EștiSuperbă.ro

Dacă aceste linii din palma ta se unesc, înseamnă că ai o inimă extrem de pură

Liniile din palmă diferă de la om la om. Unii pot avea liniile mai proeminente, alții le au extrem de fine încât abia se văd. Cu cât este mai proeminentă linia, cu atât destinul tău este mai cert și înseamnă că ai o cale care ți-a fost predestinată.

Există 5 linii importante: 

1. Linia inimii. 

Această linie are legătură cu tot ce ține de inima ta. Cu cât linia este mai proeminentă, cu atât dragostea ta și afecțiunea este mai puternică. Lungimea liniei semnifică modul în care trăiești experiențele din viața ta, sentimentele și emoțiile. Cu cât este mai lungă, cu atât ești mai guvernat de inimă.

2. Linia minții. 

Acestă linie definește intelectul tău și înclinația pe care o ai pentru activitățile intelectuale. Dacă această linie este adâncă, înseamnă că poți face o mulțime de conexiuni și înseamnă că ești o persoană analitică.

Lungimea liniei este un semn al diferitelor interese pe care le ai pe parcursul vieții. Cu cât este mai lungă linia, cu atât ești mai interesat să afli lucruri noi.

Despărțirea liniei în mai multe linii, la capăt, arată că de cele mai multe ori, ești o persoană indecisă și că îți ia mult timp până să iei o decizie, totuși acest lucru nu este neapărat negativ.

3. Linia vieții. 

Această linie este foarte simplu de înțeles. Cu cât este mai lungă, cu atât este mai lungă perioada ta de viață. Dacă există o ruptură, înseamnă că vei avea un accident sau un eveniment nefericit.

Linia vieții mai poate arăta cât de energic ești și modul în care îți petreci viața.

4. Linia destinului. 

Această linie ma este cunoscută sub numele de linia sorții și indică cât de mult te influențează evenimentele din jurul tău. Cu cât este linia mai profundă, cu atât ai mai mult control asupra evenimentelor din viața ta.

5. Linia soarelui. 

Această linie îți arată cât de norocos ești în viață și cât de predispus ești la bogăție. Dacă linia este proeminentă, înseamnă că vei avea parte de multă faimă și de mulți bani. Lungimea liniei arată cât de lungă va fi perioada ta de glorie.