EștiSuperbă.ro

Destinul tău este decis de o floare – Ce floare te reprezintă?

Avem multe de aflat despre personalitatea noastră, lucruri pe care nu le știam și de cele mai mult ori, astrele ne dezvăluie adevărul despre caracterul nostru. Totuși, ziua în care ne-am născut spune extrem de multe despre noi.

Îți plac florile? Știai că ele îți pot spune multe despre tine, în funcție de ziua în care te-ai născut? Ei bine, chiar așa este! Vezi ce spune despre tine!

Dacă te-ai născut  pe 1, 10, 19 sau 28 ești: FLOAREA SOARELUI

Ești o persoană plină de dinamism, extrem de generoasă, căreia îi place să se afle în centrul atenției. Îți place să fii apreciată de ceilalți și este inventivă. Îți place să faci mereu lucruri noi și rutina te plictisește groaznic.

Ce îți rezervă soarta: Vei reuși să depășești multe situații dificile și vei câștiga dragostea celor din jur.

Dacă te-ai născut pe 2, 11, 20 sau 29 ești: BUJOR

Ești o persoană care pune suflet în tot ceea ce face și de cele mai multe ori, găsești soluții la cele mai delicate probleme. Cea mai mare calitate a ta este perseverența și ești o persoană extrem de responsabilă.

Ce îți rezervă soarta: Poți să te consideri o învingătoare pentru că vei reuși să faci tot ce-ți propui.

Dacă te-ai născut pe 3, 12, 21 sau pe 30 ești: PAPUCUL DOAMNEI

Aceste persoane sunt extrem de carismatice. Cei din jurul lor le consideră ca fiind persoane impulsive și imprevizibile. Este pe jumătate adevărat pentru că se plictisesc repede și de aceea sunt mereu în căutarea unor noi lucruri.

Ce îți rezervă soarta: Dai dovadă mereu de o capacitate mare de adaptare și acest lucru te va ajuta mult în viață.

Dacă te-ai născut pe 4, 13, 22 sau 31 ești: ALBĂSTREA

Ești o persoană extrem de organizată, sensibilă și fermecătoare. Ești fidelă și ai nevoie de stabilitate, de aceea, îți place să planifici tot ce se întâmplă în viața ta.

Ce îți rezervă soarta: Nu îți asumi prea multe riscuri și îți place să mergi la sigur, iar acest lucru îți va garanta succesul.

Dacă te-ai născut pe 5, 14 sau pe 23 ești: IRIS

Pe tine te caracterizează sinceritatea și sociabilitatea. Cei din jurul tău te consideră o persoană inteligentă și te faci plăcută de cele mai multe ori. Ești echilibrată și pui mare accent pe respect.

Ce îți rezervă soarta: Privești orice eșec ca pe o lecție și înveți mereu din greșeli, acest lucru te va ajuta să reușești în viață.

Dacă te-ai născut pe 6, 15 sau pe 24 ești: MAC

Ai o intuiție ieșită din comun, care te ajută să ieși din situațiile neplăcute. Ești sensibilă, rafinată și ai un farmec aparte căruia nimeni nu-i poate rezista.

Ce-ți rezervă soarta: Este posibil să te căsătorești de mai multe ori pentru că până îți vei găsi jumătatea, vei avea parte de parteneri nepotriviți.

Dacă te-ai născut pe 7, 16 sau 25 ești: ORHIDEE 

Ești o persoană responsabilă și destul de sensibilă. Când cineva se află la nevoie, nu eziți să îi întinzi o mână de ajutor și nu aștepți niciodată nimic în schimb.

Ce-ți rezervă soarta: Ca fiecare, vei trece și tu prin momente triste, însă vei avea puterea de a le depăși.

Dacă te-ai născut pe 8, 17 sau 26 ești: MARGARETĂ

Ești o persoană modestă, deși nu ar trebui de multe ori, rezervată și perseverentă. Nu ești genul care să facă lucruri nesăbuite, dar ai tendința de a renunța foarte ușor la ce-ți dorești.

Ce îți rezervă soarta: Nu vei avea mulți prieteni, însă oamenii pe care alegi să-i păstrezi în viața ta vor fi acolo când vei avea nevoie.

Dacă te-ai născut pe 9, 18 sau 27 ești: TRANDAFIR

Ești o persoană temperamentală și impulsivă. Nu te dai înapoi de la nici o sarcină dificilă și iei totul ca pe o provocare. Ești curajoasă și iubești necunoscutul.

Ce-ți rezervă soarta: Nu-ți ignora niciodată principiile pentru o persoană trecătoare pentru că vei regreta.