EștiSuperbă.ro

Test: de ce te ascunzi în dragoste – Ce vezi prima dată în imagine?

Toată lumea încearcă să evite ceva. Relațiile sunt pline de provocări și compromisuri, însă nu toată lumea este dispusă să le țină piept. Există persoane care nu sunt dispuse să facă facă nici un fel de compromisuri și aleg să plece din relație.

Toată lumea are temeri și când vine vorba de dragoste, însă nu mulți realizează care este de fapt problema. Acest test psihologic îți va dezvălui de ce te ascunzi în dragoste. Știai de ce te temi în dragoste și de ce nu poți fi fericit?

Ce vezi în această imagine?

1. Fața unui bărbat. 

Dacă prima dată când te-ai uitat la această imagine ai văzut chipul unui bărbat, înseamnă că ești o persoană entuziastă și trăiești fiecare moment din viață ca și cum ar fi ultimul. Nu îți place să reînvi experiențele neplăcute din trecut și nici pe cele ale celorlalți.

Cea mai mare temere a ta este să nu fii văzut ca o persoană extrem de emoțională. Este normal să intri într-o relație cu teamă din cauza experiențelor negative din trecut, însă nimeni nu a rămas nerănit după ce a iești dintr-o relație.

Poate tu crezi că acest comportament te face să fii normal, însă, în schimb, se crează o distanțare între tine și partener, ceea ce-ți poate ruina șansa la o relație de durată.

2. Un tânăr. 

Dacă te-ai uitat la imagine și ai văzut un tânăr, înseamnă că ai un suflet de copil și o inimă de aur. Nimic nu te face mai fericit decât să fii înconjurat de oamenii pe care îi iubești. Nu îți place să fii în centrul atenției, însă îți place să fii înconjurat de mulți oameni.

Ceea ce ascunzi într-o relație este temerea ta de a crește, de a îmbătrâni. Poate că ești adult deja, însă nu te simți încă ca unul. Îți plătești facturile, mergi la serviciu, dar te simți de parcă faci totul doar de aparență.

3. Pictura. 

Dacă prima dată când te-ai uitat la această imagine ai văzut pictura, înseamnă că ești acel gen de persoană care este cea mai fericită atunci când este în preajma persoanei iubite. Îți iubești partenerul și prietenii, însă nu petreci foarte mult timp cu ei.

Ceea ce ascunzi în relații este faptul că simți o nevoie mare să petreci timp doar cu tine însuți. Nu îți pui fericirea în cei din jur, însă uneori te simți singur din această cauză. Poate că ți s-a mai spus în trecut că ești o persoană egoistă.

4. Cele două colibe. 

Dacă ai observat prima dată colibele, înseamnă că ești o persoană căreia i s-a spus de multe ori că este mult prea sensibilă. Poate că nu ești, însă ai emoții și sentimente intense.

Ceea ce ascunzi în relații este conflictul direct. Nu îți place să fii criticat. De fapt, cui îi place? Pentru tine, chiar și critica constructivă este tratată ca un atac direct la persoana ta și acest lucru te afectează extrem de mult.

Tu ce ai văzut prima dată?