EștiSuperbă.ro

Celulele canceroase mor in 42 de zile: Un faimos suc Austriac a vindecat peste 45,000 de mii de persoane de cancer

Rudolf Breuss a fost un terapeut faimos de origine austriaca, un barbat educat care i-a sprijinit pe cei din jurul sau. Nascut in 1899, el si-a dedicat intreaga viata descoperirii unui tratament alternativ, care sa nu fie invaziv si care sa vindece cancerul si alte boli incurabile. Breuss insusi a pretins ca inca din 1950, el a vindecat cu success peste 2000 de pacienti.

Oricum, din 1986, exista peste 45,000 de marturii ale pacientilor vindecati, care atesta faptul ca banalul tratament al lui Breuss i-a vindecat.

Breuss a scris o carte, intitulata „Leacul lui Breuss impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusa in 7 limbi si a fost vanduta in peste 1 milion de copii.

Cum functioneaza?
Tratamentul lui Breuss impotriva cancerului consta intr-o metoda care se desfasoara pe parcursul a 42 de zile. Avand in vedere ca celulele canceroase au un alt fel de metabolism in comparatie cu cele normale, Breuss a facut o dieta care sa determine infometarea celulelor canceroase, pana la moartea lor, prin care nu le-a mai oferit ca hrana niciun tip de proteina din alimente. Dieta mentionata nu face absolut nici un rau celulelor sanatoase.

Regimul alimentar de 42 de zile al lui Breuss implica consumul ceaiului in cantitati mari, precum si a unui suc de legume dupa propria sa reteta. Tinand cont de faptul ca teoria sa spune ca celulele canceroase pot trai datorita proteinelor din alimentele solide consumate, Breuss a insistat foarte tare ca pacientii bolnavi de cancer sa nu bea sau sa manance nimic altceva decat ceaiuri si sucuri.

Asadar, prin consumul a nimic altceva decat a sucului recomandat de Breuss, timp de 42 de zile, celulele canceroase vor muri, in timp ce celulele normale nu vor fi afectate.

Reteta lui Breuss pentru tratarea definitiva a cancerului
A se retine ca legumele folosite trebuie sa fie organice si proaspete.

Ingrediente:
– 300 de grame de sfecla rosie
– 100 de grame de morcov
– 100 de grame de radacina de telina
– 70 de grame de cartof crud
– 30 de grame ridichi

Nota: Cartoful este optional, cu exceptia cancerului la ficat, unde joaca un rol important.

Preparare:
Pune toate ingredientele intr-un storcator si colecteaza sucul. Toarna-l intr-un recipient pe care il poti inchide si pastreaza-l la frigider.

Sucul se bea pe tot parcursul zilei, cate putin, 1-2 inghititituri, pana cand se epuizeaza. Cantitatea este suficienta pentru o singura zi.

De asemenea pe tot parcursul zilei trebuie sa inlocuiti apa cu ceaiuri din plante (salvie, coada calului, urzica, sunatoare).

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL:

Cât de important este magneziul pentru sănătatea femeilor

Te-ai gândit vreodată la o vitamină pe care ai lua-o dacă ai putea să iei doar una?

Nu serios, vreau să te gândești la asta.

Este vitamina D? Probiotic? Magneziu? Sau ulei de pește?

Dacă primul care ți-a venit în minte este magneziul, este foarte bine. În timp ce celelalte suplimente sunt foarte importante pentru sănătatea generală, magneziul are o mulțime de beneficii grozave asupra sănătății și femeile au, de obicei, deficiență de acesta.

Fără nicio îndoială, magneziul trebuie să facă parte din rutina ta zilnică de vitamine și iată și de ce:
Stres, somn și sindrom premenstrual

Când corpul tău are nivelul suficient de magneziu, o simți. Ușurându-ți corpul de tensiunea inutilă, magneziul îți ajută mintea și trupul să se odihnească, permițându-ți să elimini stresul și anxietatea, ceea ce te face o mamă, fiică, soție și colegă mai fericită.

Deoarece magneziul relaxează mușchii în mod natural, este unul dintre cei mai buni nutrienți care te ajută să adormi și dormi în continuare foarte liniștită. Te ajută să-ți calmezi creierul și să elimini stresul din mușchii corpului și așa ești capabilă să te relaxezi complet și te cufunzi într-un somn adânc. De fapt, magneziul este considerat de Dr. Mark Hyman că fiind cel mai puternic mineral de relaxare disponibil.

Magneziul s-a dovedit a face minuni la femeile care suferă de sindromul premenstrual, asupra problemelor precum: crampele, durerile de cap și nervozitatea. Din nou, datorită abilității sale de a relaxă corpul, crampele pot fi diminuate înainte sau în timpul ciclului menstrual al unei femei, de altfel că și în timpul durerilor de cap, stresului/nervozității.

Dacă suferi de oricare dintre simptomele de mai jos, poți avea deficiență de magneziu:

 • Insomnie
 • Nervozitate
 • Stres/anxietate
 • Crampe/spasme ale mușchilor
 • Deficit de atenție
 • Palpitații ale inimii
 • Constipație
 • Dureri de cap/migrene
 • Oboseală cronică
 • Tensiune ridicată
 • Sindromul intestinului iritabil

 

Deci, cum îți poți umple stocul cu magneziu? Simplu. Ia un supliment bio-disponibil de magneziu, precum citrat de magneziu sau glicinat de magneziu. Poți folosi de asemenea și creme cu magneziu pentru a le aplica local să-ți relaxezi mușchii, în special după exerciții fizice intense.