EștiSuperbă.ro

Salata care arde grăsimile pe loc! În 7 zile slăbești aproape 5 kilograme.

Când vine vorba de slăbit, ceapa roșie este una dintre cele mai eficiente legume. Firește că trebuie să fie consumată în mod corect pentru a avea efectele pe care ți le dorești. Deși are efecte imediate și vizibile, cepei nu i se acordă atenția pe care o merită. Această legumă nelipsită din bucătărie, are rolul de a adăuga savoare mâncării, dar are și capacități de curățare a organismului. Ceapa roșie este bogată în vitaminele A,B și C, substanțe diuretice și antibiotice. Conține, de asemenea, săruri minerale care au un rol important în obținerea unui echilibru imunitar.

Te întrebi cum trebuie consumată pentru a arde grăsimile mai repede?

Iată răspunsul: CRUDĂ! Ceapa călită sau fiartă își pierde din proprietăți.De aceea , ar fi mai bine să pui ceapa crudă în mâncare sau în ciorbe. Dacă ți se face rău sau dacă ai arsuri, mai bine o călești în ulei de măsline, dar să nu pui mai mult de 2 picături.

Consumă 60-70 de grame de ceapă pe zi pentru a pierde kilogramele nedorite treptat și sănătos.De asemenea, poți să adaugi ceapă la salate sau la preparatele din carne, cartofi și tocănițe. Ceapa roșie ajută la eliminarea toxinelor și are un efect alcalinizat asupra organismului.

Ceapa micșorează riscul afecțiunilor cardiovasculare și ajută la împiedicarea depunerilor de colesterol în artere. Acest lucru se datorează proprietăților antioxidante pe care le are. Dacă alegi să călești ceapa în ulei de măsline, te va ajuta la digestie,însă nu uita că cea mai bună variantă este să o consumi crudă.

În doar o săptămână de la includerea cepei roșii în dieta ta, vei observa că ți se modelează corpul,iar grăsimea începe să dispară. După o lună, consumată constant, vei pierde 5 kilograme, iar cel mai bun lucru este că nu o să ai vergeturi.

 

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: 

Cele mai bune suplimente alimentare pentru sănătatea intestinelor

Știai că sănătatea intestinelor tale îți determină sănătatea din tot corpul? Este adevărat.

Intestinele tale sau stomacul îți controlează nu doar greutatea, ci și starea de spirit și sănătatea pe termen lung. Acestea sunt responsabile de absorbția totală a nutrienților, de detoxifiere și de sănătate, toate acestea fiind aspecte cheie pentru bunăstarea ta. De fapt, cercetătorii cred că ponderea bacteriilor din intestine joacă un rol de aproape 70% pentru întreagă funcționare a sistemului imunitar.

Deoarece intestinele joacă un rol atât de important în multe aspecte ale sănătății noastre, este esențial să ai grijă de ele pentru că și acestea la rândul lor să aibă grijă de ține. Mai jos sunt cele mai bune suplimente care te ajută să îmbunătățești funcționarea intestinelor:

1. Probioticele

Această combinație de bacterii sănătoase are un efect profund nu doar asupra sănătății tale gastrointestinale, dar și asupra sănătății din tot corpul. Ele cresc cantitatea de bacterii benefice din tractul digestiv și îl menține echilibrat. Aceste bacterii sănătoase pot opri de asemenea aproape orice problemă de digestie, precum gazele, balonarea, constipația și indigestia. Caută un probiotic care conține un amestec de astfel de bacterii, precum Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Longum și Bifidobacterium Bifidum.

2. Colostrul

Cunoscut ca “alimentul perfect al naturii”, colostrul furnizează combinația perfectă de vitamine și minerale pentru o sănătate optimă. Colostrul ajută de asemenea și la eliminarea toxinelor din intestine, oferind un efect echilibrat sistemului imunitar care ajută la repararea problemelor acestora, precum sindromul intestinului permeabil.

3. Fibrele

Aproape la fel de importante ca probioticele, acestea sunt în fruntea listei de suplimente care ajută la sănătatea intestinelor, deoarece fără ele probioticele n-ar funcționa. Cum așa? Deoarece prebioticele sunt mâncarea care mențină bacteriile probiotice în viață în intestinele tale. Alimentele bogate în fibre , precum semințele de în, fructele și legumele sunt importante privind sănătatea intestinelor.

4. Betaină Plus

Cu un conținut de acid clorhidric și pepsină, Betaină Plus este un supliment fără de care nu poți trăi, în special dacă suferi de sindromul intestinului permeabil sau ai un stomac sensibil. Acidul clorhidric este principalul acid din stomac și este folosit pentru a dezintegra proteinele pentru că acestea să fie digerate înainte să ajungă în intestine. Fără suficient acid clorhidric proteinele din alimente nu se pot dizolvă corespunzător, ducând la un intestin permeabil și pirozis.

În concluzie: Dacă ai grijă de intestinele tale și ele vor avea grijă de ține.