EștiSuperbă.ro

8 cele mai amuzante poze cu pisici pe care le poți vedea vreodată

Pisicile sunt cele mai adorabile animale de pe planetă și nu cred că exisă persoane care să nu iubească pisicile. Un lucru este sigur, aceste animale iubesc să aibă toată atenția oamenilor și ar fi în stare să facă orice pentru a o obține. Dacă ai și tu pisică acasă vei înțelege și faptul că uneori pot fi și extrem de enervante. Iată cele mai amuzante poze cu pisici și încearcă să te abții să nu râzi!

1. Acel moment când afli că te înșală iubita. 

Înșelatul nu este ceva amuzant, însă expresia de pe fața acestei pisici este foarte comică. Ceea ce nu înțeleg eu este cine a făcut poza. Voi ce credeți?

2. Pisicile ar fi în stare să facă orice pentru a primi atenție. 

În momentul în care ai pisică este ca și cum ai avea un copil. Trebuie să-i acorzi toată atenția ta și cu siguranță nu-i va plăcea dacă vei face poze fără ea. După cum vezi, vrea să fie și ea în toate pozele tale.

3. Poza de familie. 

Se pare că și această pisică caută atenția stăpânilor. Probabil că acest cuplu voia să facă o poză care să le rămână amintire, însă această pisică băgăcioasă vrea să fie și ea în poză.

4. Pisica geloasă. 

Se pare că acestei pisici nu-i convine deloc că stăpâna ei s-a măritat. Asta înseamnă că toată atenția ei nu se va mai îndrepta doar asupra pisicii. Ce face gelozia din pisici…

5. Ghiciți cine este cel mai pun instructor de yoga din oraș! 

Acel moment când ești mult prea dolofan și vrei să-i imiți și tu pe frații mai mari, însă nu-ți reușește deloc. Totuși, chiar i-ar prinde bine acestei pisici niște exerciții.

6. Aceasta este cu siguranță cea mai drăgută poză! 

Asta înseamnă că faci o poză la momentul potrivit. Cred că această poză este una dintre cele mai amuzante și drăguțe poze cu pisici. În plus, acest bebeluș este extrem de dulce!

7. Pisicile pot chiar să zboare când vor atenție. 

Gândește-te doar cum ar fi să stai liniștit să bei o cafea și dintr-o dată să observi o pisică zburătoare pe geam. Foarte ciudat…chiar sunt curioasă cum de s-a întâmplat asta!

8. Pare că cineva va avea o zi cu adevărat proastă…

Imaginează-ți doar cum ar fi să îți strice această pisică rochia în ziua nunții tale. Sper totuși că a fost ok și că nu s-a întâmplat așa pentru că ar fi chiar oribil!