EștiSuperbă.ro

Majoritatea oamenilor nu pot face aceste 8 lucruri simple

Există milioane de oameni care trăiesc pe diferite continente, în diferite țări. Fiecare este diferit în felul său. Unii pot fi buni la ceva ce alții nici nu-și pot imagina. Asta se întâmplă pentru că creierul uman funcționează diferit. Ce pare ușor pentru cineva, este foarte complicat pentru altcineva. Așa se întâmplă cu corpurile noastre. Acestea reacționează diferit la diferite lucruri.

1. Trucul degetului paralizat
Pare simplu dar nu toată lumea poate așa ceva. Încearcă să-ți pui mâna pe o suprafață plată. Și să-ți ascunzi degetul mijlocui iar cu celelalte să stai drept. O să reușești într-un final, dar îți va fi dificil întrucât degetul mic și cel inelar au același tendon, care le va ține în aer.

2. Linsul coatelor
Foarte puțini oameni reușesc să-și lingă coatele cu limba. Acest lucru poate reuși doar dacă limba este mai lungă decât în mod normal sau dacă sunt mai flexibile coatele.

3. Degetul mare flexibil
Fiecare om poate să-l miște în diferite feluri dintotdeauna. Dar existăb oameni care au dus acest gest la un cu totul alt nivel. Unii și-l pot întinde până la încheietură. Acest lucru este posibil doar pentru că acești oameni au articulațiile foarte flexibile.

4. Ridicarea unei singure sprâncene
Oamenii spun că este un obicei care poate fi educat. Dar specialiștii spun că este vorba despre gene în primul rând. Nu toată lumea reușește s-o facă.

5. Strănutul cu un ochi deschis
Ai făcut tu vreodată așa ceva sau ai văzut pe cineva strănutând cu ochii deschiși? Nu cred. Circulă o legendă cum că oamenii care au încercat acest lucru au avut după aceea probleme cu vederea. Riști să încerci?

6. Trucuri cu limba
Oamenii care pot să și-o miște în diverse direcții cu viteze diferite nu au moștenit nimic de la părinți. Acest talent are legătură mai mult cu caracteristicile personale ale fiecărui om.

7. Gâdilatul
Oamenii care nu reușeșsc acest lucru trebuie să se considere norocoși. Pentru că senzațiile sunt ca atunci când simți durerea. De aceea majoritatea evită să se gâdile pentru că știe ce urmează să simtă.

8. Mișcarea din urechi
Urechile au mușchi separați care lucrează împreună ca un sistem. Ca să se miște urechile însă mușchii trebuie să se miște separat. cu toate aste fiecare dintre noi știe măcar un om care face acest lucru. Nu e vorba despre antrenament, gene sau miracole, e doar un gest făcut inconștient.