EștiSuperbă.ro

8 reguli de etichetă și bune maniere pe care toate femeile care se respectă ar trebui să le știe

Amabilitatea nu este greu de arătat – înseamnă respect pentru voi și pentru ceilalți. Dar există mai multe reguli pe care doar un număr mic de oameni par să le știe. Iată câteva reguli care vă pot face viața mai plăcută. Dacă le respecți, vei fi mult mai apreciată de cei din jur și mai respectată.

1. Niciodată să nu vizitezi pe cineva fără să anunți: Dacă ați primit vreodată o vizită surpriză, s-ar putea să fi fost prins cu garda jos purtând un halat și papuci. O femeie britanică că astfel de gesturi nu sunt deloc de bun gust și că atunci când este pusă într-o situație de acest gen, își va pune pantofii, va lua o pălărie și va lua o umbrelă. Dacă persoana era plăcută, ea a exclamat: „Tocmai am venit acasă!” Dacă nu, ea a spus: „Ah, ce păcat trebuie să plec!”

2. Nu usca niciodată o umbrelă când este deschisă, nici în birou și nici în casa altor oameni: Dacă intri undeva și ai umbrela udă, este cel mai bine să o pui în cuier sau într-un suport special pentru umbrele.

3. Nu-ți pune niciodată geanta în poală sau pe scaun: O geantă mică și elegantă poate fi așezată pe o masă. O geantă de mână poate fi atârnată pe un scaun în spate. O servietă ar trebui pusă pe podea.

4. Pungile de plastic ar trebui folosite doar când mergi la supermarket, la fel și pungile din mall.

5. Hainele pentru casă ar trebui să fie doar pantaloni și bluze, nu pijamele: O rochie de noapte sau pijamalele sunt destinate pentru a merge la baie dimineața și de la baie până la dormitor seara.

6. După ce un copil se mută în camera lui, singur, ar trebui să bați la ușă înainte de a intra: Copilul tău va face același lucru în momentul în care trebui să intre în camera ta.

7. Numărul total de accesorii pe care ar trebui să-l porți este 13, incluzând nasturii: O brățară poate fi purtată peste mănuși, dar nu și un inel. Cu cât este mai aproape de seară, cu atât bijuteriile ar trebui să fie mai scumpe. În trecut, diamantele erau considerate o podoabă de seară numai pentru femeile căsătorite, dar astăzi este posibil să le purtați în timpul zilei.

8. Subiectele care nu ar trebui vorbite în public: politică, religie, sănătate, bani: Iată o întrebare inadecvată: „Ce rochie! Cât costă? „Cum să răspunzi? Zâmbiți și spuneți: „Este un cadou!” Schimbați subiectul conversației. Dacă persoana insistă, spuneți încet: „Nu aș vrea să vorbesc despre asta”.