EștiSuperbă.ro

Ce spune despre tine poziția în care ții picioarele când stai jos. Dacă faci ca la C, atenție, pentru că…

Lucrezi într-un loc unde trebuie să stai la birou ore în șir? Probabil ești familiarizat cu senzația că vrei să te întinzi măcar din când în când, astfel încât să nu înțepenești. Și cu siguranță ai o poziție favorită pe care o adopți în majoritatea timpului, nu?

Ei bine, află că această poziție în care ții picioarele când stai pe scaun spune foarte multe despre tine și despre personalitatea ta! Gândește-te bine la cum stai la birou: cu picioarele încrucișate, apropiate sau depărtate? Fiecare din aceste trei poziții dezvăluie ceva important despre felul tău de a fi!

Află în continuare ce spune despre tine felul în care ții picioarele când stai jos:

1. Dacă cel mai des stai cu genunchii apropați și tălpile depărtate, ca în prima poziție, înseamnă că ești fermecător și creativ. Poate chiar ai un spirit jucăuș și copilăros, ceea ce înseamnă că nu iei viața prea în serios.

Bravo! Nu este cazul să te stresezi din nimicuri! Singurul sfat pe care ți-l putem da este să te gândești bine întotdeauna, înainte de a vorbi.

2. Dacă poziția ta favorită e cu genunchii încruciați, înseamnă că ești o fire neobosită. Ai multă imaginație și vrei să faci tot ce-ți pui în minte, astfel că încerci să-ți depășești mereu limitele.

Oamenii iubesc să stea lângă tine, căci îi incarci cu energie și entuziasm. Ești o fire extrem de optimistă și știi să te distrezi. Te-am sfătui, totuși, să fii puțin mai hotărât!

3. Dacă stai cel mai des cu genunchii depărtați, ai grijă! Ești unul dintre cei mai perfecționiști oameni. Niciodată nu iei o decizie fără să o cântărești bine și ești extrem de atent la toate detaliile. Acesta e un lucru extrem de bun, e una dintre calitățile tale, dar ar fi bine ca uneori să-ți lași și inima să vorbească.

Cel mai bun lucru la tine e că știi să reacționezi impecabil în situații de criză!

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Felul în care îți îmbrățișezi PARTENERUL spune totul despre relația voastră

Ce spune o îmbrațișare despre relația voastră. 6 tipuri de îmbrățișări care dezvăluie secretele relației tale

Îmbrățișările sunt cele mai simple gesturi pe care le putem face pentru a ne arata afecțiunea. Chiar și într-o relație romantică îmbrățișările sunt foarte importante. Acest gest este unul care transmite căldură și atenție.

Tensiunea arterială și ritmul cardiac se echilibrează în timpul unei îmbrățișări. Dopamina, oxitocina și serotonina se eliberează în sânge cu ocazia acestui gest de afecțiune. Un copil îmbrățișat mai des va deveni un adult care va gestiona mai bine stresul.

Există studii care arată că îmbrățișările ajută la ameliorarea fricilor existențiale.

Felul în care îți manifești afecțiunea zilnic poate arata multe despre relația ta.

Dacă obișnuiești să îți treci mâna peste spatele partenerului tău pentru ca apoi mâna să se odihnească într-unul dintre buzunarele pantalonilor lui atunci te simți în siguranță în această relație. Faceți parte dintr-un parteneriat confortabil.

Dacă îți îmbrățișezi partenerul împreunându-ți mâinile în jurul taliei lui arată dorința de protecție. Ai încredere în relația voastră și dorești să-l protejezi pe partenerul tău.

Dacă atunci când îți iei partenerul în brațe obișnuiești să-l privești direct în ochi înseamnă că ai găsit o conexiune adevărată cu partenerul tău. E ca și cum ai încerca să te conectezi la sufletului lui.

O îmbrățișare strânsă urmată de mișcarea mâinilor ca o mângâiere pe spatele partenerului arată un fel de liniștire, de calmare. Ești într-o relație care se bazează pe încredere reciprocă.

Îmbrățișarea din lateral cu odihnirea brațului pe umărul partenerului arată prietenie. Ești într-o relație care are la bază prietenia, nu dragostea.

