EștiSuperbă.ro

Ți se oprește respirația! 5 tradiții de-a dreptul înfiorătoare din toată lumea despre habar nu aveai

Fiecare popor sau religie își are propriile obiceiuri. Dar multe dintre ele au niște obiceiuri pur și simplu îngrozitoare. Oare e greșit să mai crezi în ele sau să te informezi, să participi la așa ceva? Ele există chiar și în zilele noastre.

1. Ritual din Amazonia- gloanțe și mănuși
Băieții dintr-un trib amazonian trebuiau să-și demonstreze bărbăția purtând o mănușîn caare erau niște furnici vii. Acestea nu erau niște furnici obișnuite, erau un fel de furnici foarte dureroase.

2. Festivalul piercingurilor
Thaipusam este un festival din Singapore. În această perioadă participanții nu mănâncă în speranța că așa li se curăță corpurile. Nimic neobișnuit până aici. Doar că oamenii fac acest festival pe lună plină și își introduc diverse obiecte ascuțite în corp.

3. Noaptea vânătorii în Buthan
Tradiția se numește Bomena în partea de est a munților Himalaya. Băieții care voiau să-și caute dragostea intrau în camerele fetelor de care le plăcea. Puteau să petreacă noaptea împreună iar dacă acesta nu era prins de nimeni, nu era obligat s-o ia de nevastă.

4. Funeralii în tribul Yanomami
E un trib din Amazon. Ei au un obicei de-a dreptul incredibil. Mănâncă rămășițele de cadavru. Ba mai mult, ei păstrează în condiții cât mai bune rămășițele oamenilor importanți din trib.

5. Nunțile în Tidung
Acest trib are cele mai ciudate obiceiuri de nuntă din lume. Sunt femei care-și țin respirația cu gândul la venirea nunții. Ai putea de exemplu să nu mergi la baie până la nuntă? Miresele nu aveau voie să facă așa ceva cu cel puțin trei zile înainte de marele eveniment.