Ești superbă

Dacă ai făcut 22/24 din aceste lucruri legate de MENSTRUAȚIE, ești o femeie cu adevărat PUTERNICĂ

Cu siguranță știi de la prietenele tale că fiecare femeie trece prin perioada menstruală în mod diferit. Cu toate acestea, există anumite lucruri comune precum durerea de burtă sau disconfortul emoțional care sunt oarecum generale, fiecare femeie experimentându-le în această perioadă. Ei bine, există anumite femei ale căror experiențe sunt atât de dureroase și de chinuitoare încât merită să candideze la titlul de cea mai puternică femeie din lume. Verifică în câte dintre aceste cazuri te regăsești pentru a vedea dacă și tu meriți o medalie pentru eforturile tale de a rezista menstruației!

1. Ai senzația că pantalonii tăi o să explodeze din cauza faptului că ești extrem de umflată.

2. Fața ta arată de parcă toate coșurile și punctele negre din lume s-au decis s-au decis să erupă în același timp.

3. Crampele tale sunt atât de puternice încât nu reușești să te miști de pe loc.

4. Te trezești din somn din cauza crampelor.

5. Îți este frică de faptul că, la un moment dat, unul dintre tampoane va rămâne blocat în vaginul tău și nu vei mai putea să îl scoți.

6. Sângerările tale au fost atât de puternice încât au trecut prin lenjeria intimă.

7. În cazurile mai grave, te-ai pătat chiar și pe pantalonii pe care îi purtai.

8. Simți că niciodată nu transpiri mai mult decât în perioada în care ești la menstruație.

9. Ai mers la toaletă având tamponul încă în interior, deși știai că nu este bine să faci acest lucru.

10. Te trezești că ești la baie și vrei să îți schimbi absorbantul sau tamponul însă nu ai niciunul la îndemână, așa că este nevoie să improvizezi.

11. Ai avut senzația că baia ta arată ca o scenă dintr-un film de groază din cauza petelor…

12. Ai observat că hârtia igienică este mai utilă în momentele în care ești la menstruație decât în orice altă perioadă.

13. Te-ai trezit că vrei să scapi de un tampon sau absorbant, însă nu ai unde să-l arunci.

14. Îți este teamă să te ridici dimineața din pat de frică să nu cumva să te fi pătat sau să fi murdărit patul.

15 . Ai ales să porți atât un tampon, cât și un absorbant de teama de a nu te păta.

16. Stai mult timp la duș bucurându-te de faptul că aici nu te simți murdară și că apa caldă îți calmează durerea.

17. Mergi în public și îți dai seama că absorbantul sau tamponul tău este poziționat extrem de incomod, astfel că ai senzația că toate mișcările tale sunt extrem de ciudate.

18. De fiecare dată când strănuți, ai senzația că în vaginul tău se produce un tsunami.

19. Te uiți cu atenție sub tine, pentru a vedea dacă nu cumva ai pătat scaunul pe care stai.

20. Porți un absorbant înainte de a fi nevoie doar pentru a fi sigură că nu se va întâmpla nimic neașteptat.

21. Te-ai trezit că ți-a venit ciclul și nu ai absolut niciun tampon sau absorbant în casă.

22. Ai crezut că menstruația ta s-a oprit și ai renunțat la a mai purta absorbant, însă apoi ai fost luată pe nepregătite…

23. Ai găsit o singură poziție în care te simțeai confortabil și ai reușit să te simți bine în ea și te gândeai că ai vrea să nu te mai miști din acea poziție niciodată.

24. Ai mâncat o tonă de dulciuri pentru a uita de durere și te gândeai că nimeni nu va reuși niciodată să înțeleagă lucrurile prin care treci.

 

Citește și Care este cea mai PERVERSĂ ZODIE! Tu pe ce loc ești?

Chiar dacă fiecare om este diferit în felul lui, acest lucru nu înseamnă că nu avem fiecare numite lucruri comune care ne leagă, precum faptul că avem cu toții temeri sau dorințe ascunse. Astăzi este momentul să vorbim despre cât de pervers este fiecare om în parte în funcție de zodie. Indiferent că vrei să descoperi aceste informații pentru a te cunoaște mai bine pe tine insuți sau pentru a-ți face o idee mai bună despre partenerul tău, citește mai jos cât de pervers este fiecare om în funcție de zodie.

