EștiSuperbă.ro

De ce nu poți să-i spui „Te Iubesc” conform zodiei tale!

Unul dintre cele mai dificile lucruri într-o relație este să fii primul care spune cele două cuvinte magice: „Te iubesc”. Pentru multe cupluri din ziua de azi, a spune „te iubesc” primul înseamnă mai mult o înfrângere decât o recunoaștere a sentimentelor autentice pe care și le poartă unul altuia. De obicei, femeile au tendința de a aștepta la infinit ca bărbații să spună primii „te iubesc”.

Motivele pentru care amână să fie ele primele care spun cele două cuvinte variază de la teama de a pune presiune pe partener la satisfacția de a-l fi făcut pe celălalt să-și recunoască dragostea. Cu toate acestea, simbolul zodiacal poate fi și el un factor în calea ezitării tale de a spune prima „te iubesc” partenerului. Ești curioasă să descoperi ce te împiedică să fii prima care-i spune „te iubesc”, conform zodiei tale? Descoperă în cele ce urmează!

Berbec

Te convingi singură că nu-l iubești. Te convingi că sunteți doar prieteni și că nu vrei nimic mai mult cu el, pentru că oricum nu ești pregătită, chiar dacă în sinea ta, ești perfect conștientă că nu-ți mai poți lua gândul de la el. În ciuda faptului că-ți domină gândurile, tot alegi să nu-i spui prima „te iubesc”.

Taur

Încă nu ești sigură de ceea ce simțiți și sincer, ești prea încăpățânată să-l întrebi. Chiar dacă răspunsul ți-ar confirma credința că vă iubiți și aveți sentimente reale unul pentru celălalt, tot nu-ți vei asuma riscul de a fi prima care să spună cele două cuvinte magice.

Gemeni

Nu ai nici o problemă în a-ți mărturisi dragostea față de cineva, problema este că nu știi cui să-i mărturisești asta. De obicei, ai sentimente pentru mai multe persoane deodată și uneori chiar nu poți decide pe cine vrea inima ta cu adevărat.

Rac

Tu îi vei spune că-l iubești doar atunci când te asiguri că este implicat cu totul în relația voastră. Nu poți spune ce simți cuiva care este puțin confuz sau doar pe interes. Tu vrei o dragoste absolută sau nu o mai vrei deloc, și nu vei rosti nici un cuvânt până când nu vei ști că cel de lângă tine este pregătit pentru același tip de dragoste pe care dorești să i-o oferi.

Leu

Aștepți ca el să-ți spună primul. De ce nu poate să facă asta încă?! Simți că i-ai oferit atât de multe semne și că ai făcut atât de multe lucruri pentru a-i câștiga inima, astfel încât ar trebui să recunoască din clipă în clipă toată dragostea imensă pe care ți-o poartă. Îți place sentimentul de asigurare și satisfacție pe care-l ai atunci când simți că ai câștigat inima cuiva, și nu invers.

Fecioară 

Nu ești în locul perfect pentru asta. Trebuie să fii stabilă din punct de vedere mental, financiar și emoțional înainte de a putea spune cuiva că îl iubești sau că vrei să fii cu acea persoană. Niciodată nu vei investi cu adevărat într-o relație până când nu vei investi în tine în primul rând.

Balanță

Trebuie să treci mai întâi peste toți foștii tăi înainte de a-i spune cuiva ceea ce simți. Nu vrei să te implici emoțional cu cineva și câteodată să mai ai sentimente pentru altcineva, mai ales dacă știi că ți-ai accepta fostul înapoi, în cazul în care ar începe să vorbească din nou cu tine. Vrei să renunți mai întâi la toate bagajele emoționale înainte să lași pe altcineva în inima ta.

Scorpion

Nu vrei să te simți niciodată „vulnerabilă” sau „slabă”. Ești cunoscută pentru puterea, independența și inteligența ta socială, și nu dorești ca absolut nimeni și nimic să-ți scuture reputația. Pentru tine, a spune cuiva prima că-l iubești înseamnă să-ți scoți masca și să-i arăți cuiva partea ta profundă și moale, iar asta te înfricoșează la culme.

Săgetător

Încă mai vrei să călătorești și să cunoști alte persoane. Nu vrei să-i spui cuiva că-l iubești, apoi să te muți într-o altă țară la scurt timp după aceea. Până când îți vei găsi „casa”, nu îți vei permite să te îndrăgostești de cineva temporar. Vrei să fie pentru totdeauna.

Capricorn

Ești gânditoare. O gânditoare suprasolicitată. Spunându-i cuiva că-l iubești este un gest impulsiv și irațional. Trebuie să construiți mai întâi o legătură puternică, să vă cunoașteți la un nivel mai profund, să vezi ce e mai rău din el, iar apoi să iei o decizie. E nevoie de tmp ca să te deschizi și să-i mărturisești cuiva ce simți cu adevărat.

Vărsător

Crezi că știe deja asta. Crezi că e atât de evident că-l iubești sau că probabil a înțeles asta atunci când i-ai trimis acel cântec, acea poezie sau acel citat. Pentru că tu ești o fire creativă, crezi că oamenii au același talent pe care-l ai și tu la a interpreta cuvintele pe care le redai, dar uneori, lucrurile se pierd în traducere, iar dacă nu spui în mod explicit ceea ce simți, nimeni nu va ști la ce te gândești.

Pești 

Nu vrei ca celălalt să te respingă. Tu nu știi cum să te descurci cu respingerea sau cum să nu o iei personal. Vei crede că tu ești problema și nu vei mai putea dormi noaptea, pentru că te vei îndoi de tine însăți. Așadar, preferi să joci la sigur și să nu spui nimic. Cel puțin nu prima.

E adevărat că e nevoie de o oarecare doză de curaj pentru a-ți lua inima în dinți și a spune prima „te iubesc” partenerului. Dar la urma urmei, dacă nici tu și nici el nu aveți suficient curaj să faceți primul pas și să duceți relația la următorul nivel, veți pierde un milion de alte lucruri frumoase și sentimente plăcute pe care le veți putea construi de aici înainte.

Dragostea nu înseamnă înfrângere, și nu ar trebui să fie percepută ca atare. Ba mai mult, dacă înveți să recunoști care este cea mai mare temere a ta în a fi prima care spune cele două cuvinte magice, poate vei găsi în tine puterea de a o depăși, și curajul de care ai nevoie în a-ți mărturisi sentimentele. Crede-mă, nu vei regreta!