EștiSuperbă.ro

8 GREȘELI care cauzează lăsarea SÂNILOR. Numărul 5 îți face BUSTUL să arate GROAZNIC

Faţa este zona corpului de care femeile au cea mai mare grijă. În general, alături de aceasta, ele acordă atenţie și zonei gâtului. Cu toate acestea, este foarte posibil ca și tu, la fel ca multe alte femei, să ignori zona decolteului, deși aceasta este și ea o zonă foarte importantă a corpului.

Iată câteva greşeli grave care îţi distrug în timp zona decolteului şi te vor face să arăţi mai în vârstă decât eşti.

1. Nu porţi dimensiunea corectă de sutien

Deşi te-ai gândi că femeile își cunosc mai bine de atât corpurile, doar 25% dintre femei poarte dimensiunea corectă a sutienului. Unele femei poarte sutiene mai mici, iar altele se gândesc că a alege un sutien mai mare le va face să se simtă mai comod. Ambele variante sunt foarte dăunătoare. A purta un sutien mai mic decât ai nevoie îți va presa prea tare vasele de sânge, iar unul prea mare nu îţi va oferi suportul necesar.

2. Foloseşti o pensetă pe zona sânilor

Pielea de pe sâni este foarte subțire astfel că a folosi o pensetă pentru a extrage firele de păr din această zonă nu va face decât să o sensibilizeze şi să o rănească, inflamându-ți astfel foliculii de păr. Ar trebui să alegi metode cât mai puțin invazive pentru a scăpa de părul nedorit din zona sânilor.

3. Îţi ciupeşti sânii

Multe femei fac acest lucru, însă s-a dovedit a fi la fel de nociv ca purtatul unui sutien mai strâmt decât ai nevoie.

4. Îţi faci piercing-uri

Atunci când îţi faci piercing-uri, indiferent de zona în care alegi să le faci, există un risc foarte mare de a contacta o infecție. Zona sânilor este foarte apropiată de sistemul limfatic, astfel că o asemenea intervenţie fizică nu va face decât să îţi dăuneze sănătăţii.

5. Alergi fără să porţi un sutien pentru sport

Să nu uităm de gravitație! În cazul în care alergi sau faci alte sporturi solicitante fără să porţi sutien sau bustirere speciale pentru sport ţi se vor lăsa sânii mult mai repede.

6. Dormi pe burtă

Multe femei cred că dormitul pe burtă conduce la micșorarea sânilor, însă acest lucru nu este deloc adevărat. Cu toate acestea, dacă dormi pe burtă, forma sânilor se va schimba treptat. Dacă nu poţi să dormi decât pe burtă, pune-ţi o pernă sau o pătură sub sâni pentru o mai bună susţinere a acestora.

7. Nu foloseşti produse speciale de îngrijire

Pielea din zona bustului este tot piele, astfel că are nevoie şi ea să fie îngrijită şi hidratată şi protejată de soare, mai ales având în vedere că este mai sensibilă decât în restul corpului.

8. Te supui unor intervenţii chirurgicale

Unele femei nu sunt mulțumite de dimensiunea sânilor lor sau, în anumite cazuri, doar de dimensiunea unuia dintre sâni. Cu toate acestea, astfel de intervenţii la nivelul bustului îţi pot scădea foarte mult elasticitatea pielii.

 

Citește și 10 MODURI în care îți poți ÎMBUNĂTĂȚII SILUETA cu ajutorul HAINELOR!

Uneori trebuie să ascundem câteva kilograme în plus pentru că nu avem destul timp pentru diete și exerciții. Hainele alese corect ne pot face să arătăm mai suple în mod vizibil.

Iată câteva trucuri care te vor face să arăți perfect:

1. Adaugă o linie verticală.

Optează pentru o ținută cu un sacou lung – te va face mai slabă și mai înaltă. Ai grijă la poziția nasturilor, te vor face și mai slabă dacă sunt într-o singură coloană.

2. Alege sutienul potrivit.

Când sânii tăi nu sunt ridicați cum trebuie , se duc spre burtă, ceea ce atrage și mai mult atenția în acea zonă. Un sutien cu măsura corectă îți ridică sânii și face loc între ei și stomac.

3. Adaugă o pată de culoare.

Crează o ținută dintr-o singură culoare și adaugă apoi o pată de culoare: un sacou, o fustă sau o bluză. Acesta este un mod foarte bun de a distrage atenția de la zona cu probleme.

4. Alege rochiile.

Rochiile cu formă de trapez precum cele din anii 60 sau rochiile mulate ca cele din anii 20 sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a crea o ținută perfectă care să te avantajeze.

5. Încheie-te corect.

Asigură-te că nasturii sunt cea mai proeminentă parte a burții. Dacă partea de închidere cu nasturi este sus, atunci și cel mai mic exces de grăsime abdominală va deveni mai vizibil și toată atenția se va îndrepta acolo.

6. Evită hainele albe.

Hainele albe accentuează formele corpului. Mai bine folosește haine care să aibă abilitatea unui corset. Este bine să eviți materialele care se scămoșează pentru că vei obține un rezultat cu mai mult volum.

7. Nu-ți băga bluza în pantaloni.

Dacă alegi să-ți bagi bluza în pantaloni, asta va atrage inevitabil atenția. Poartă bluze largi și nu unele mulate. Lungimea ar trebui să fie undeva puțin mai jos de locul unde se termină burta.

8.  Alege geanta potrivită.

Chiar și mărimea unei genți poate afecta aspectul tău fizic. Poartă o  geantă mare și vei fi la suplă. Femeile minione ar trebui să opteze pentru gențile de mărime medie

9. Optează pentru hainele mate.

Materialul lucios va atrage întotdeauna atenția și va accentua fiecare părticică a abdomenului, deci este maii bine să alegi hainele cu culori mate.

10. Aruncă o privire asupra rochiilor tip palton.

Aceasta este o alegere care va veni întotdeauna în ajutorul tău:Nu numai că-ți va acoperi burtă, dar te va face să arăți bine per ansamblu și toate privirile se vor îndrepta la decolteul tău.