Ești superbă

15 de tatuaje elegante care sparg tiparele artei

Există mulți oameni care tatuează în lume. Firește că au stiluri diferite. De exemplu, Hongdam, un artist britanic realizează tatuajele într-un mod exemplar. Este atent la micile detalii și are mai mult de 200.000 de urmăritori pe rețelele de socializare.

Tatuajele fac parte din noi și spun poveștile de viață ale oamenilor. Degeaba spune lumea că nu o să mai arăți bine la bătrtânețe atunci când o să ai pielea zbârcită și ridată. Contează doar dacă ție îți place. Lumea este rea și nu poți mulțumi pe toată lumea.

Iată 20 de tatuaje delicate care îți vor transmite o grămadă de emoții pozitive și te vor încărca de energie.

1. Floarea.

Acest tatuaj este perfect pentru femeile delicate. Reprezintă inocența  și puritatea.

2. Pisicile.

Acest tatuaj est perfect pentru iubitorii de pisici.

3. Pasărea colibri.

Sunt sigură că există și o poveste uimitoare în spatele acestui tatuaj uimitor.

4. Cicatricea.

Artistul a creat un tatuaj elegant care este cu totul neobișnuit. Schimbă tiparele artei. De asemenea, este o bună modalitate de a acoperi defectele oamenilor.

5. Florile.

Această femeie are o cicatrice provocată de un glonț. Prin intermediul acestui tatuaj a schimbat povestea tristă a accidentului.

6. Elefantul.

Se pare că acesta este un tatuaj care a fost regretat ,așa că a fost înlocuit cu un elefant drăguț.

7. Tatuaje după ureche.

Aceste tatuaje realizate în această zonă sunt cele mai elegante și foarte feminine.

8. Cei doi prieteni.

Probabil cel care are acest tatuaj are aceste două animăluțe ca animale de companie.

9. Infinit.

Este minunat! Mă lasă fără cuvinte.

10. Prietenii din copilărie.

Aceste două tatuaje sunt făcute unor prieteni din copilărie, o fată și un băiat.

11. Peștii.

Uite-te atent la umbrele acestui tatuaj, sunt remarcabile.

12. Pisicile.

Aceste pisicuțe sunt replicile perfecte ale pisicilor pe care un bărbat din Marea Britanie le are. Sunt niște portrete reușit.

13. Coada de delfin.

Acest tatuaj este foarte frumos, deși este simplu, mă atrage cumva.

14. Luna.

Astfel de tatuaje ,cu lună, sunt foarte populare.

15. Munți.

O idee interesantă pentru oamenii pasionați de călătorie.

10 minciuni despre amor pe care orice fată trebuie să le știe

Amorul este încă un subiect destul de tabu. Femeile au așteptări mari încă de la prima noapte de amor, dar și de la cele care urmează. Aceste așteptări apar datorită oamenilor care îți spun despre această experiență sau dacă vizionezi filme, atunci așteptările vor fi și mai mari.

Lucrurile stau diferit în realitate și nu se întâmplă aceleași lucruri în dormitor. Iată care sunt cele mai frecvente minciuni despre amor pe care necunoscătorii le aud cel mai des și pe care orice fată trebuie să le știe înainte de a face acest pas.

1. Amorul este doar o acțiune obișnuită.

 

În realitate, amorul are legătură cu mai multe lucruri. Un cuplu vorbește ,se îmbrățișează ,discută și mult mai multe lucruri pe care le fac cuplurile. Nu totul se învârte în jurul amorului.

2. Libidoul.

 

Oricât de multe ai auzit despre apetitul bărbaților pentru amor, nu este adevărat. Tot vor exista unele zile în care nu vor vrea să facă amor. Nu o lua personal dacă ți se întâmplă, poate au doar o zi proastă sau sunt foarte obosiți.

3. Rolurile înseamnă distracție.

Poate că ai văzut multe filme în care amorul se făcea cu diverse costume, însă asta depinde de parteneri. Nu toate cuplurile apelează la astfel de jocuri. Unii bărbați au fantezii ciudate și își lovesc partenerele în timpul actului intim, însă nu toate femeile acceptă asta. Nici tu nu trebuie să o faci, nu te obligă nimeni.

