Ești superbă

6 TRADIȚII CIUDATE din întreaga lume despre care NU ȘTIAI CĂ EXISTĂ!

Trăim într-o lume în care tradițiile contează din moment ce reflectă ceea ce făceau strămoșii noștri. Cel puțin așa spun părinții noștri , la fel cum spuneau și părinții lor. Deci, Asta înseamnă că orice spun ei, trebuie să crezi pentru că nu ai văzut sau te gândești dacă este corect să urmezi aceleași tradiții în timpurile noastre?

Fiecare cultură și religie din lume are unicitatea ei,ceea ce o diferențiază de restul. Oricum, sunt anumite tradiții care sunt urmate de anumiți oameni de pe glob care nu pot fi justificate în nici un fel.

Motivul pentru care insist și te rog să te gândești înainte de a fi adeptul acestora este că aceste tradiții despre care vei citi mai jos , sunt tradiții adoptate, încă ,de oameni astăzi și unele dintre ele sunt chiar fatale.

Sunt foarte ciudate! Prea bizare!

Dar ele există și de aceea există această compilație!

1. Mânușile cu furnici glonț.

Băieții din tribul amazonian trebuie să-și demonstreze bărbăția când depășesc o vârstă și trebuie să poarte un țesut ca o mânușă de baseball cu furnici glonț, conform creaturilor antice. Apoi, Poartă aceste mânuși în mâini timp de 10 minute în timp ce dansează.

Partea cea mai bizară este că trebuie să repete acest ritual de cel puțin 20 de ori în timpul vieții.

Oamenii Sateré-Mawé.

Tradiția care este urmată de acești oameni, nu numai că îi fac pe băieți să-și dovedească bărbăția, dar și sunt și obligați să adune furnicile glonț din pădurea Amazoniană. Pentru a-ți fi mai clară imaginea, mânușile conțin foarte multe furnici a căror mușcătură este de 30 de ori mai dureroasă decât a unei albine.

2. Festivalul hindus Thaipusam de piercing-uri .

Thaipusam este un festival ținut la Singapore de adepții hinduși. În această perioadă, adepții se abțin de la mâncare, având credința că în felul acesta li se purifică corpul. Nu e nimic neobișnuit,nu-i așa? Ei bine, oamenii devin membri ai acestui grup atunci când își fac tot felul de piercing-uri pe tot corpul. Unii cară cazane cu lapte, dar asta e prea dureros.

Piercing-uri pe tot corpul:

Thaipusam este celebrat când este lună plină, adică în luna Tamil din Thai. Bărbatul din imagine și-a pus întregul corp într-un piercing  înainte de a participa la acest carnaval.

3. Noapte vânătorii în Bhutan.

Această tradiție se numește Bomena în părțile estice ale Himalaei când tinerii ies afară noaptea pentru a-și cauta dragostea și pentru același motiv se întâmplă să stea într-o cameră cu o fată virgină. Petrec noaptea acolo și în cazul în care sunt prinși, trebuie să ia fata de nevastă. Un băiat este mult mai expus la a se căsători pentru că toată familia doarme în aceeași cameră în timp ce cuplul face sex, asta de cele mai multe ori.

Goana după fete.

Tradiția nu a fost cunoscută la început pentru această ”vânătoare”. Cultura tradițională a fost cunoscută mai devreme ca goana după fete. Băieții nu au întâlniri fixate sau relații sexuale. Era o activitate individuală sau de grup. Totuși, relațiile sunt consensuale și sunt cazuri rare ca o fată să fie violată.

4. Ritualul Yanomami.

Oamenii Yanomami trăiesc în pădurile Amazoniene cu o populație de aproximativ 35.000 de locuitori în 200-250 de sate. Urmează un ritual de endocanibalism , este straniu pentru că ingerează cenușa oamenilor decedați. Chiar mai păstrează cenușa pentru a o consuma și în anii următori.

30-40 de zile

Lasă corpurile celor morți în frunze și îl duc în pădurea Amazoniană. după ce insectele mănâncă țesutul adipos, colectează oasele și le ard pentru a rămâne cenușa. Toată comunitatea consumă o supă din banane amestecate cu acea cenușă.

