EștiSuperbă.ro

7 trucuri pentru tușul de ochi – Te vei face remarcată în mulțime cu ajutorul lor!

Fiecare femeie are rutina ei de frumusețe, însă multe femei nu știu că ochii sunt cea mai puternică armă a seducției când vine vorba de cucerirea unui bărbat. Multe femei nu știu să-și scoată ochii în evidență, dar este destul de ușor.

Ochii au diverse forme, mărimi sau culori, însă îți poți scoate ochii în evidență cu ajutorul tușului de ochi. Există câteva trucuri cu ajutorul cărora vei putea fi în centrul atenției de fiecare dată. Le știai?

1. Efectul de mărire. 

Există multe femei care au ochii mici și care își doresc să le ofere un efect de mărire prin intermediul machiajului. Trasează o linie pe marginea interioară a liniei genelor superioare și o treime din linia genelor inferioare cu un dermatograf.

2. Demachierea. 

Curățarea feței sau demachierea nu este discutată de cele mai multe ori și femeile nu acordă prea multă importanță acestui aspect. Totuși, este foarte important să îți cureți foarte bine tenul pentru că altfel, pielea ta va îmbătrâni mult mai repede.

3. Machiaj pentru ochii albaștri. 

Dacă ai ochii albaștri, nu folosi creionul dermatograf negru pe linia inferioară a genelor. Folosește în schimb un creion purpuriu pentru a-ți accentua privirea. În plus, poți alege nuanțe de roz sau maro pentru pleoape pentru a accentua efectul.
4. Linia interioară a genelor pentru definire completă. 
Dacă îți accentuezi linia interioară a genelor, ochii tăi vor fi mult mai accentuați și iar privirea ta va fi pătrunzătoare.
5. Alege creionul perfect. 
Dacă alegi să te dai cu un creion dermatograf zilnic sau cu tuș de ochi este foarte bine. Totuși, este posibil să alegi culorile nepotrivite pentru tine. Optează pentru cele deschise sau închise la culoare, nu vei putea da greși.
6. Ochi de pisică. 
Dacă vrei să ai o privire de felină, tot ce trebuie să faci este să îți trasezi o linie subțire de tuș și să-ți trasezi codițele în așa fel încât să-ți ofere o privire ca de pisică.
7. Fardul alb. 
Înainte să te dai cu tuș este bine să te dai cu un fard alb în colțul interior al ochiului pentru a stabili un contrast. Acest lucru îți va accentua privirea și va oferi un aspect delicat machiajului tău.