Ești superbă

20 de locuri de joacă care nu ar trebui să existe

Probabil că te gândești că este amuzant să construiești un loc de joacă pentru copii. Încercând să gândești ca un copil și în același timp să le oferi toată siguranța de care au nevoie, nu este un lucru ușor și unii oameni chiar au dat greși în cel mai grav mod.

Este mult mai greu decât crezi și sunt o grămadă de lucruri care pot merge prost. Uneori teoria de construire a unui loc de joacă pare distractivă, dar nu est deloc așa ,iar rezultatul poate fi șocant.

Iată unele dintre cele mai nereușite locuri de joacă pentru copii din întreaga lume:

1. Oare cine a crezut că acest tobogan va fi amuzant?

Să mă ierte cei care l-au construit, dar este chiar ciudat.

2. Cum este posibil așa ceva?

Trebuie neapărat să te uiți de două ori înainte de a-ți lăsa copilul să se dea pe așa ceva.

3. Cine a ales această locație?

Oamenii aceștia au înnebunit? Oare nu a văzut nimeni semnul sau a fost pus după?

4. Ce Dumnezeu…

Acesta nu este cu siguranță locul de joacă la care ți-ai trimite copilul dacă nu vrei să ajungi la închisoare.

5. Leagănele.

Aceasta este singura modalitate de a-ți învăța copilul că nu este bine să meargă de colo până colo.

6. Sper că acești copii care folosesc acest tobogan să aibă reflexe bune.

Oare ce s-a construit prima dată? Garajul sau toboganul?

7. Cel mai bun loc de joacă pentru copiii slabi.

Mă întreb de ce este în mijlocul pustietății.

8. Cred că acesta este cel mai abrupt tobogan pe care l-am văzut vreodată.

Oare are tupeu cineva să se dea pe el? Nici eu ca adult nu m-aș da.

9. Ce?

Doamne… de ce l-au mai construit?

10. Cea mai lungă alunecare.

Ei bine, acest tobogan se continuă până în mijlocul lumii se pare. Nu, mulțumesc.

11. Învârtitoarea pentru pitici.

Sunt curioasă cum stau copii când se dau pe așa ceva.

12. Hm…

Așa ceva nu am mai văzut. Copiii nu prea au ce învăța de la asta, poate doar băieții.

13. Cine vrea să joace?

Sper că nici un copil nu a jucat șotronul!

14. Încă un motiv în plus pentru care clownii sunt înfricoșători.

Și ciudați.

15. Doamne ferește…

Ce se întâmplă cu oamenii care construiesc aceste locuri de joacă?

16. Banana.

Chiar nu înțeleg cum aceste lucruri primesc aprobare…

17. Serios?

Este o improvizație sau…

18. Capul care iese din pământ.

Oare se joacă cineva în acest loc de joacă? Pe mine mă sperie, sincer.

19. Alt elefant.

Se pare că oamenii au o problemă cu elefanții.

20. Locul ciudat.

Cred că acest loc de joacă este doar pentru fantome.

10 minciuni despre amor pe care orice fată trebuie să le știe

 

Amorul este încă un subiect destul de tabu. Femeile au așteptări mari încă de la prima noapte de amor, dar și de la cele care urmează. Aceste așteptări apar datorită oamenilor care îți spun despre această experiență sau dacă vizionezi filme, atunci așteptările vor fi și mai mari.

Lucrurile stau diferit în realitate și nu se întâmplă aceleași lucruri în dormitor. Iată care sunt cele mai frecvente minciuni despre amor pe care necunoscătorii le aud cel mai des și pe care orice fată trebuie să le știe înainte de a face acest pas.

1. Amorul este doar o acțiune obișnuită.

În realitate, amorul are legătură cu mai multe lucruri. Un cuplu vorbește ,se îmbrățișează ,discută și mult mai multe lucruri pe care le fac cuplurile. Nu totul se învârte în jurul amorului.

2. Libidoul.

Oricât de multe ai auzit despre apetitul bărbaților pentru amor, nu este adevărat. Tot vor exista unele zile în care nu vor vrea să facă amor. Nu o lua personal dacă ți se întâmplă, poate au doar o zi proastă sau sunt foarte obosiți.

3. Rolurile înseamnă distracție.

Poate că ai văzut multe filme în care amorul se făcea cu diverse costume, însă asta depinde de parteneri. Nu toate cuplurile apelează la astfel de jocuri. Unii bărbați au fantezii ciudate și își lovesc partenerele în timpul actului intim, însă nu toate femeile acceptă asta. Nici tu nu trebuie să o faci, nu te obligă nimeni.

