EștiSuperbă.ro

Află care este cea mai mare calitate a zodiei tale

Berbec

Calitatea ta principala este ENERGIA de care dai dovadă. Ai un entuziasm incredibil pe care îl transmiți tuturor celor din jur și cu ajutorul căruia reușești să mobilizezi masele. (Spre scopuri bune, da?)

Taur

Tu chiar știi să SURPRINZI oamenii! De la mici gesturi plăcute care le demonstrează celor dragi că ții la ei, până la surprize mărețe plănuite până la ultimul detaliu, oameni iubesc asta la tine! (Ca o paranteză, știi foarte bine că uneori reușești să faci și cele mai mari surprize… neplăcute…)

Gemeni

SIMȚUL UMORULUI e calitatea ta cea mai mare ce te scapă de multe probleme. Cei din jurul tău iubesc faptul că-i faci să râdă! (Ai grijă, căci prea multă distracție poată să strice.)

Rac

Ești un om extrem de LOIAL și de aceea reușești să-ți faci prieteni pe viața. Nu îi dezămăgești mereu pe cei de lângă tine. (Vezi să nu fii tu cel care ești dezamăgit!)

Leu

Tu ești absolut ADORABIL. Știe toată lumea că leul poate să fie cam vanitos, fapt ce poate fi deranjant de multe ori, însă are o mare calitate care îi fac să fie iertați de fiecare dată: drăgălășenia. (Asta până nu ești călcat pe coadă și scoți colții, evident!)

Fecioara

Ai un SIMȚ Al FRUMOSULUI ieșit din comun care te face să nu treci niciodată neobservat. Iar această frumusețe se reflectă și în sufletul tău! (Ai grijă ca acest spirit boem să nu fie egal cu naivitatea)

Balanta

ÎNCREDEREA ÎN FORȚELE PROPRII de care dai dovadă nu este întrecută de nimic. Această mare calitate a ta te face să răzbești în viață! (Ambiția s-ar putea să fie o super calitate pentru tine, dar uneori se transformă în defect în fața celor din jur…)

Scorpion

Ești un spirit JUSTIȚIAR și vei sări mereu în apărarea prietenilor tăi, ceea ce te face un amic de neprețuit.  (Totuși, pe cât de mulți prieteni îți faci, tot atât de mulți dușmani vei avea.)

Sagetator

Ești cea mai OPTIMISTĂ zodie, iar această bunădispoziție de care dai dovadă te face extrem de plăcut în fața celor din jur! (Însă, câteodată, mai trebuie să și cazi cu picioarele pe pământ!)

Capricorn

Ai o fire deosebit de puternică și esti foarte MUNCITOARE. Asta vor aprecia cel mai mult oamenii la tine. (Nu și dorința exagerată de perfecțiune…)

Varsator

Ești deosebit de PRIETENOASĂ și îți place mereu să fii îngrijorat de oameni. (Fii atentă să nu atragi doar amici, ci și prieteni adevărați, loiali.)

Pesti

Tu dai dovadă de cea mai pură SINCERITATE și spui mereu tot ce ai pe suflet. (Așa atragi mulți prieteni, dar și mulți dușmani.)