EștiSuperbă.ro

7 trucuri prin care îți poți da seama dacă o geantă este fake – Urmărește aceste semne!

Ti-ai dorit-o foarte mult timp. Ai pus ochii pe geanta pe care o visezi, ai strans bani si in sfarsit esti pregatita sa o adaugi in garderoba ta. Insa inainte de a cheltui banii, gandeste-te la toti acesi retalieri care vand replici realizate bine. Trebuie sa fii atenta la aceste detalii pentru a putea avea geanta pe care ti-o doresti.

Atentie la detalii – Fiecare produs al unui brad celebru este verificat la sange inainte de a fi lansat. Toate cusaturile trebuie sa fie perfecte. Daca geanta este falsa, vei gasi sigur cateva cusaturi facute prost.

Nasturi si fermoar – Calitatea lor trebuie sa fie perfecta. In plus au un numar sau nume inscriptionat. Acesta este un semn de autenticitate.

Materialele – Un brand celebru nu foloseste piele dura. Alege doar materiale fine si de calitate, care nu sunt uleioase sau lipicioase.

Numele de Brand – Gentile false au numele brandului imprimat cu font diferit, litere lipsa sau chiar greseli.

Seria – La brandurile celebre, eticheta ce contine seria este atasata atat de bine, incat este imposibil sa o indepartezi fara a deteriora produsul. Produsele false au aplicata seria cu adeziv.

Ambalajul – Un produs scump vine intr-un ambalaj scump, din material de calitate, fara defecte.

Caracteristici distincte – Inainte de a merge la cumparaturi, documenteaza-te despre atributele fiecarui brand. De exemplu, un produs Prada nu va folosi niciodata o ata care contrasteaza cu cu culoarea exterioara. De fiecare data folosesc aceeasi culoare, scrie girly.ro.