Ești superbă

16 dezastre în materie de lenjerie intimă

Pentru multă lume, lenjeria intimă este o necesitate. Unii oameni nici nu se gândesc să iasă din casă fără lenjerie intimă, dar este destul de greu să găsești lenjerie comodă și care să-ți vină și bine. Dacă vrei confort ar trebui să porți lenjeria pe care o purta bunica.

Este o decizie foarte grea – ori confort, ori frumusețe. Totuși, nu avem tot timpul de unde alege când vine vorba de lenjerie intimă, mai ales când uităm să o băgăm la spălat. Acest lucru este unul dintre cele mai grele cu care se confruntă femeile.

Iată câteva poze cu cele mai șocante piese de lenjerie intimă:

1. Te rog să-ți ridici pantalonii.

Este dezgustător. Oare nu simte rece la spate?

2. Aw! Uitați-vă copii!

Nu cred că Hello Kitty arată prea fericită pentru că s-a întins la maximum. Poate că data viitoare nu ar mai trebui să porți colanți și în nici un caz chiloți ca aceștia.

3. Dungi foarte vizibile.

Wow, ce nuanță aprinsă de roz! Oare s-a gândit că nu ar trebui să mai poarte colanți în public?

4. Colanții nu sunt pantaloni!

Abia aștept ziua în care oamenii o să realizeze că pantalonii nu sunt același lucru cu colanții.

5. Așteaptă! CE?!

Nu prea înțeleg ce este acea pată maro de pe rochie. Dar oare îi mai circulă sângele prin corp?

6. Maieul fals.

Deși este un maieu, nu acoperă nimic. Atunci care îi este rostul?

7. Nici nu vreau să mă gândesc la ce s-a întâmplat.

Cred că mi se face rău.

8. Trace fusta mai sus, te rog!

Oare chiar nu simte că ceva nu este în regulă?

9. Nu așa se poartă hainele!

sunt foarte sigură că nu a respectat ordinea firească a hainelor.

10. Prea multe rupturi.

Eu cred că a uitat să-și ia pantaloni pe ea.

11. Mărimea greșită.

Oare nu o strâng? Nici nu vreau să mă gândesc ce urme o să aibă când și-i va da jos.

12. Totul pentru modă.

Cine a creat acești blugi? ORIBIL!

13. Nu cred că este cel mai bun obiect vestimentar pe care să-l porți în supermarket.

De ce să mergi la cumpărături în lenjerie intimă? Sau e costum de baie?

14. Ce face moda din oameni…

Stai așa… este un maieu? Nu porți maieuri astfel.

15. Cei mai subțiri colanți din întreaga lume!

Poate că ar trebui să cumpere o pereche de colanți mai groși.

16. Nu se poartă așa chiloții.

Vrea să-l imite pe Superman sau care este treaba?

9 trăsături fizice pe care bărbații le caută la femei

Dacă întrebi un bărbat ce consideră că este atractiv la o femeie, probabil va spune că formele sau pur și simplu fața. Deși nu mulți sunt atât de direcți, majoritatea bărbaților cred că aceste lucruri sunt foarte importante la o femeie.

Poate că este surprinzător, dar atât pentru bărbați, cât și pentru femei lucrurile merg diferit în subconștient. Deși trăsăturile de mai sus sunt menționate de majoritatea bărbaților, aceștia consideră alte trăsături mult mai importante când vine vorba de o femeie.

Un studiu de la o Universitate din Londra arată că trăsături precum bunătatea și integritatea joacă un rol foarte important în alegerea femeii cu care aceștia își petrec restul vieții pentru că este vorba de societate. Iată 9 trăsături surprinzătoare pe care bărbații le caută la o femeie.

1. Vocile înalte.

Poate că este surprinzător faptul că bărbații sunt mai atrași de femeile care au vocile mai înalte și mai pițigăiate decât de femeile care au voci groase. Acest lucru se întâmplă pentru că vocile înalte sunt asociate cu tinerețea și cu un nivel înalt de energie și bărbații găsesc aceste lucruri feminine.

Studiile confirmă acest lucru. Este diferit pentru femei pentru că lor le plac bărbații c voci mai joase pentru că asta sugerează un corp bine construit și mai multă putere.

2. Zâmbetul.

Nu doar că un zâmbet îți face ziua mai frumoasă, dar se spune că o femeie nu ar nevoie de machiaj, ci doar de un zâmbet. Bărbații sunt atrași de femeile care zâmbesc și le plac femeile care nu se sfiesc să-și arate aprecierea față de ei sau admirația.

Zâmbetul înseamnă și prietenie și bunătate, de aceea bărbații sunt atrași de zâmbetul femeilor.

3. Mai puțin machiaj.

Se pare că bărbații sunt mai atrași de femeile care nu se machiază mult sau cel puțin nu foarte strident, decât de femeile care au ”măști” de machiaj. Un studiu arată faptul că și femeile, dar și bărbații consideră că o persoană este mai atractivă fără machiaj.

Femeile nu ar trebui să se axeze prea mult pe machiaj și ar trebui să-și lase frumusețea naturală să iasă la iveală.

