EștiSuperbă.ro

7 lucruri nebunești prin care trece orice femeie însărcinată

Să fii femeie nu este atât de ușor pe cât ar crede unii, cu atât mai mult în timpul sarcinii. Pe rețelele de socializare totul pare foarte simplu, însă dacă și tu ai trecut prin asta și ai copii, cu siguranță știi că nu este deloc așa.

Sunt o mulțime de lucruri care se schimbă în corpul femeilor atunci când sunt însărcinate și de cele mai multe ori, aceste schimbări le afectează și după naștere. Iată câteva lucruri prin care trec femeile însărcinate:

1. Poți avea cea mai urâtă și neatrăgătoare formă de acnee din lume!

Îți amintești de acneea pe care o aveai în adolescență? În timpul sarcinii poți avea acnee acută, însă aceasta poate apărea pe tot corpul, pe gât, pe urechi, pe spate, pe piept, pe față sau chiar în alte locuri mai intime.

2. Sângerările nazale. 

În momentul în care ești însărcinată, sângerările nazale pot fi ceva normal. Totul în organismul tău se schimbă și mirosurile pe carele adorai înainte, acum ți se vor părea cele mai scârboase. Până și mirosul soțului tău îți va displăcea.

3. Ți-e rău și îți este greață tot timpul. 

Majoritatea femeilor nu au grețuri pe toată perioada sarcinii, însă cele mai ghinioniste vor vărsa tot ce au mâncat. Cu toate acestea, chiar dacă femeile îndură toate aceste stări de rău, la final merită când își țin rodul iubirii în brațe.

4. Sforăitul. 

Deși este posibil ca înainte să nu fi sforăit niciodată, în timpul sarcinii se mai întâmplă ca femeile să sforăie mai tare decât bărbații. Este amuzant că unele dintre ele se trezesc până și pe ele cu sforăitul lor.

5. Te transformi într-un monstru păros și transpirat. 

Dacă înainte glandele tale sudoripare nu erau atât de dezvoltate, acest lucru se poate schimba pe timpul sarcinii. Odată ce vei lua în greutate, îți va fi greu să te miști și, mai ales, să te epilezi în zonele greu accesibile.

6. Loviturile bebelușului. 

Deși mămicile sunt în culmea fericirii de cele mai multe ori când bebelușul de mișcă, uneori este foarte dureros. Să nu mai spunem despre durerile nașterii, care sunt greu de suportat.

7. Urinarea. 

Unul dintre cele mai jenante lucruri care se întâmplă cu femeile în timpul sarcinii este momentul în care urinează pentru că pur și simplu nu-și sau seama și nu se pot abține.