EștiSuperbă.ro

Care dintre bebeluș este fetiță? Acesta este testul simplu care spune multe despre personalitatea ta!

Care dintre bebelus este fetita? Acesta este testul simplu care spune multe despre personalitatea ta!

Facem alegeri diferite in fiecare zi si nu ne gandim niciodata ca acestea ar putea spune ceva despre personalitatea noastra. Acest test, insa, spune multe. Care dintre bebelusi este fata?

Daca ai ales A – Esti rationala. Te gandesti de doua ori inainte de a lua o decizie. Urmezi regulile. Nu vei incalca niciodata legea.

Daca ai ales B – Esti o artista. Este plina de idei creative, iti place sa pictezi si sa desenezi. Esti o inspiratie pentru cei din jur.

Daca ai ales C – Esti persoana care rezolva problemele. Nu exista obstacol peste care sa nu poti trece. Te adaptezi la schimbari.

Daca ai ales D – Esti o persoana iubitoare, care incearca sa vada numai ce este bine in cei din jur. Stii sa ierti, faci acte de caritate si crezi ca toti au dreptul sa greseasca.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Felul în care îți îmbrățișezi PARTENERUL spune totul despre relația voastră

Ce spune o îmbrațișare despre relația voastră. 6 tipuri de îmbrățișări care dezvăluie secretele relației tale

Îmbrățișările sunt cele mai simple gesturi pe care le putem face pentru a ne arata afecțiunea. Chiar și într-o relație romantică îmbrățișările sunt foarte importante. Acest gest este unul care transmite căldură și atenție.

Tensiunea arterială și ritmul cardiac se echilibrează în timpul unei îmbrățișări. Dopamina, oxitocina și serotonina se eliberează în sânge cu ocazia acestui gest de afecțiune. Un copil îmbrățișat mai des va deveni un adult care va gestiona mai bine stresul.

Există studii care arată că îmbrățișările ajută la ameliorarea fricilor existențiale.

Felul în care îți manifești afecțiunea zilnic poate arata multe despre relația ta.

Dacă obișnuiești să îți treci mâna peste spatele partenerului tău pentru ca apoi mâna să se odihnească într-unul dintre buzunarele pantalonilor lui atunci te simți în siguranță în această relație. Faceți parte dintr-un parteneriat confortabil.

Dacă îți îmbrățișezi partenerul împreunându-ți mâinile în jurul taliei lui arată dorința de protecție. Ai încredere în relația voastră și dorești să-l protejezi pe partenerul tău.

Dacă atunci când îți iei partenerul în brațe obișnuiești să-l privești direct în ochi înseamnă că ai găsit o conexiune adevărată cu partenerul tău. E ca și cum ai încerca să te conectezi la sufletului lui.

O îmbrățișare strânsă urmată de mișcarea mâinilor ca o mângâiere pe spatele partenerului arată un fel de liniștire, de calmare. Ești într-o relație care se bazează pe încredere reciprocă.

Îmbrățișarea din lateral cu odihnirea brațului pe umărul partenerului arată prietenie. Ești într-o relație care are la bază prietenia, nu dragostea.

O îmbrățișare care se termină cu bătaia pe spate indică prietenia. Este semn că nu îți dorești să ai o viață intimă cu persoana respectivă, dar vrei să păstrezi prietenia.

Vă îmbrățișați de la distanță și torsurile nu se ating? Distanța arată că nu vă simțiți bine în relația voastră. Nu există niciun pic de familiaritate sau conexiune.

Trăim într-o lume de semne subtile, iar semnificația lor poate fi de multe ori fascinantă și foarte revelatoare. Chiar și modul în care o persoană merge ne poate spune multe despre personalitatea ei. Poate una dintre cele mai intrigante semne sunt tipurile de îmbrățișări pe care le facem. Ce dezvăluie modul în care doi oameni se îmbrățișează despre relația lor?
În acest articol vom prezenta subtilitățile care stau la baza îmbrățișărilor noastre, după spusele experților. Pe care dintre acestea le observi la tine și la cei din jurul tău?

Protectorul

Este o îmbrățișare care transmite sentimentul de securitate. Persoana care își pune brațele în jurul taliei persoanei din față oferă stabilitate și își asumă un rol protector. Această poziție dă o mare doză de încredere în relație și arată că grija unuia față de celălalt este foarte importantă. „Prin acoperirea spatelui, el îți transmite că vrea să te protejeze”, scrie Patti Wood, un expert în limbajul corpului și autorul cărții „Succes Signals„, un ghid de citire a limbajului corpului.

Netezirea spatelui

O îmbrățișare care exprimă liniște. Fiecare persoană netezește spatele celuilalt, amintindu-și reciproc cât de mult le pasă cu adevărat. Acest mod de îmbrățișare exprimă vulnerabilitate și sinceritate. „Spatele este o parte foarte vulnerabilă a corpului. Nu-ți poți vedea spatele, deci atingerile sunt uimitoare”, scrie Wood. Netezirea spatelui este modalitatea de a oferi confort celui pe care îl îmbrățișezi.

Lovitura ușoară pe spate

Aici este vorba de prietenie și camaraderie. Fiecare persoană lovește încetișor spatele celeilalte persoane în semn de confort. Nu există un sentiment de intimitate implicat în această îmbrățișare. Această poziție nu reprezintă romantism sau apropiere. Este mai mult specifică relației de rudenie. „Este modul în care bărbații își îmbrățișează prietenii, nu este romantic deloc”, afirmă Dr. Christopher Blazina, autorul cărții „The Secret Lives of Men”. „Când un tip te îmbrățișează frecvent în acest mod, înseamnă că relația nu este în creștere.”

Dansul lent

Dansul lent este despre dragoste, dragoste și iar dragoste. Acest tip de îmbrățișare este tipic pentru dragostea tânără sau iubirea timpurie. Dacă, îmbrățișezi partenerul astfel chiar și după mulți ani de relație, acest lucru demonstrează că dragostea dintre voi este vie.

Brațul în jurul gâtului

Specifică pentru oamenii care sunt cu adevărat parteneri în toate. Această îmbrățișare este reprezentativă mai degrabă pentru prietenii la cataramă, decât pentru cei atașați romantic. Doe Zantamata scrie: „Prietenii buni te ajută să găsești lucrurile pe care le-ai pierdut, cum ar fi zâmbetul, speranța și curajul”. Atunci când utilizați acest tip de îmbrățișare vă conectați din punct de vedere fizic la nivelul legăturii emoționale.

Lacătul

Este tipul de îmbrățișare care sugerează teama de a da drumul. Ambii oameni se îmbrățișează cât de strâns pot, deoarece storc și ultima picătură de aer care îi desparte. Această poziție descrie angajamentul profund și faptul că persoanele nu vor să fie despărțite. Autorul Caroll Bryant scrie: „Dragostea trebuie să fie ca o plapumă cusută de bunica, care să te învelească într-o dimineață rece de iarnă”. Acest tip de îmbrățișare exprimă frica pe care o ai că atunci când îi vei da drumul cealaltă persoană va pleca. Ești dispus să stai cu ea chiar acolo unde te afli.