EștiSuperbă.ro

A petrecut o noapte AMOROASĂ de vis cu o văduvă. După 9 luni, a primit un plic. A înlemnit când a văzut ce era înăuntru, nu credea că i se poate întâmpla tocmai lui:

Jack a mers la schi, împreună cu prietenul său, Bob. Au făcut bagajul şi au pornit cu mașina spre nord. Cei doi s-au trezit în mijlocul unei furtuni de zăpadă și nu erau deloc echipaţi pentru condiţii meteo extreme. Așa că au început să caute un loc în care să înnopteze. Au găsit o fermă în apropiere. Totul s-a petrecut ca-n filme!

Au sunat la uşă, și le-a deschis o femeie de-o frumuseţe răpitoare… Au rugat-o să rămână peste noapte acolo. “Am devenit văduvă recent. Mi-e teamă că vecinii mă vor privi cu alţi ochi dacă las doi străini în casă”, le-a spus femeia.

“Putem să dormim în hambar?”, i-a spus Jack. “La prima oră, o să pornim la drum să nu vadă nimeni”, a completat acesta.

I-a lasat să doarmă în hambar și a doua zi, în zori, au plecat. Ai trecut 9 luni de la acest episod și uitaseră complet de acea noapte. Până într-o zi când Jack a primit un plic în care era o scrisoare de la un avocat. După ce a citit-o, a izbucnit în lacrimi!

A pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe prietenul său.

“Bob, o mai ţii minte pe văduva de la ferma la care am stat în noaptea aia?”, l-a întrebat.

“Da, o știu”, i-a răspuns.

“Şi, din întâmplare, ai plecat din hambar şi te-ai dus la ea în dormitor?”, a continuat Jack.

“Da, recunosc că aşa am făcut…”, a răspuns Bob.

“Şi i-ai spus că te numești Jack?”, l-a întrebat.

În acel moment, Bob a îngheţat… “Da, i-am spus că sunt tu”, a mărturisit Bob, cu vocea șoptită.

În acel moment, Jack a început să țipe! Erau strigăte de bucurie, însă… “Ei bine, vreau îţi mulţumesc! Am rămas fără cuvinte! Vezi tu, femeia a murit şi mi-a lăsat mie averea ei. Toți banii!”.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Orice femeie trebuie să știe despre acest remediu natural…Confesiunile unei femei care a rezolvat o mare problemă!

Usturoiul este un remediu natural excelent care ajută la tratarea infecțiilor – brutarii ar trebui să știe să nu adauge usturoi în pâine în timp ce aluatul crește pentru că va diminua efectul drojdiei și va strica pâinea. De aceea usturoiul este adăugat la aluat chiar înainte de coacere, când drojdia își îndeplinește deja funcția.

Înafara faptului că diminuează efectul drojdiei în aluat, usturoiul este ,de asemenea, utilizat pentru a trata infecțiile provocate de drojdie. Numeroase femei care suferă de infecții periodice provocate de drojdie se confruntă cu dificultatea de a le combate. Aceste infecții nu pot fi depistate devreme și, prin urmare, sunt greu de tratat mai târziu. O simplă infecție cu drojdie începe cu o mâncărime și apoi, 2 sau 3 zile mai târziu, scurgerea vaginală devine brută ceea ce reprezintă un semn clar al infecției cu drojdia vaginală.

Identificare simptomelor timpurii ale infecției cu drojdie este esențială și se poate face printr-un tratament simplu. Iată ce poți face: ia un cățel de usturoi proaspăt, curăță-l și pune-l în vagin pe timpul nopții. În dimineața următoare, scoateți-l și aruncați-l. Cățelul de usturoi ar trebui să provoace o scădere apoasă care este perfect normală. Dar un singur tratament nu va fi suficient, deci va trebui să repetați procedura pentru câteva nopți. Este întotdeauna mai bine să efectuezi tratamentul noaptea datorită faptului că există o legătură între vagin și gură, unele femei au spus că au senzația de gust de usturoi în gură după ce își pun usturoiul în vagin ceea ce poate fi neplăcut în timpul zilei.

Acestă procedură va fi eficientă dacă infecția cu drojdie este în faza incipientă. Iar dacă infecția este într-o fază mai avansată, vei fi nevoită să folosești mai mult usturoi. Va trebui să folosești un prosop uscat să îndepărtezi toată scurgerea și să tai cățelul de usturoi în două, apoi să-i pui în vagin. Nu te opri din tratament până când nu observi îmbunătățiri. Nu-ți face spălături vaginale când ai o infecție cu drojdie pentru că drojdia iubește apa și va continua să crească.

Prin tăierea cățelului de usturoi în două faceți mai eficient tratamentul, cu cât este mai expus interiorul usturoiului, cu atât este mai mare doza de usturoi. Fiecare femeie trebuie să descopere propria sa doză de usturoi deoarece unele femei se tratează cu usturoiul netăiat, pe când altele au nevoie de un cățel de usturoi mai mare tăiat pe din două.

