EștiSuperbă.ro

Linia dragostei din palma ta poate spune multe despre viața ta amoroasă

Fetele tinere și femeile în general sunt interesate de linia dragostei din palmă. Nu veți găsi o femeie care nu este interesată să afle despre cum va arăta viața sa amoroasă în viitor, chiar dacă ea nu crede în destin și pretinde că își poate controla pe deplin viața.

Mai întâi de toate, este necesar să înțelegem unde este linia iubirii. Oamenii confundă adesea linia dragostei și linia inimii, dar acestea sunt două lucruri total diferite. Informațiile principale despre viața personală și căsătorie le puteți afla cu ușurință doar dacă vă analizați linia iubirii pe care o aveți în palmă.

Pentru a găsi această linie, trebuie să îndoiți ușor palma și să acordați atenție îndoirilor sale. În acest moment veți observa liniile care sunt prezente între linia inimii și degetul mic al mâinii. Aceste liniuțe sunt de dimensiuni reduse. Dacă găsiți această linie prețioasă, continuați să o descifrați.

1. Deci, dacă linia dragostei de pe mâna ta are contururi subtile, acest lucru înseamnă că dragostea are o mare importanță pentru tine. Cel mai probabil, sunteți unul dintre acei oameni, care adesea se gândesc la dragoste, doresc acest lucru, acesta este unul dintre domeniile principale de realizare pentru tine. Problema este că viitorul vostru partener nu acordă atât de multă atenție iubirii, ca și voi.

2. Micile liniuțe ale liniei dragostei, linii care se întrerup, pot spune, de asemenea, ceva interesant. Aceasta sugerează că în timpul perioadei de criză puteți să vă despărțiți de partener, însă uneori pot indică și sfârșitul căsătoriei, după caz. Cu toate acestea, dacă vedeți că una dintre liniuțe este deconectată și apoi se reconectează, înseamnă că este posibil să aibă loc o împăcare.

3. Dacă există o altă linie paralelă cu linia principală a dragostei, atunci se poate spune că unul dintre parteneri are o altă persoană în viața lui și este posibil să te înșele. Lungimea liniei sugerează durata relație tale.

4. Linia optimă de dragoste este o linie dreaptă, lungă, clar delimitată. Cu cât există mai puține lacune, abateri, cu atât mai prosperă va fi sfera iubirii pentru o persoană. Vă poate spune despre căsnicia fericită și familia puternică pe care o veți avea.