”Ziua comemorării”

Nimeni din comunitate nu vorbește despre o persoană care a murit, cu excepția zilei de comemorare. Este din nou ziua în care cenușa este mâncată și se crede că această tradiție oferă putere oamenilor și că, de asemenea, cei decedați trăiesc prin ei.

5. Completarea dinților, Bali.

Vrei să scapi de durere, furie, confuzie, prostie, gelozie, boală sau intoxicare? Ei bine, atunci ar trebui să urmezi tradiția Manusa Yadnya(ceremonia pentru oameni). Ei cred că oamenii nu vor fi afectați de toate cele enumerate mai sus după ce li se vor completa dinții.

Chiar și prima menstruație.

Oamenii din Bali care au credință în această tradiție, cred că este un ciclu important al vieții și că ar trebui să fie făcut acest ritual atunci când băieții sunt la pubertate sau în cazul fetelor, prima menstruație. Ești căsătorită? Poate că ai impresia că această întrebare este ciudată, dar da, dacă nu ești măritată încă, contează.

Ceremonia nunții

Practicare acestei tradiții este eficientă, de asemenea, înaintea căsătoriei și se incorporează chiar în ceremonia nunții. Ei consideră că datoria tatălui față de fiica sa este să îi completeze dinții. Și, dacă cineva vrea să facă această tradiție, o poate face și la un cadavru înainte de a fi incinerat.

6. Aruncare copilului, India.

Tradiția este urmată într-un stat din Karnataka unde copiii sunt aruncați de la balcoanele caselor pentru a le aduce noroc, sănătate și prosperitate. Pare a fi o scenă dintr-un film, singura diferență este că plânsetul copilașilor se aude peste tot în timp ce pică în gol.

O bucată de pânză.

Balcoanele au cel puțin 30 de metri înălțime, iar copilul este aruncat ca și cum ar fi un nimic, dar este prins de o adunătură de oameni care țin o bucată de pânză. Aceasta este o poză din timpul ceremoniei care are loc în fiecare an, ceremonie care oripilează grupurile care apără drepturile copiilor și care consideră acest eveniment ca fiind barbar și vor ca el să fie interzis de guvernul indian. Totuși, Tradiția este practicată de peste 500 de ani.

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL:

Un bărbat a descoperit ceva FOARTE STRANIU care A ȘOCAT ÎNTREAGA LUME!

Mamuții sunt unele dintre animalele care au dispărut și care nu mai există în zilele noastre, asta înseamnă DISPARIȚIA. Dar te-ai întrebat vreodată ce ai face dacă i vedea un ou de dinozaur astăzi sau un animal pe care nu l-ai mai văzut înainte? Ei bine, asta nu se va întâmpla pentru că cercetătorii se întreabă întotdeauna acest lucru și cercetează amănunțit acest domeniu. Asta dacă nu ești unul dintre ei.

Fermierul Jose Antonio Nievas care locuiește în Carlos Spegazzini în Buenos Aires,Argentina, conducea când s-a oprit și a ieșit din mașină și s-a întrebat ce era obiectul pe care l-a văzut din depărtate. Fără nici o teamă, s-a apropiat și în timp ce se întorcea la mașină, habar nu avea ce descoperire făcuse.

La prima vedere părea a fi un bloc masiv de piatră sau un ou de dinozaur.

De la distanță, obiectul a stârnit curiozitatea lui Jose, ceea ce l-a făcut să se apropie să vadă ce este. Dar, ce și-a imaginat că este obiectul de mărimea unei mașini era cu mult peste așteptările sale. Era o carapace a unui animal antic.

Carapacea masivă era acoperită parțial de noroi.

După ce a găsit obiectul, Jose, care credea că este un ou de dinozaur, s-a grăbit la ferma sa să spună familiei despre ceea ce găsise. Soția lui Jose a spus: ”Soțul meu a venit la mine și mi-a spus: Hei, am găsit un ou care arată de parcă ar fi al unui dinozaur. Toți am râs pentru că ne gândeam că este o glumă”. Jose a descoperit carapacea în Decembrie 2015.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.