EștiSuperbă.ro

Istețe de mama focului. Zodiile de femei super deștepte

Toate suntem inteligente, este adevărat. Însă aceste zodii au o sclipire deosebită ce le face să iasă în evidență. Așadar, dacă te numeri printre cele 3 zodii de femei super deștepte, urmează câteva sfaturi ca să îți dezvolți calitatea cu care te-au înzestrat astrele.

3 zodii de femei super deștepte:

Vărsător

Femeia născut sub acest semn zodiacal poate fi considerată a fi cea mai genială din horoscop. Deși, în aparență, este aeriană și cu capul în nori, nu este deloc așa. De fapt, dacă ești în zodia Vărsătorului, știi foarte bine că ești foarte isteață și că imediat îți merge mintea. Mai ales dacă este pentru interesul tău. Știi foarte bine să întorci lucrurile în favoarea ta și asta e foarte bine! Să nu mai spunem că pe lângă faptul că ești inteligentă ești și foarte frumoasă. Sfatul nostru? Nu mai încerca să faci pe naiva… Lasă la iveală ce femeie deșteaptă și inteligentă ești.

Fecioară

Ești o adevărată minune pe pământ! De ce? Pentru că ești talentată, inspirată, muncitoare și foarte deșteaptă. Nu doar că ai o inteligență nativă, ci îți place să și citești și să înveți mereu lucruri noi ca să te dezvolți. Spiritul tău de perfecționistă te face o competitoare excelentă pentru o poziție înaltă la locul de muncă și mintea ta strălucită te face să obții tot ce-ți dorești. Sfatul nostru? Uită de frică și fixează-ți cele mai înalte scopuri.

Pești

Nu doar că ești deșteaptă, ci dai dovadă de un șarm aparte care te ajută să ieși în evidență dintr-o sută de femei. Se spune despre zodia pești că e alunecoasă, iar acest lucru reiese tot din inteligența ta, care te ajută să ieși din cele mai încurcate situații. Cu riscul să fii considerată o manipulatoare, știi să te joci cu cuvintele și să le învârți astfel încât să fie în favoarea ta. Sfatul nostru? Nu asculta de gura lumii, tu ai drumul tău!