EștiSuperbă.ro

Secretul dietei franțuzoaicelor. Cum să ai o siluetă de invidiat

Franțuzoaicele sunt recunoscute pentru silueta lor de invidiat și pentru faptul că mănâncă alimente grase dar nu se îngrașă.

Secretul dietei lor este unul simplu, la care cu siguranță nu te-ai fi gândit: iaurtul.

Mulți ani iaurtul a fost asociat cu o dietă sănătoasă. Potrivit lui Mireille Guilliano, autorul cărții Franțuzoaicele nu se îngrașă, iaurtul este unul dintre secretele femeilor din Franța, deoarece:

  • Iaurtul arde grăsimea și ajută la scăderea în greutate
  • Mănânci fără să îți faci griji că te îngrași
  • Ajută la o digestie bună

Iaurtul te ajută, de asemenea, să potolești senzația de sațietate și să te simți sătulă pentru mai mult timp. Cele mai multe franțuzoaice mănâncă iaurt de două ori pe zi. În principiu, acesta este nelipsit de la micul dejun și de la cină.

Iaurtul este bogat în calciu, carbohidrați, proteine și grăsimi, adică exact ce ai nevoie pentru fiecare masă.

Specialiștii spun că fiind bogat în calciu, iaurtul te ajută și să ai dantură perfectă și oase sănătoase. Studiile au arătat că dacă mănânci în mod regulat iaurt sărac în grăsimi, piezi în greutate mult mai ușor, decât în mod normal.

O ceașcă de iaurt conține 100 de calorii, 300 de miligrame de calciu, 10 miligrame de proteine și poate să nu conțină deloc grăsime, dacă este degresat.

Un alt beneficiu al iartului sunt probioticele care ajută la reglarea tranzitului intestinal, deci la un sistem digestiv sănătos, fără probleme de constipație.

Așadar, dacă vrei să îți păstrezi silueta sau să slăbești, acesta este secretul franțuzoaicelor!

Ce spui? Încerci?