4. Ochii mari.

Femeile cu ochii mari arată mult mai feminine și bune la suflet față de celelalte femei. Ochii mari sunt ,de asemenea, asociați cu sănătate și potențial reproductiv.

5. Simetria.

Fețele simetrice nu sunt foarte comune , dar bărbații sunt atrași de femeile cu acest tip de chip. Are legătură cu frumusețea și cu genele pe care le-ai moștenit. Și cu cât au gene mai bune, cu atât vor face copii mai sănătoși.

6. Nu este vorba despre fund.

Toată lumea știe că bărbaților le plac fundurile mari și bombate, dar nu le place un dos plin de grăsime. Decât să fie mare și cu celulită, mai bine să fie mic. S-a dovedit că bărbații sunt atrași de femeile care au forme de 45,5 grade. Acest lucru face să pară că au un fund mai mare.

7. Înfățișarea dezordonată.

Bărbații consideră mult mai atractivă o femeie care are părul ciufulit, decât o femeie care arată perfect. De ce? Specialiștii spun că se produce ceva la nivelul subconștientului bărbaților și creierul le transmite acest semnal pentru că face legătură cu genele. Cu cât genele sunt mai bune, cu atât va fi mai bună reproducerea.

8. Mirosul.

Mirosul partenerului este unul dintre cele mai importante aspecte. Bărbații consideră mirosul unul dintre cele mai atractive lucruri la o femeie și mirosul se uită cel mai greu. După mult timp după ce nu o să mai ai treabă cu o persoană la care ai ținut, o să-ți amintești mirosul cu siguranță.

9. Culoarea roșie.

Este dovedit faptul că bărbații sunt atrași de culoarea roșie și, implicit, de femeile care o poartă. Unii chiar se aprind imediat atunci când văd o femeie care poartă o rochie roșie sau un ruj roșu.

10 scene de amor din filme în care actorii chiar s-au bucurat de plăcere intimă

Actorii nu au o meserie ușoară și pentru a ajunge celebru trebuie să fii foarte bun la asta. Atunci când vine vorba de scenele de amor, actorii sunt de obicei reticenți. Nuditatea îi împiedică să o facă în fața camerelor și de aceea mulți actori nu se pot descurca.

Există și actori care nu au nici o problemă să apară nud pe micile ecrane sau la insistența regizorului fac aceste lucruri. Iată care sunt actorii care nu se feresc să apară goi în fața camerei și pentru care această meserie este dusă la alt nivel.

1. Caligula – 1979

Multe filme despre Roma antică se axează pe lupte cu vărsare de sânge, dar și pe amor. În acest film, regizorii au încercat să reproducă cât mai realistic acea perioadă și au inclus adevărate scene de amor în care actorii chiar au făcut-o.

2. All about Anna – 2005

Acest film este în totalitate despre amor. Poate că nu este evident, însă acest film este despre o femeie care este nemulțumită în legătură cu viața ei amoroasă și nu se mai simte bine în relația în care se află. Acest lucru o face să facă amor cu alți bărbați și, regizorii spun că asta s-a întâmplat cu adevărat pe platourile de filmare.

3. The Brown Bunny – 2003

Cu un așa nume, este imposibil să nu-ți dai seama despre ce este vorba în acest film. Personajele principale au fost jucate de Chloe Sevigny și Vincent Gallo care sunt logodiți și în viața reală și probabil le-a fost mult mai ușor să joace în scenele de amor unde amorul a fost real.

4. Nymphomaniac – 2013

Un film sexy cu un titlu pe măsură despre niște oameni care nu se pot abține să nu mai facă amor. Este adevărat că actorii principali nu au făcut amor, însă dublurile da, deci ceea ce ai văzut cu în scenele de amor este real.

5. Lie with me – 2005

Acest film nu a fost prea vizionat în 2005 când a apărut, în ciuda scenelor de amor în care actorii chiar au făcut amor.

6. Little Ashes – 2008

În acest film, Robert Pattinson, a făcut amor real. Poate că te-ai întrebat cum de a reușit să aibă acea expresie pe față în scenele de amor.

7. Sweet Sweetback Baadasssss Song – 1971

Regizorul ,scriitorul și actorul Blaxploitation a ales ca scenele din filmul său să fie reale. Problema a fost că în 1970 ,a luat gonoree de la actrița cu care a făcut-o. Cel puțin i-au ieșit scenele de amor.

8. Pink Flamingo – 1972

John Waters a vrut neapărat să aibă o scenă în care actorii să facă amor real, însă după ce s-a lansat filmul a regretat puțin această scenă.

9. Baise – moi – 2000

Este evident despre ce este acest film, având în vedere numele lui. Sunt o grămadă de detalii legate de amor în acest film pe care actorii le-au realizat perfect, asta pentru că sunt reale acele scene.

10. 9 songs – 2004

Regizorul Michael Winterbottom a realizat un film care se bazează aproape doar pe scene de amor. A existat până și preludiu real, apoi scenele de amor au fost în totalitate reale.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.