EștiSuperbă.ro

Doar o singură persoană din 10 poate descifra aceste ghicitori!

E destul de cunoscut faptul că ghicitorile ne pot ascuți creierul. Efectul pozitiv al acestui proces de rezolvare a misterelor este distractiv și stimulant! În continuare, îți prezentăm o serie de ghicitori care mai mult ca sigur îți vor pune creierul la lucru! La câte dintre ele poți ghici răspunsul? Pont: gândește din afara cutiei!

1. Un bărbat își face duș și nici un singur fir de păr din cap nu i s-a udat. Cum este posibil?

Răspuns: Bărbatul este chel.

2. Ce vine mai întâi în Rusia și pe locul al doilea în Franța?

Răspuns: litera R.

3. E foarte ușor de ridicat, dar foarte greu de aruncat. Ce este?

O pană.

4. Cine vorbește fiecare limbă pe care ți-o poți imagina?

Răspuns: un ecou.

5. Voi striga până te vei trezi sau voi cânta până vei adormi, dar ești nebun dacă-mi răspunzi. Ce sunt eu?

Răspuns: Un radio.

6. Un scriitor francez ura cu desăvârșire Turnul Eiffel. De ce lua prânzul în restaurantul de la primul etaj al Turnului în fiecare zi?

Răspuns: era singurul loc din care nu putea vedea Turnul Eiffel.

7. Ce oraș este cea mai ușoară destinație pe care o poți găsi?

Răspuns: Roma, din moment ce toate drumurile duc către ea.

8. Tocmai ai văzut un cavaler sărind la altul. La ce te uiți?

Un joc de șah.

9. Chiar și președintele își dă jos pălăria în fața lui. Cine este el?

Răspuns: Un stilist de păr.

10. Nu e comestibil când este proaspăt, dar de îndată ce îl gătești, îl dai afară. Ce este?

Răspuns: O frunză de dafin.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Felul în care îți îmbrățișezi PARTENERUL spune totul despre relația voastră

Ce spune o îmbrațișare despre relația voastră. 6 tipuri de îmbrățișări care dezvăluie secretele relației tale

Îmbrățișările sunt cele mai simple gesturi pe care le putem face pentru a ne arata afecțiunea. Chiar și într-o relație romantică îmbrățișările sunt foarte importante. Acest gest este unul care transmite căldură și atenție.

Tensiunea arterială și ritmul cardiac se echilibrează în timpul unei îmbrățișări. Dopamina, oxitocina și serotonina se eliberează în sânge cu ocazia acestui gest de afecțiune. Un copil îmbrățișat mai des va deveni un adult care va gestiona mai bine stresul.

Există studii care arată că îmbrățișările ajută la ameliorarea fricilor existențiale.

Felul în care îți manifești afecțiunea zilnic poate arata multe despre relația ta.

Dacă obișnuiești să îți treci mâna peste spatele partenerului tău pentru ca apoi mâna să se odihnească într-unul dintre buzunarele pantalonilor lui atunci te simți în siguranță în această relație. Faceți parte dintr-un parteneriat confortabil.

Dacă îți îmbrățișezi partenerul împreunându-ți mâinile în jurul taliei lui arată dorința de protecție. Ai încredere în relația voastră și dorești să-l protejezi pe partenerul tău.

Dacă atunci când îți iei partenerul în brațe obișnuiești să-l privești direct în ochi înseamnă că ai găsit o conexiune adevărată cu partenerul tău. E ca și cum ai încerca să te conectezi la sufletului lui.

O îmbrățișare strânsă urmată de mișcarea mâinilor ca o mângâiere pe spatele partenerului arată un fel de liniștire, de calmare. Ești într-o relație care se bazează pe încredere reciprocă.

Îmbrățișarea din lateral cu odihnirea brațului pe umărul partenerului arată prietenie. Ești într-o relație care are la bază prietenia, nu dragostea.

O îmbrățișare care se termină cu bătaia pe spate indică prietenia. Este semn că nu îți dorești să ai o viață intimă cu persoana respectivă, dar vrei să păstrezi prietenia.

