EștiSuperbă.ro

11 oameni obișnuiți care au devenit faimoși după ce au găsit obiecte de valoare

Fiecare om are gramul lui de noroc, însă sunt unii oameni care întrec orice măsură când vine vorba de noroc. Uneori, printre lucrurile vechi din garaj se găsesc adevărate comori. În timp ce unii oameni își petrec întreaga viața căutând comori, unii le au deja, doar că nu știu încă.

Nu poți controla norocul, ori ți-l faci cu mâna ta prin muncă, ori vine de la sine când te aștepți cel mai puțin. Iată o listă cu niște oameni care sunt extrem de norocoși.

1. Un poster al unui film.

La un supermarket din Summerville, Laura Stoufer a cumpărat o copie al unui poster. Când a ajuns acasă, a realizat că se află ceva în interiorul hârtiei. Acolo a descoperit un alt poster care valora 20.000 de dolari.

2. Un ceas vechi.

La un magazin mic din Phoenix, Zac Norris a reușit să cumpere un ceas vechi făcut în anul 1959 pe care a cheltuit 6 dolari. Apoi l-a vândut cu 35.000 de dolari.

3. O vedere cu un meci de baseball.

Bernice Calego făcea curat în casă când a găsit o vedere veche cu o echipă de baseball. A pus-o la vânzare pe eBay pentru 10 dolari, dar a vându-t în final cu 75.000 de dolari.

4. Comoara.

Wesley Carrington din Anglia a cumpărat un detector de metal și a descoperit 55 de monede din aur de pe vremea romanilor. Au valorat 260.000 de dolari.

5. Pictura.

Cineva din Indiana a cumpărat odată o pictură pentru a acoperi o gaură din perete. Ani mai târziu, în timp ce juca un jos, a descoperit un cartonaș cu aceeași imagine ca pictura. A mers la un expert și persoana respectivă a descoperit  că acea pictură era pictată de Martin Johnson Heade și valora 1.2 milioane de dolari.

6. O altă pictură.

Un cuplu din Wisconsin a cumpărat la un moment dat o copie a picturii lui van Gogh. Au aflat mai târziu că au cumpărat de fapt originalul în valoare de 1,4 milioane de dolari.

7. Un penny din 1974.

Robert Lawrence a moștenit colecția de bănuți a tatălui său. A găsit și un penny din anul 1974 și a descoperit mai târziu că valorează 2 milioane de dolari.

8. O sticlă de Whiskey din 1917.

Bryan Fite a găsit în casa sa, într-o încăpere ascunsă, 13 sticle de Whiskey care datau din 1917. Experții au evaluat sticlele și au determinat prețul lor actual, 2,6 milioane de dolari. Bryan nu a vrut să vândă sticlele și a decis să le bea cu prietenii lui.

9. O figurină comandată de Nicholas al II-lea.

George și Betty Davis din New York au făcut curat și au decis să arunce lucrurile vechi, când au găsit o figurină care părea a fi valoroasă. S-a descoperit că era făcută de Faberge , o firmă de bijuterii, și că a fost făcută specia pentru Tsar Nicholas al II-lea din Rusia. Valorează 5,2 milioane de dolari.

10. O perlă neobișnuită.

Un pescar din Filipino a rămas blocat cu vasul între stânci și în timp ce voia să iasă de acolo a găsit o perlă de 34 de kilograme. A ținut-o sub pat timp de 10 ani și a descoperit mai târziu că valorează 35 de milioane de dolari.

11. Coca-Cola.

Tony Marohn a cheltuit 5 dolari la o vânzare în curte și s-a ales cu o adevărată comoară. A găsit un certificat vechi de acțiuni. Coca-Cola i-a dat lui Tony 130 de milioane de dolari pentru acel certificat.

11 gânduri secrete pe care bărbații le au atunci când văd o femeie pentru prima dată

Atunci când bărbații văd o femeie care îi atrage pe stradă, ar da orice să știe ce gândește. Ar fi foarte interesant să știm ce gândesc ceilalți, însă nu prea este posibil, de aceea putem face doar presupuneri.

De obicei, în astfel de situații, bărbații se gândesc: oare flirtează cu mine, oare este singură, oare arată prea bine pentru mine? Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente gânduri care îi macină pe bărbați când văd o femeie drăguță.

1. Oare pot să o bag în seamă sau mă va refuza imediat? Bărbații sunt foarte atenți la contactul vizual pe care îl faci cu ei, la modul în care mergi sau la atitudinea pe care o ai.

2. Se uită la mine sau se uită la oamenii de lângă mine?  Bărbații urmăresc toate semnele pozitive pe care le oferi și va observa orice mic detaliu dacă este interesat de tine.

3. Bărbații se gândesc cu ce te ocupi chiar dacă te văd pentru prima dată. După modul în care arăți se vor gândi la o grămadă de meserii.

