul dietei. Lactatele şi cafeaua sunt, de asemenea, interzise. Se consumă cât mai multă apă, de câte ori apare senzaţia de sete şi se poate consumă şi ceai verde cu lămâie, care ajută la scăderea în greutat e.Carnea se consumă doar fiartă sau la grătar, iar în cazul puiului se da jos pieliţă.

DIETĂ CU GRAPEFRUIT ŞI MORCOVI:
Luni
Mic dejun: 1 grapefruit, un morcov mare crud.
Prânz: o porţie de carne fiartă de pui (recomandat este pieptul de pui), 1 grapefruit, 2 morcovi mari cruzi.
Cină: 2 portocale, 1 grapefruit, cereale fierte(fulgi de ovăz) fără unt şi 2 morcovi cruzi.
Marţi
Mic dejun: 1 grapefruit.
Prânz: 1 morcov mare crud, o portocală, o porţie de cereale fierte (fulgi de ovăz) fără unt.
Cină: 1 morcov mare crud, o portocală.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Un cunoscut nutriţionist dă de pământ cu sucurile acidulate pe care unii dintre noi le consumăm zilnic. Ingredientele din aceste sticle cu băuturi răcoritoare sunt atât de otrăvitoare încât ne putem îmbolnăvi şi de cancer, spune Cristian Mărgărit

,,Gustul dulce din sucuri dă dependenţă. Zahărul alterează grav metabolismul (după energia iniţială vei simţi slăbiciune), predispune la boli grave (obezitate, cancer, accidente vasculare, steatoza hepatica, diabet), scade imunitatea. Îndulcitorii artificiali sunt probabil periculoşi pentru sănătate (cresc riscul de cancer, în principal). Ca o fază intermediară poţi folosi îndulcitori naturali. Unii sunt non-calorici, altţi au şi calorii (Xylitolul). Dacă tot nu poţi scăpa de zahăr, foloseşte măcar zahărul natural, sub formă de suc de trestie de zahăr deshidratat, organic,, spune cunoscutul nutriţionist Cristian Mărgărit

Pe de altă parte, specialistul mai spune că acidul din sucuri distruge smalţul dinţilor, scoate calciul din oase, creşte riscul de cancer în tubul digestiv, alterează multe căi metabolice. ,,Acidul potenţează efectele negative ale celorlalte ingrediente,, mai spune nutriţionistul

Este considerată cea mai fatală băutură din lume, poate să îți curme viață în 45 de minute.

Astăzi sunt mii de produse care sunt procesate și conțin chimicale, conservanți și coloranți. Ele sunt un mare pericol pentru corpul nostru pentru că un suntem pregătiți să digeram asemenea conservanți.

Corpul are nevoie de mult timp că să digere mâncare precum cea de la fast-food, sucuri și dulciuri. De exemplu, când mâncăm o salată, o putem digera în maxim două ore, în timp ce un hamburger ajunge la trei zile și la sfârșit mai lasă și reziduuri care un se digera complet.

Băuturile ucigașe care se găsesc în comerț conțin mai mulți conservanți care ne afectează sănătatea.

Nu o să mai bei SUC ACIDULAT din comert după ce citești aceste informații

Toți știm că SUCUL acidulat este un produs foarte dăunător, este cunoscut la scară largă faptul că toată componența ei este echivalentă cu mai mult de 30 de lingurițe de zahăr per sticlă, ce este o problemă serioasă pentru cei care beau această băutură excesiv.

Prea mult zahăr și glucoză în corpul nostru pot cauzeze probleme precum hipertensiune , obezitate, atac de cord, artrită și multe alte boli.

Când bem o cutie de suc experimentăm următoarele efecte

În 10 minute – ai primit tot zahărul de care ai nevoie într-o singură zi ce reprezintă un impact mare pentru corpul tău

În 20 de minute – ficatul transformă zahărul în grăsime

În 40 de minute – Glucoză intră în vasele de sânge și crește presiunea din sânge precum și pupilele ți se dilată

În 45 de minute – începi să produci dopamină și ritmul inimii se accelerează

Dacă bei această băutură pera mult, crește riscul să faci atac de cord în timp și asta un e un lucru de trecut cu vederea!!!

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.