EștiSuperbă.ro

10 lucruri care ne enervau în anii ’90, dar de care acum ne este foarte dor

Copii din acea perioadă sunt unici. ei au fost cei care se jucau și pe afară dar și care au cunoscut primii computerele. Totuși ei aveau și probleme. Partea bună e că acum ele au trecut.

1. În timpul orelor plictisitoare construiam spin-ere din rigle. singura chestie periculoasă era faptul că acestea nu erau deloc sigure și puteau răni pe oricine.

2. Cu toții am avut colegi enervanți care erau primii care primeau de la părinți cadouri nou apărute. Rechizite școlare sau jucării speciale.

3. Enciclopedia pe CD. Aceasta era un fel de wikipedia de acum. Era obiectul cel mai cunoscut în orice clasă iar elevul care îl avvea era prietenul tuturor.

4. Anchetele fetelor în care acestea își scriau una alteia numele de băieți de care erau îndrăgostite și băieții care făceau glume față de aceste lucruri.

5. Telefoanele făcute în casă după modelul celor nou apărute pe care nimeni nu și le permitea din cauza prețurilor foarte mari.

6. Jucăriile de unică folosință care sestricau, sau nu mai funcționau a doua zi chiar dacă erau foarte scumpe.

7. Dacă au apărut computerele a apărut și Paint, care a luat locul orelor de desen.

8. Păpușele Barbie. Părul lor enervau fetele la culme. Și foloseam pentru ele inclusiv elasticele noastre pe care nu le mai puteam folosi altădată.

9. Colecțiile de abțibilduri de la gumele de mestecat. Pe caiete speciale, pe bănci, pe dulapuri acasă. Cât de mult ne certau mamele pentru ele!

10. Casetele care erau însoțite de un creion neapărat. Nepoții noștri nu vor ști niciodată despre chinul desfacerii peliculei.