EștiSuperbă.ro

11 lucruri incredibile pe care nu le știe multă lume

Există o mulțime de lucruri interesante de care nici nu am auzit. De asemenea, sunt multe mituri pe care noi încă le credem deși nu ar trebui. Iată câteva lucruri interesante pe care nu le știai cu siguranță.

1. Există în Olanda o facilitate pentru studenți care le oferă cazare gratis. În schimb, ei trebuie să facă 30 de ore de voluntariat pe lună. În momentul în care studenții se întorc de la facultate, de la concert sau de la o petrecere, împărtășesc experiențele cu colegii de cameră sau de cazare.

2. După ce milionarul Harris Rosen a oferit în Florida școlarizare gratuită, rata criminalistică a scăzut la jumătate și rata absolvirii liceului a crescut de la 25% la 100%.

3. Odată Daniel Radcliffe a purtat o pălărie și o jachetă 6 luni pentru a-i frustra pe paparazzi pentru că pozele pe care i le făceau ar fi arătat vechi și nu le-ar fi putut folosi.

4. În Anglia, după că 2 hoți au spart o casă și au furat un laptop, au inspectat dispozitivul și au descoperit multe materiale în care copiii erau abuzați. Au mers la poliție imediat. Pedofilul a fost condamnat la 3 ani în închisoare, iar hoții au primit ca pedeapsă un an de muncă în folosul comunității.

5. Regulile de protecție a animalelor din Germania interzic uciderea vertebratelor fără un motiv întemeiat. În adăposturi nu se bat și nu se omoară animalele.

6. Aitzaz Hasan, un băiat de 15 ani din Pakistan a murit când a confruntat în mod eroic un bărbat care voia să detoneze o bombă. Această intervenție a tânărului a dus la o detonare prematură a bombei, ceea ce a însemnat salvarea multor vieți.

7. Angelina Jolie a angajat la un moment dat un lunetist pentru a o ucide pentru că o crimă ar fi fost mai ușor de suportat pentru familia ei, decât dacă s-ar fi sinucis.

8. Bill Gates a donat 28 de miliarde de dolari din 2007 până în prezent și a salvat peste 6 miliarde de vieți.

9. Te-ai întrebat vreodată de ce uraganele au nume de persoane? Meteorologistul care le-a dat aceste nume, Clement Wragge, a început să denumească uraganele după politicieni pe care nu-i plăcea.

10. Marvel îl plătește pe Stan Lee cu 1 milion de dolari pe an doar pentru că este Stan Lee.

11. Balenele Beluga pot imita atât de bine vocea umană, încât un îngrijitor a crezut că cineva încearcă să vorbească cu el, dar de fapt erau balenele.