EștiSuperbă.ro

Forma feței tale îți dezvăluie secretul feminității tale

Obiceiurile și preferințele noastre pot spune multe despre personalitatea noastră, chiar dacă de cele mai multe ori ignorăm aceste lucruri. Este interesant să afli ceva nou despre tine, mai ales dacă sunt lucruri despre care habar nu aveai. Știai că modul în care arăți poate să spună și ceva despre personalitatea ta? Forma feței tale poate spune multe despre feminitatea ta.

Te-am făcut curioasă? Tot ce trebuie să faci este să alegi imaginea care corespunde formei feței tale și vei afla cum influențează aceasta feminitatea ta.

1. Fața rotundă arată că ești extrem de senzuală și știi cum să folosești asta în avantajul tău. Știi că privirile se întorc după tine oriunde ai merge și acest lucru îți place la nebunie. De asemenea, știți cum să mențineți bărbații interesați și de aceea preferi să păstrezi o urmă de mister de fiecare dată.

2. Persoanele cu fața ovală nu-și lasă feminitatea să iasă la iveală. Ele sunt destul de închise în sine și trebuie să cunoască un bărbat îndeaproape, înainte de a se deschide în fața lui. Aceste persoane nu sunt timide, ci este una dintre strategiile lor, care, de fapt, pare să aibă un adevărat impact asupra celor din jur.

3. Femeile cu chipuri triunghiulare știu să flirteze. Ele pot atrage bărbați, chiar dacă nu au un interes inițial. Știu să flirteze și să-i lingușească pe oameni. Aceste femei nu acceptă „nu” ca răspuns. Știu ce-și doresc și o obțin de fiecare dată. Aceste femei știu să-și mulțumească pe partenerii lor.

4. Femeile cu fața pătrată au o personalitate puternică și știu să se impună. Își apără punctul de vedere și sunt ambițioase. Aceste femei știu cum să atragă atenția bărbaților și pot fi extrem de feminine. Uneori aspectul fizic nu contează pentru că emană feminitate prin caracter.

5. Femeile cu fața în forma de inimă sunt persoane sufletiste, extrem de sensibile și înțelegătoare. Partenerii lor sunt extrem de norocoși pentru că aceste femei fac totul pentru partenerii lor și iubesc din toată inima.

Buzele mari ale femeilor pot spune, de asemenea, multe despre feminitatea lor. Femeile cu buzele mari și pline știu cum să seducă bărbații. De asemenea, le plac experimentele noi și nu se tem să încerce lucruri noi.