4. Orgasmul este tot ce contează.

Aproape 75% dintre femei nu au orgasm în timpul actului intim. Va trebui ca bărbatul de lângă tine să facă multe lucruri pentru a te conduce în culmile plăcerii, nu este ca în filme.

5. Fizicul tău contează.

Multe femei sunt rușinate de modul în care arată sau nu se simt bine în pielea lor, însă crede-mă că dacă bărbatul a ajuns cu tine în acest punct, nu contează. Pentru el ești perfectă.

6. Bărbăția lui trebui să fie mare.

Este o minciună gogonată. Mărimea nu contează atâta timp cât știe cum să te satisfacă. Mai ales în prima noapte de amor, nici nu este indicat să fie prea dotat pentru că vei avea dureri și nu te vei putea bucura de plăcere.

7. Amorul care durează toată noaptea.

În timpul unui act intim care durează 6 minute, pierzi 600 de calorii. Acest lucru înseamnă că ambii parteneri sunt extenuați și vor vrea să doarmă în loc să facă asta toată noaptea, mai ales dacă a doua zi trebuie să meargă la serviciu.

8. Să-ți pierzi virginitatea este distractiv.

Probabil ai auzit de la prieteni că după ce fac amor pentru prima dată te simți vinovat. Asta se întâmplă pentru că este destul de dureros și probabil te gândești că este greșit, însă nu este. Toată lumea trece prin asta. După mai mult timp va fi distractiv, mai ales dacă o faci cu o persoană la care ții.

9. Lenjeria sexy este obligatorie.

Încrederea în tine te face să fii sexy, nu ceea ce porți pentru că oricum o să dai to ce ai pe tine jos. Însă, este și lenjeria sexy un plus pentru că bărbatul te va privi altfel, dar nu este obligatorie.

10. Nu poți rămâne însărcinată dacă faci amor în timpul menstruației.

Aceasta este cea mai mare minciună și din păcate multe tinere o iau în serios. Este la fel de periculos să faci amor neprotejat și în timpul menstruației.

Ce spun formele corpului tău despre viața ta intimă

Părțile corpului nostru ne transmite foarte multe semnale în ceea ce privește sănătatea, cât și modul în care ne descurcăm în pat. Te-ai întrebat vreodată de ce sprâncenele tale au această formă? Sau ce anume spune despre personalitatea ta?

Avem tendința mereu să observăm aceste trăsături, dar eșuăm atunci când trebuie să descifrăm mesajul lor. Dacă vorbim despre partea sexuală a femeilor, formele corpului lor spun foarte multe despre felul în care acestea se mișcă în pat.

Formele tale nu sunt doar de aparență. Ele reprezintă un indiciu important pentru bărbați, doar dacă acești știu să descifreze mesajul pe care acestea îl transmit.

1. Forma de clepsidră

Dacă ai corpul în formă de clepsidră înseamnă că vei atrage atenția bărbaților tot timpul. Dar, femeile cu această formă a corpului tind să aibă nevoie de atenție în relații.

2. Conexiunea dintre lățimea șoldurilor și aventurile de o noapte.

Studiile arată că femeile care au șoldurile late sunt mult mai predispuse să aibă aventuri mai multe decât o femeie care are șoldurile mai înguste sau normale. De asemenea, șoldurile late te ajută să dai naștere mai ușor.

3. Șoldurile mari.

Specialiști susțin că femeile care au șoldurile mari sunt mai deschise la minte. Aceste femei sunt mai predispuse la aventuri și la amor spontan.

4. Femeile cu sănii mari.

Se spune că femeile cu sânii mari au un libidou mai crescut decât femeile cu sânii mici.

5. Femeile cu sânii mici.

Unii bărbați preferă femeile cu sânii mici, însă nu știu ce înseamnă asta de fapt. Aceste femei sunt mai ușor de stimulat în timpul actului intim.

6. Nu toate formele sun bune.

Studiile arată că nu toate formele corpului sunt bune pentru sănătate și este bine să îți menții proporțiile. În orice caz, dacă o persoană ia în greutate nu este foarte bine pentru viața ei intimă.

7. Femeile cu forme.

Fiecare femeie poate avea forme bine definite. Dacă ai forme și cineva îți spune că trebuie să mai scapi de kilogramele în plus, trebuie să ignori acest lucru.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.