4. Orgasmul este tot ce contează.

Aproape 75% dintre femei nu au orgasm în timpul actului intim. Va trebui ca bărbatul de lângă tine să facă multe lucruri pentru a te conduce în culmile plăcerii, nu este ca în filme.

5. Fizicul tău contează.

Multe femei sunt rușinate de modul în care arată sau nu se simt bine în pielea lor, însă crede-mă că dacă bărbatul a ajuns cu tine în acest punct, nu contează. Pentru el ești perfectă.

6. Bărbăția lui trebui să fie mare.

Este o minciună gogonată. Mărimea nu contează atâta timp cât știe cum să te satisfacă. Mai ales în prima noapte de amor, nici nu este indicat să fie prea dotat pentru că vei avea dureri și nu te vei putea bucura de plăcere.

7. Amorul care durează toată noaptea.

În timpul unui act intim care durează 6 minute, pierzi 600 de calorii. Acest lucru înseamnă că ambii parteneri sunt extenuați și vor vrea să doarmă în loc să facă asta toată noaptea, mai ales dacă a doua zi trebuie să meargă la serviciu.

8. Să-ți pierzi virginitatea este distractiv.

Probabil ai auzit de la prieteni că după ce fac amor pentru prima dată te simți vinovat. Asta se întâmplă pentru că este destul de dureros și probabil te gândești că este greșit, însă nu este. Toată lumea trece prin asta. După mai mult timp va fi distractiv, mai ales dacă o faci cu o persoană la care ții.

9. Lenjeria sexy este obligatorie.

Încrederea în tine te face să fii sexy, nu ceea ce porți pentru că oricum o să dai to ce ai pe tine jos. Însă, este și lenjeria sexy un plus pentru că bărbatul te va privi altfel, dar nu este obligatorie.

10. Nu poți rămâne însărcinată dacă faci amor în timpul menstruației.

Aceasta este cea mai mare minciună și din păcate multe tinere o iau în serios. Este la fel de periculos să faci amor neprotejat și în timpul menstruației.

Ce spun formele corpului tău despre viața ta intimă

Părțile corpului nostru ne transmite foarte multe semnale în ceea ce privește sănătatea, cât și modul în care ne descurcăm în pat. Te-ai întrebat vreodată de ce sprâncenele tale au această formă? Sau ce anume spune despre personalitatea ta?

Avem tendința mereu să observăm aceste trăsături, dar eșuăm atunci când trebuie să descifrăm mesajul lor. Dacă vorbim despre partea sexuală a femeilor, formele corpului lor spun foarte multe despre felul în care acestea se mișcă în pat.

Formele tale nu sunt doar de aparență. Ele reprezintă un indiciu important pentru bărbați, doar dacă acești știu să descifreze mesajul pe care acestea îl transmit.

1. Forma de clepsidră

Dacă ai corpul în formă de clepsidră înseamnă că vei atrage atenția bărbaților tot timpul. Dar, femeile cu această formă a corpului tind să aibă nevoie de atenție în relații.

2. Conexiunea dintre lățimea șoldurilor și aventurile de o noapte.

Studiile arată că femeile care au șoldurile late sunt mult mai predispuse să aibă aventuri mai multe decât o femeie care are șoldurile mai înguste sau normale. De asemenea, șoldurile late te ajută să dai naștere mai ușor.

3. Șoldurile mari.

Specialiști susțin că femeile care au șoldurile mari sunt mai deschise la minte. Aceste femei sunt mai predispuse la aventuri și la amor spontan.

4. Femeile cu sănii mari.

Se spune că femeile cu sânii mari au un libidou mai crescut decât femeile cu sânii mici.

5. Femeile cu sânii mici.

Unii bărbați preferă femeile cu sânii mici, însă nu știu ce înseamnă asta de fapt. Aceste femei sunt mai ușor de stimulat în timpul actului intim.

6. Nu toate formele sun bune.

Studiile arată că nu toate formele corpului sunt bune pentru sănătate și este bine să îți menții proporțiile. În orice caz, dacă o persoană ia în greutate nu este foarte bine pentru viața ei intimă.

7. Femeile cu forme.

Fiecare femeie poate avea forme bine definite. Dacă ai forme și cineva îți spune că trebuie să mai scapi de kilogramele în plus, trebuie să ignori acest lucru.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.