Berbec

Berbecii nu sunt chiar în capătul de sus al topului celor mai perverse zodii. Acești sunt destul de conservatori și de încăpățânați și preferă să se delecteze cu lucrurile despre care știu deja că le fac plăcere. Cu toate acestea, uneori le place să fie perverși și să adopte poziția dominantă în dormitor.

Taur

Taurii nu sunt nici ei în topul celor mai perverse zodii. Aceștia preferă partidele de amor lungi și romantice. Aceștia acordă foarte multă atenție partenerului și plăcerii acestuia.

Gemeni

Așa cum le spun și numele zodiei, gemenii sunt extrem de duplicitari și de bipolari, astfel că această trăsătură se manifestă și în ceea ce privește latura lor sexuală. Aceștia adoră jocurile de rol prin care puterea trece de la unul dintre parteneri la celălalt și preferă când să domine, când să fie dominați.

Rac

Deși în general racii sunt o zodie romantică și pasională, ei pot fi de asemenea extrem de perverși. Deși ei se deschid destul de greu în fața celorlalți, mintea lor este mereu plină de tot felul de fantezii, care mai de care mai interesante și mai ciudate.

Leu

Chiar dacă leii sunt extrem de orgolioși și își doresc mereu să fie venerați de cei din jur, acest lucru nu se manifestă neapărat în dormitor. Aceștia preferă să păstreze toate contactele amoroase în limitele amoroase și nu ies prea des din zona lor de confort.

Fecioară

Chiar dacă numele zodiei fecioară poate duce cu gândul doar la cumințenie și puritate, fecioarele sunt extrem de perverse atunci când vine vorba de relații intime. Acestea iubesc toți stimulii, indiferent că ne referim la vizuali, auditivi sau tactili. Nu se feresc de experiențe precum a privi un film pentru adulți alături de partenerul lor.

Balanță

Chiar dacă probabil nu ai fi intuit acest lucru, balanțele sunt unele dintre cele mai perverse semne ale zodiacului. Cu toate acestea, perversitatea lor nu se manifestă atât de mult la nivelul relațiilor intime, cât la nivelul preludiului. Aceste vor fi extrem de stârnite de jocurile cu tentă sexuală dintre parteneri și de apropo-urile bătute în momente imprevizibile.

Scorpion

Scorpionii sunt zodii cu adevărat perverse, însă preferă să își păstreze dorințele ascunse. Astfel, le este mult mai ușor să își deschidă latura sexuală în fața străinilor decât în fața celor cu care deja se cunosc sau au o relație. Experiențele cu necunoscuți le conferă toată libertatea de care au nevoie pentru a experimenta lucruri noi.

Săgetător

Săgetătorii iubesc aventura și experiențele noi, iar acest lucru se va observa și în relațiile lor intime. Aceștia sunt înnebuniți după a încerca lucruri noi și interesante, însă nu neapărat din perversitate, cât din pură curiozitate. În majoritatea momentelor, relațiile intime reprezintă o joacă pentru ei.

Capricorn

Capricornii au și ei o oarecare perversitate, însă se manifestă în modul în care adoră să stârnească apetitul sexual în cei din jurul lor. Astfel, capricornii sunt foarte incitați de ideea de a se juca cu mintea celorlalți și de a le trezi dorințe nebănuite.

Vărsător

Varsatorii sunt si ei în categoria zodiilor perverse, însă nu își manifestă această latură decât față de cei lângă care se simt complet confortabil. Astfel, persoana pe care o iubesc este singura care le cunoaște toate dorințele ascunse și care îi poate face să se deschidă în pat.

Pești

Peștii sunt foarte romantici și tandri, având și o latură sensibilă extrem de dezvoltată. Astfel, toate acțiunile lor inime nu se traduc neapărat prin perversitate, ci prin pasiunea pe care o simt față de partenerul lor.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.