EștiSuperbă.ro

Un pahar de vin roșu poate înlocui o oră de antrenament la sala de sport

Toate femeile vor să arate cât mai bine, dar în același timp să-și păstreze și sănătatea și naturalețea, mai ales după naștere sau după ce vârsta și-a pus amprenta asupra corpului lor. De aceea, multe dintre ele merg la sala de sport în mod regulat. Activitatea fizică este extrem de importantă, însă sunt lucruri pe care multe dintre femei nu le cunosc.

În lumea modernă putem întâlni o mulțime de modalități de a ajunge la acest lucru și nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat acest lucru. Și unul dintre aceste lucruri este o pregătirea fizică, dar ce să faceți dacă nu vă place să faceți exerciții fizice sau nu aveți timp pentru asta?

Multe femei se simt descurajate în momentul în care nu au timp pentru ele din cauza programului haotic sau atunci când nu văd rezultatele după sesiunile de sport. Ei bine, mai există o modalitate cu ajutorul căreia poți scăpa de kilogramele în plus, fără să depui efort. Mai mult decât atât, poate fi chiar relaxant.

Câte dintre voi știau că vinul roșu poate să înlocuiască antrenamentul de la sala de gimnastică? O mulțime de cercetări moderne afirmă că vinul roșu este foarte sănătos și vă poate ajuta să luptați împotriva diferitelor boli, chiar împotriva atacurilor de inimă. Vinul roșu este resursa antioxidanților, de aceea este un lucru util pentru corpul nostru. Principalii antioxidanți care se găsesc în vinul roșu su beneficii similare cu exercițiile fizice. Dacă beți 1-2 pahare de vin roșu în jur de 5 zile pe săptămână, veți putea reduce riscului de cancer, reduce riscul de demență, reduce riscul de depresie, reduce rezistența la insulină, reduce riscul de diabet. Și până la urmă, cui nu-i place vinul?

Cercetătorii au demonstrat faptul că vinul roșu, consumat moderat, previne inflamațiile, ceea ce ajuta la menținerea sănătății fizice generale din moment ce multe boli și maladii sunt atribuite inflamațiilor. Vinul previne și hipertensiunea. Consumul excesiv de alcool este în general considerat un risc de hipertensiune. Cu toate acestea, exista câteva dovezi ale unor efecte favorabile ale vinului roșu asupra presiunii sangvine. Doua pahare de vin rosu (250 ml) sorbite în timpul mesei, scad presiunea arteriala la persoanele afectate de hipertensiune. Vinul roșu elimină pietrele la rinichi. La persoanele care beau vin roșu exista mai puține riscuri de formare a pietrelor la rinichi. Totodată, consumul moderat de vin roșu este corelat cu reducerea riscului de a dezvolta boala Alzheimer.

Pe lângă faptul că vinul are proprietăți benefice pentru sănătate, acesta te va ajuta să arzi kilogramele în plus. Este indicat, totuși, să nu exagerezi cu consumul de vin pentru că nu va fi în avantajul tău. Doar consumat cu moderație va avea efectele pe care ți le dorești.