EștiSuperbă.ro

9 poze dureroase pentru orice femeie. Sigur te vei regăsi și tu!

Nu este ușor să fii femeie și sunt anumite lucruri dureroase prin care femeile trec zilnic. Sunt anumite lucruri care vor face mereu o femeie să lăcrimeze și fiecare dintre voi se va regăsi în aceste poze pentru că și ție ți s-a întâmplat asta măcar o dată în viață. Nu uita că nu ești singură!

1. Ți se rupe inima când se întâmplă asta! 

Sigur ți s-a întâmplat și ție să-ți cumperi o pudră sau un fard de obraz pe care să-l adori și în secunda următoare să se întâmple asta. Cu siguranță că este dureros și nimănui nu-i place asta. Păcat!

2. Acel moment când îți ridici pantalonii. 

Acesta este cel mai frustrant lucru! Poate că ți tu ai făcut asta măcar o dacă când ai vrut să-ți ridici pantalonii. Mai rău este când se rup și mai tare. Ți s-a întâmplat și ție, nu-i așa?

3. Mai dureros decât o despărțire…

Cum ar fi să pleci de la manichiură și să ai unghiile perfecte și să ți se întâmple asta. Mie chiar mi s-a întâmplat și nu doresc asta nimănui pentru că trebuie să aștepți mult timp să-ți crească unghia la loc.

4. Părul tău este peste tot. 

Sigur ți s-a întâmplat și ție! Cu siguranță mi s-a întâmplat și mie și de aceea am ales să folosesc alți ochelari de soare. Este deranjant să îți dai jos ochelarii de soare de pe cap și să se întâmple asta. Este chiar dureros!

5. Cel mai greu moment!

Este o adevărată luptă să ajungi seara înapoi acasă cu dresurile intacte. Este imposibil să nu se întâmple ceva pe parcursul zilei și care să îți strice imaginea. Este cu atât mai frustrant să se întâmple asta la începutul zilei.

6. De fiecare dată când te îmbraci cu blugi cu rupturi. 

Și așa ajungi să ai de fiecare dată rupturi și mai mari. În momentul în care ți se întâmplă asta o dată, te gândești că vei fi atentă data viitoare, însă este imposibil să nu se mai întâmple.

7. Să fii prea slabă nu este prea bine. 

Poate că pantalonii îți vin bine când stai în picioare, însă dacă ai o talie subțire ca de viaspă sigur știi că atunci când te vei așeza pantalonii vor fi mari în talie. Se mai poate întâmpla să nu-ți vină nici o pereche din această cauză.

8. Cel mai deranjant lucru care ți se poate întâmpla în timpul zilei. 

Pe lângă faptul că această sârma este foarte periculoasă pentru sănătatea sânilor femeilor, este frustrant să stai liniștită la birou și să se întâmple asta. Sigur ai trebuit și tu prin această situație.

9. Un adevărat coșmar. 

După ce-ți faci unghiile acasă și ești extrem de încântată de rezultate, trebuie să se întâmple ceva ca în poza de mai sus și să-ți strice toată fericirea și entuziasmul, nu-i așa?