EștiSuperbă.ro

5 bărbați care par a fi ireali, însă sunt cât se poate de reali!

Acum, când societatea deja a stabilit standardele la care trebuie să se ridice toată lumea, atât femeile, cât și bărbații, mulți uită că există oameni care sunt unici.

Există o mulțime de oameni minunați pe această lumea pe care lumea îi evită de cele mai multe ori doar pentru că sunt diferiți, însă acest lucru ar trebui să înceteze pentru că sunt exact ca și noi!

Doar pentru că lumea îi tratează diferit pentru că au anumite trăsături care nu sunt tocmai normale, acești oameni ar da orice pentru a trăi măcar o zi ca o persoană normală, fără să se uite lumea ciudat la ei.

1. Kirill Tereshin.

Oricine ar vedea o poză cu acest bărbat ar spune că este editată, însă nu este. La doar 22 de ani, tânărul și-a injectat ulei în biceps pentru a-și mări brațele, iar acum bicepsul lui are 60 de centimetri.

2. Morteza Mehrzad. 

Morteza este cel mai înalt iranian din lume. La vârsta de doar 16 ani avea 1.95, iar acum are peste 2 metri jumătate și este încă în creștere. Totul a început în momentul în are a căzut cu bicicleta și a avut oasele rupte. De atunci crește încontinuu.

3. „Romeo” Dev. 

Acest bărbat a avut doar 88 de centimetri și a intrat în cartea recordurilor pentru cel mai scund antrenor de fitness din lume. Din păcate, Romeo a murit în 2012, însă a marcat lumea prin forța lui, în ciuda înălțimii.

4. Robert Forstemann.

Toată lumea își face poze din unghiurile în care arată mai bine și despre Robert toată lumea poate spune că își editează pozele, însă nu este adevărat. Picioarele lui au făcut senzație și sunt 100% reale.

5. Vikas Uppal. 

Acest bărbat indian a murit acum câțiva ani, însă a rămas încă în atenția oamenilor pentru că avea 2 metri și 52 de centimetri la vârsta de doar 18 ani. Când a murit, oamenii spun că era mult mai înalt.