Vă îmbrățișați de la distanță și torsurile nu se ating? Distanța arată că nu vă simțiți bine în relația voastră. Nu există niciun pic de familiaritate sau conexiune.

Trăim într-o lume de semne subtile, iar semnificația lor poate fi de multe ori fascinantă și foarte revelatoare. Chiar și modul în care o persoană merge ne poate spune multe despre personalitatea ei. Poate una dintre cele mai intrigante semne sunt tipurile de îmbrățișări pe care le facem. Ce dezvăluie modul în care doi oameni se îmbrățișează despre relația lor?
În acest articol vom prezenta subtilitățile care stau la baza îmbrățișărilor noastre, după spusele experților. Pe care dintre acestea le observi la tine și la cei din jurul tău?

Protectorul

Este o îmbrățișare care transmite sentimentul de securitate. Persoana care își pune brațele în jurul taliei persoanei din față oferă stabilitate și își asumă un rol protector. Această poziție dă o mare doză de încredere în relație și arată că grija unuia față de celălalt este foarte importantă. „Prin acoperirea spatelui, el îți transmite că vrea să te protejeze”, scrie Patti Wood, un expert în limbajul corpului și autorul cărții „Succes Signals„, un ghid de citire a limbajului corpului.

Netezirea spatelui

O îmbrățișare care exprimă liniște. Fiecare persoană netezește spatele celuilalt, amintindu-și reciproc cât de mult le pasă cu adevărat. Acest mod de îmbrățișare exprimă vulnerabilitate și sinceritate. „Spatele este o parte foarte vulnerabilă a corpului. Nu-ți poți vedea spatele, deci atingerile sunt uimitoare”, scrie Wood. Netezirea spatelui este modalitatea de a oferi confort celui pe care îl îmbrățișezi.

Lovitura ușoară pe spate

Aici este vorba de prietenie și camaraderie. Fiecare persoană lovește încetișor spatele celeilalte persoane în semn de confort. Nu există un sentiment de intimitate implicat în această îmbrățișare. Această poziție nu reprezintă romantism sau apropiere. Este mai mult specifică relației de rudenie. „Este modul în care bărbații își îmbrățișează prietenii, nu este romantic deloc”, afirmă Dr. Christopher Blazina, autorul cărții „The Secret Lives of Men”. „Când un tip te îmbrățișează frecvent în acest mod, înseamnă că relația nu este în creștere.”

Dansul lent

Dansul lent este despre dragoste, dragoste și iar dragoste. Acest tip de îmbrățișare este tipic pentru dragostea tânără sau iubirea timpurie. Dacă, îmbrățișezi partenerul astfel chiar și după mulți ani de relație, acest lucru demonstrează că dragostea dintre voi este vie.

Brațul în jurul gâtului

Specifică pentru oamenii care sunt cu adevărat parteneri în toate. Această îmbrățișare este reprezentativă mai degrabă pentru prietenii la cataramă, decât pentru cei atașați romantic. Doe Zantamata scrie: „Prietenii buni te ajută să găsești lucrurile pe care le-ai pierdut, cum ar fi zâmbetul, speranța și curajul”. Atunci când utilizați acest tip de îmbrățișare vă conectați din punct de vedere fizic la nivelul legăturii emoționale.

Lacătul

Este tipul de îmbrățișare care sugerează teama de a da drumul. Ambii oameni se îmbrățișează cât de strâns pot, deoarece storc și ultima picătură de aer care îi desparte. Această poziție descrie angajamentul profund și faptul că persoanele nu vor să fie despărțite. Autorul Caroll Bryant scrie: „Dragostea trebuie să fie ca o plapumă cusută de bunica, care să te învelească într-o dimineață rece de iarnă”. Acest tip de îmbrățișare exprimă frica pe care o ai că atunci când îi vei da drumul cealaltă persoană va pleca. Ești dispus să stai cu ea chiar acolo unde te afli.