4. Se uită dacă ai inel pe deget. Un bărbat de la uita după un inel pentru a știi din start dacă are șanse sau nu.

5. Se uită la ochii tăi. După cum spune un proverb: ochii sunt ferestra către suflet. Ochii arată bunătatea și în general, bărbații sunt foarte atenți la acest indiciu.

6. Culoarea părului. Majoritatea bărbaților sunt atrași de brunete, în timp ce alții au ca slăbiciune blondele sau roșcatele. Depinde de gusturile fiecăruia.

7. Se uită la buzele tale. Deja își va imagina cum te sărută și se gândesc dacă sunt crăpate sau dacă sunt moi și fine.

8. Observă zâmbetul. Un zâmbet poate face un bărbat să se îndrăgostească. De asemenea, bărbații folosesc logica și dacă ai un zâmbet blând, atunci înseamnă că ești o persoană la fel. Și femeile sincere sunt adevărate comori.

9. Încearcă să-ți analizeze stilul. Acest lucru poate fi surprinzător, însă bărbații nu fac asta pentru a te judeca sau să vadă dacă ai o stare materială precară, fac asta pentru a deduce ce fel de personalitate ai și încearcă să-și dea seama ce fel de persoană ești.

10. Va remarca nivelul de încredere pe care îl are femeia respectivă în ea. Un bărbat este atras de încrederea unei femei. Dacă i se pare că nu are încredere în ea, nu va mai fi la fel de interesat.

11. Oare cum miroase? Dacă o femeie arată incredibil, un bărbat va fi atent să îi simtă mirosul atunci când trece pe lângă ea. Este foarte curios dacă miroase a bomboane sau a ceva mai înțepător.Până la urmă, mirosul sune foarte multe despre tine.

10 trucuri de înfrumusețare de pe internet care s-au dovedit a fi dăunătoare

Toate femeile își doresc să fie cât mai atrăgătoare și după o anumită vârstă apelează la tot felul de tehnici de înfrumusețare, însă, uneori, aceste metode pot fi dăunătoare. Femeile nu realizează acest lucru până nu li se întâmplă.

Nu toate informațiile de pe internet sunt de încredere și nu toate trebuie încercate. Unele trucuri chiar nu funcționează și sunt chiar periculoase. Iată câteva trucuri în care nu trebuie să ai încredere niciodată și care îți pot face mai mult rău decât bine.

1. Lacul de unghii pe post de tratament pentru herpesul buzelor.

Este mai bine dacă nu urmezi acest truc pentru că lacul de unghii aplicat pe astfel de rană poate cauza iritații grave care se pot agrava. Mai bine folosește o cremă specială de la farmacie și ia-o după tine peste tot.

2. Lipiciul pentru tratarea punctelor negre.

Este ineficient și foarte periculos. Lipiciul poate cauza alergi și iritații ale ochilor sau ale pielii. Folosește soluții sănătoase pentru a scoate punctele negre precum măștile.

3. Mărirea buzelor acasă.

Această tehnică se folosește încă de când eram mici și constă în băgarea buzelor într-un pahar în care nu mai există aer. Totuși, în locul buzelor lui Angelina Jolie , te vei alege cu o vânătaie în jurul buzelor.

4. Folosirea spray-ului de păr pentru fixarea machiajului.

Femeile care cred că spray-ul de păr merge aplicat și pe față, greșesc amarnic. Fixativul pentru păr nu funcționează ca fixator de machiaj. Încearcă să folosești produse cosmetice special pentru față.

5. Folosirea șamponului de cal.

Acest truc funcționează doar imediat după aplicare. Totuși, probabil că vei fi dezamăgită de faptul că este toxic și îți va face părul subțire și ți-l va deteriora în timp. Mai bine folosește șampoanele de la farmacie sau pe cele din comerț.

6. Aplicarea cartofilor pe pielea grasă.

Nu există nici o îndoială că acest produs nu este dăunător, dar nu trebuie aplicat direct pe piele. Substanțele din cartof pot cauza acnee. Există de altfel mai multe uleiuri speciale pentru îngrijirea pielii.

7. Sucul de lămâie pentru dispariția pistruilor.

Este mai sigur să te dai cu o cremă cu protecție solară care să te protejeze de razele solare. Nu vei scăpa de pistrui cu ajutorul lămâii.

8. Creioanele colorate în locul tușului.

Nu contează cât de cool este ideea, nu încerca asta. Componentele creioanelor colorate sunt periculoase pentru ochi și poși găsi cu siguranță în comerț tot ce îți dorești.

9. Deodorant pentru față.

Deodorantele usucă pielea și efectul lor nu poate aduce nici un beneficiu pielii tale.

10. Unt de arahide în locul cremei pentru ras.

Untul de arahide nu este deloc folositor, îți poate produce iritații grave. Dacă nu vrei să folosești cremă pentru ras, atunci folosește balsam de păr.

Comentarii

Urmareste-ne

Avem o comunitate de facebook foarte activa! Te invitam sa faci si tu parte din ea! Da-ne like pentru a primi toate postarile noastre!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x