EștiSuperbă.ro

10 trucuri care te vor ajuta să ieși din cele mai neplăcute situații

Toată lumea a trecut cel puțin o dată prin situații incomode și neplăcute și, cu siguranță, au fost și momente jenante. Nu știm niciodată dacă tocurile noastre se vor rupe în timp ce trecem strada sau dacă prânzul nostru va ajunge pe bluza albă. Dar vestea bună este că există lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că veți fi liniștiți și că veți putea trece peste aceste momente incomode. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să ieși din cele mai neplăcute situații:

1. Părul gras: Când nu este timp să vă spălați părul și este gras, prosoape de hârtie obișnuite pot veni în ajutorul vostru. Ștergeți unsoarea la rădăcini cu prosoapele. de asemenea, poți folosi pudra pentru ten pe post de șampon uscat.

2. Problemele cu fermoarul: Când fermoarul hainelor se blochează în mod neașteptat, puteți folosi un creion obișnuit. Puneți ambele părți ale fermoarului cu plumbul și apoi trageți-l ușor.

3. Transpirația de pe piept: Dacă observați că zona toracică produce destul de multă transpirație atunci când este foarte cald afară, puteți folosi un absorbant pentru a evita petele neplăcute pe haine. Pur și simplu puneți-l în sutien și va absorbi transpirația.

4. Problemele cu colanții: Dacă colanții subliniază defectele siluetei voastre, există încă o modalitate de a-i purta. Dacă vrei neapărat să porți colanți, deși nu ai o siluetă pentru asta, este cel mai bine să îți iei pe dedesubt un dres care să îți subțieze silueta.

5. Petele de cerneală: Cerneala din stiloul tău a scăpat și a lăsat o pata pe hainele tale? Gelul antibacterian obișnuit vă va ajuta. Puneți o pânză sau un prosop de hârtie sub pată pentru a se înmuia cerneala, stoarceți un pic de dezinfectant pe pete și frecați zona cu un șervețel sau o dischetă de bumbac. Spălați apoi zona.

6. Respirație proaspătă: Dacă aveți nevoie să vă reîmprospătați rapid respirația și nu există nici o periuță de dinți la îndemână, puteți mesteca boabe de cafea. Se va elimina mirosul neplăcut și textura sa solidă va ajuta la curățarea limbii, care conține o mulțime de bacterii.

7. Dinții galbeni: Utilizați banane pentru a vă face un zâmbet perfect. Așezați coaja de banană pe dinți, cu partea interioară a coajei, și așteptați 10-15 minute. Apoi spălați-vă în mod normal pe dinți. Această procedură vă va albi foarte ușor dinții.

8. Pantofii care alunecă: Puteți utiliza șmirghel dacă pantofii alunecă. Frecați tălpile într-o mișcare circulară. Nu apăsați prea tare.

9. Cartofii împotriva petelor de sudoare: Puteți utiliza cartofii pentru a reduce riscul de pete de sudoare de sub axială. Tăiați cartofi proaspeți și ștergeți-vă sub brațe. Așteptați până se înmuie și apoi spălați pielea cu apă.

10. Îndepărtarea gumelor de mestecat de pe haine: Dacă guma este lipită de haine, puteți utiliza banda izolieră. Puneți o bandă pe guma de mestecat și apoi dezlipiți-o. Repetați acest lucru de mai multe ori până se îndepărtează.