Când îți introduci usturoiul în vagin s-ar putea să simți o arsură a pielii sănătoase. Dacă suferi de o infecție avansată cu drojdie, pielea poate fi inflamată, dar nu trebuie să-ți faci griji pentru că usturoiul va trata infecția,  iar pielea se va regenera mai târziu. Oamenii folosesc usturoiul pentru a trata infecțiile de ani de zile, însă unele companii fac milioane de dolari  folosind usturoiul. Nu e de mirare că fac asta pentru că este foarte puternic.

Această legumă are, de asemenea,mari proprietăți antibacteriene, ceea ce poate fi confirmat de studiile în vitro. Un studiu chinez a demonstrat că usturoiul poate ucide următoarele bacterii: Salmonela cauzată de mâncare, bacterii care cauzează infecții intestinale, bacterii care cauzează gastroenterită, bacterii care cauzează infecții urinare, streptococul auriu, bacterii care cauzează vomă și diaree și bacterii care cauzează meningită.

Când vine vorba de tratarea infecțiilor bacteriene, ar trebui să folosești usturoiul brut. Oamenii de știință au descoperit că atunci când este fiert la 100 de grade Celsius timp de 20 de minute, usturoiul își pierde proprietățile antibacteriene. Acest lucru înseamnă că este labil la căldură și la frig. De asemenea, Unele studii au arătat că usturoiul este capabil să distrugă chiar Streptococul care are puterea de a ucide nou-născuții și copiii născuți prematur.

Prin plasarea unui cățel de usturoi proaspăt în vagin, vei scăpa cu ușurință de GBS, însă nici o companie farmaceutică nu este interesată să finanțeze cercetări în acest sens, poate pentru că nu poate beneficia de un ingredient natural cum este usturoiul. În SUA, acest tip de studii nu se realizează din cauza standardelor de îngrijire stabilite de CDC.

Iată cum să efectuați acest tratament bazat pe usturoi pentru a vindeca infecțiile vaginale cu drojdie:

Ia un cățel de usturoi, sparge-l, curăță-l și taie-l pe jumătate. Nu uita să coși un fir de ață prin el pentru a ușura procesul de înlăturare. Apoi, pune usturoiul în vagin și mergi la culcare.

În dimineața următoare, odată ce te ridici din pat, trage ușor ața și scoate usturoiul. Multe femei spun că pot simți gustul usturoiului în gură în timp ce se află în interiorul vaginului lor, ceea ce înseamnă că atâta timp cât poți simți gustul usturoiului în gură, nu ai reușit încă să-l scoți integral.

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL:

Cât de important este magneziul pentru sănătatea femeilor

Te-ai gândit vreodată la o vitamină pe care ai lua-o dacă ai putea să iei doar una?

Nu serios, vreau să te gândești la asta.

Este vitamina D? Probiotic? Magneziu? Sau ulei de pește?

Dacă primul care ți-a venit în minte este magneziul, este foarte bine. În timp ce celelalte suplimente sunt foarte importante pentru sănătatea generală, magneziul are o mulțime de beneficii grozave asupra sănătății și femeile au, de obicei, deficiență de acesta.

Fără nicio îndoială, magneziul trebuie să facă parte din rutina ta zilnică de vitamine și iată și de ce:
Stres, somn și sindrom premenstrual

Când corpul tău are nivelul suficient de magneziu, o simți. Ușurându-ți corpul de tensiunea inutilă, magneziul îți ajută mintea și trupul să se odihnească, permițându-ți să elimini stresul și anxietatea, ceea ce te face o mamă, fiică, soție și colegă mai fericită.

Deoarece magneziul relaxează mușchii în mod natural, este unul dintre cei mai buni nutrienți care te ajută să adormi și dormi în continuare foarte liniștită. Te ajută să-ți calmezi creierul și să elimini stresul din mușchii corpului și așa ești capabilă să te relaxezi complet și te cufunzi într-un somn adânc. De fapt, magneziul este considerat de Dr. Mark Hyman că fiind cel mai puternic mineral de relaxare disponibil.

Magneziul s-a dovedit a face minuni la femeile care suferă de sindromul premenstrual, asupra problemelor precum: crampele, durerile de cap și nervozitatea. Din nou, datorită abilității sale de a relaxă corpul, crampele pot fi diminuate înainte sau în timpul ciclului menstrual al unei femei, de altfel că și în timpul durerilor de cap, stresului/nervozității.

Dacă suferi de oricare dintre simptomele de mai jos, poți avea deficiență de magneziu:

 • Insomnie
 • Nervozitate
 • Stres/anxietate
 • Crampe/spasme ale mușchilor
 • Deficit de atenție
 • Palpitații ale inimii
 • Constipație
 • Dureri de cap/migrene
 • Oboseală cronică
 • Tensiune ridicată
 • Sindromul intestinului iritabil

 

Deci, cum îți poți umple stocul cu magneziu? Simplu. Ia un supliment bio-disponibil de magneziu, precum citrat de magneziu sau glicinat de magneziu. Poți folosi de asemenea și creme cu magneziu pentru a le aplica local să-ți relaxezi mușchii, în special după exerciții fizice intense.