O îmbrățișare care se termină cu bătaia pe spate indică prietenia. Este semn că nu îți dorești să ai o viață intimă cu persoana respectivă, dar vrei să păstrezi prietenia.

Vă îmbrățișați de la distanță și torsurile nu se ating? Distanța arată că nu vă simțiți bine în relația voastră. Nu există niciun pic de familiaritate sau conexiune.

Trăim într-o lume de semne subtile, iar semnificația lor poate fi de multe ori fascinantă și foarte revelatoare. Chiar și modul în care o persoană merge ne poate spune multe despre personalitatea ei. Poate una dintre cele mai intrigante semne sunt tipurile de îmbrățișări pe care le facem. Ce dezvăluie modul în care doi oameni se îmbrățișează despre relația lor?
În acest articol vom prezenta subtilitățile care stau la baza îmbrățișărilor noastre, după spusele experților. Pe care dintre acestea le observi la tine și la cei din jurul tău?

Protectorul

Este o îmbrățișare care transmite sentimentul de securitate. Persoana care își pune brațele în jurul taliei persoanei din față oferă stabilitate și își asumă un rol protector. Această poziție dă o mare doză de încredere în relație și arată că grija unuia față de celălalt este foarte importantă. „Prin acoperirea spatelui, el îți transmite că vrea să te protejeze”, scrie Patti Wood, un expert în limbajul corpului și autorul cărții „Succes Signals„, un ghid de citire a limbajului corpului.

Netezirea spatelui

O îmbrățișare care exprimă liniște. Fiecare persoană netezește spatele celuilalt, amintindu-și reciproc cât de mult le pasă cu adevărat. Acest mod de îmbrățișare exprimă vulnerabilitate și sinceritate. „Spatele este o parte foarte vulnerabilă a corpului. Nu-ți poți vedea spatele, deci atingerile sunt uimitoare”, scrie Wood. Netezirea spatelui este modalitatea de a oferi confort celui pe care îl îmbrățișezi.

Lovitura ușoară pe spate

Aici este vorba de prietenie și camaraderie. Fiecare persoană lovește încetișor spatele celeilalte persoane în semn de confort. Nu există un sentiment de intimitate implicat în această îmbrățișare. Această poziție nu reprezintă romantism sau apropiere. Este mai mult specifică relației de rudenie. „Este modul în care bărbații își îmbrățișează prietenii, nu este romantic deloc”, afirmă Dr. Christopher Blazina, autorul cărții „The Secret Lives of Men”. „Când un tip te îmbrățișează frecvent în acest mod, înseamnă că relația nu este în creștere.”

Dansul lent

Dansul lent este despre dragoste, dragoste și iar dragoste. Acest tip de îmbrățișare este tipic pentru dragostea tânără sau iubirea timpurie. Dacă, îmbrățișezi partenerul astfel chiar și după mulți ani de relație, acest lucru demonstrează că dragostea dintre voi este vie.

Brațul în jurul gâtului

Specifică pentru oamenii care sunt cu adevărat parteneri în toate. Această îmbrățișare este reprezentativă mai degrabă pentru prietenii la cataramă, decât pentru cei atașați romantic. Doe Zantamata scrie: „Prietenii buni te ajută să găsești lucrurile pe care le-ai pierdut, cum ar fi zâmbetul, speranța și curajul”. Atunci când utilizați acest tip de îmbrățișare vă conectați din punct de vedere fizic la nivelul legăturii emoționale.

Lacătul

Este tipul de îmbrățișare care sugerează teama de a da drumul. Ambii oameni se îmbrățișează cât de strâns pot, deoarece storc și ultima picătură de aer care îi desparte. Această poziție descrie angajamentul profund și faptul că persoanele nu vor să fie despărțite. Autorul Caroll Bryant scrie: „Dragostea trebuie să fie ca o plapumă cusută de bunica, care să te învelească într-o dimineață rece de iarnă”. Acest tip de îmbrățișare exprimă frica pe care o ai că atunci când îi vei da drumul cealaltă persoană va pleca. Ești dispus să stai cu ea chiar acolo unde te afli.