EștiSuperbă.ro

Trucuri de frumusețe pe care să le folosești în funcție de zodie

BERBEC

Te-ai născut gata frumoasă și fermecătoare! Folosește doar un make-up discret, cu gloss și mascara și e suficient. Pentru unghii, alege culori îndrăznețe, precum este movul, pentru a ieși în evidență. Ești suficient de îndrăzneață pentru a purta ruj roșu la o ținută de seară. Și, dacă ne permiți o sugestie și pentru coafură, alege buclele lejere, gen valuri.

TAUR

Ca să arăți sofisticat, așa cum îți dorești, alege accesorii. Cel mai bine vei arată cu un colier la baza gâtului. Accentuează ochii și optează pentru smokey eyes, dar nu folosi și un ruj puternic. Pune și pe unghii nuanțe discrete de roz și crem. Cât despre coafură, poartă tunsori scurte, tip bob.

GEMENI

Ești foarte creativă și te caractează originalitatea, așa ca nu te sfii să porți mov și galben. Chiar și pe unghii poți să porți culor aprinse precum portocaliu sau auriu, căci îți reflectă personalitatea veselă. Părul creț te reprezintă.

RAC

Iubești să ai un look fresh. Ca să obții acest lucru, poartă un blush roz în obraj și vei da impresia de sănătate. În vestimentație abordează mereu o piesă sau o un accesoriu argintiu. Poți chiar și unghiile să le porți argintii. Așa vei ieși cu siguranță în evidență, fără a fi o prezență ostentativă. În ceea ce privește părul, poartă-l drept, cât mai simplu.

LEU

Ca să îți arăți măreția, nuanțe de oranj și auriu, la fel ca leului, ți se potrivesc perfect. Dacă îndrăznești, poartă roșu chiar și la ochi sau măcar pe buze. Poartă tuș la ochi și pomeți bine accentuați. Renunță la culorile puternice pe unghii și optează pentru negru si bleumarin sau nude. Tunsoarea perfectă pentru tine e bob, dar într-o culoare puternică, precum roșu.

FECIOARĂ

Ești frumoasă și e bine să accentuezi această calitate cu nuanțe de albastru regal și roz pal pentru ochi. Folosește puțin rimel și un glos și vei arăta extraordinar. Pe buze poartă culori ciocolatii, iar oja alege-o roșu aprins. Pentru păr, ne permitem un sfat: nu mai apela la coafuri soficticate ce nu te reprezintă. Arăți impecabil și cu o coadă simplă.

BALANȚĂ

 Pentru personalitatea ta se potrivesc nuanțe precum roz, albastru deschis și chiar verde. Folosește tonuri pale ale acestor culor pentru fardul de ochi, poartă culori mate pe buze, chiar foarte închise, precum burgundy. Profită de podoaba capilară și accesorizeaz-o cu bentițe, clămițe și fundițe.

SCORPION

Culori precum mov închis, precum fructele de pădure, roșu, chiar negru sunt alegerea ideală pentru un ruj, atunci când îți dorești un look dramatic. Completează-l cu rimel și cu unghii intr-o nuanță clasică de roșu sau nude. Buclele lejere te vor face să fii superbă.

SĂGETĂTOR

Îți stă bine cu un machiaj tip smokey eyes care îți dă o notă misterioasă. Poartă negru sau gri și pe unghii, dar alege un ruj într-o nuanță caldă de roz sau corai. Să nu te temi niciodată să alegi o coafură spectaculoasă și extravaganță, căci își va complimenta spiritul aventuros.

CAPRICORN

Te atrag foarte mult culorile pământii, așa ca optează pentru maro și nude, kaki și cărămiziu. Ca să nu fii banală, optează pentru accesorii colorate și extravagante. Folosește un ruj colorat care să îți stea bine și nu alege o culoare aprinsă la păr.

VĂRSĂTOR

Pentru ochi alege mov. Pentru buze alege ceva nude. Pentru păr… poți să alegi și albastru, verde, roșu, orice culoare îți scoate în evidența spiritul curajos. Chiar și vestimentația ta va arăta cât se poate de extravagant.

PEȘTI
Folosește tuș de ochi negru, fard de ochi gri și un ruj mov pentru a avea un look dramatic și misterios. Oja roșie va arăta spiritul pasional și o coafură clasică va fi mereu o optiune bună.