EștiSuperbă.ro

10 oameni care demonstrează ce înseamnă să fii cu adevărat ghinionist

Nimeni nu este norocos tot timpul și de cele mai multe ori mai avem și zile proaste sau, cum spun unii, zile ghinioniste. Sigur ai avut și tu o zi proastă care ți s-a părut a fi interminabilă și de-a lungul căreia toate ți-au mers pe dos.

Totuși, dacă tu crezi că ai avut cea mai proastă zi din viața ta, te invit să te uiți la aceste fotografii care au în prim plan oameni a căror zi a fost mult mai proastă decât a ta, cu siguranță.

1. Pasărea ucigașă. 

Acest bărbat pare foarte îngrozit. Fața lui este foarte expresivă! Gândește-te doar cum ar fi să mergi într-o după-amiază la un magazin cu animale, să te uiți la porumbei și să fii în locul acestui tip. Ai fi reacționat la fel?

2. Cel mai mare coșmar al unei mirese este să-și murdărească rochia în ziua nunții. 

Adevărat, fetelor? Orice femeie visează încă din copilărie la momentul în care se va căsători și mai ales la modul în care o să arate rochia ei. Ar fi păcat să verși din greșeală vin roșu pe ea, nu-i așa?

3. Singurul bărbat din clasa de yoga. 

Este bine să faci sport pentru a avea o stare de sănătate bună, însă este puțin ciudat dacă mergi la yoga unde sunt numai femei și tu ești singurul bărbat. Totuși, nu aș spune că bărbatul respectiv a avut o zi atât de proastă, din contră!

4. Potrivirea perfectă!

Cele mai multe tatuaje pe care și le fac fetele, în general, sunt cu fluturi. Nici nu vreau să mă gândesc ce aș fi făcut dacă aș fi fost în locul fetei. Este puțin penibilă situația.

5. Job-ul sub acoperire.

Acel moment în care uiți să te schimbi de pijamale și mergi la serviciu. Se pare că nici polițiștii nu au zile bune mereu și chiar sunt curioasă cum se va ma impune îmbrăcat așa!

6. Este destul de greu să fii balerină!

Este cert faptul că baletul nu este pentru toată lumea. Sărăcuța fată…mă întreb dacă o să mai continue cu baletul după această căzătură.

7. Unii pur și simplu nu au talent…

Cum ar fi să stai liniștit pe margine în timp ce prietenii tăi se joacă cu mingea și să te trezești cu o minge în cap. Nu este deloc plăcut! Cine și-ar dori așa ceva?

8. Loțiunea cu protecție solară este foarte importantă!

Este clar că acest bărbat a avut o zi proastă. Probabil că nu o să mai doarmă câteva nopți…Îi trebuie o baie în lapte sau iart și neapărat, protecție solară!

9. Asta cred că a fost dureroasă!

De cele mai multe ori, ne facem de râs atunci când vrem să ieșim în evidență sau să atragem atenți cuiva. Cred că la fel i s-a întâmplat și acestei femei care nu a văzut geamul. Totuși, cred a durut destul de tare.

10. Nu la asta se folosește piscina!

Sunt tare curioasă cum a ajuns această mașină aici. Totuși, sper să nu fi fost nimeni în piscină în momentul parcării, dacă se poate spune așa.