EștiSuperbă.ro

A folosit această plantă o dată pe zi, 20 de zile consecutiv și a scăpat definitiv de grăsimea abdominală

Ştii deja că problemele cu greutatea corporală îţi pot provoca anumite condiţii de sănătate, precum astmul, hipertensiunea, ateroscleroza, boli metabolice, probleme de inimă şi probleme cu organele reproducătoare.

Pentru a preveni acest lucru, consumă alimente bogate în minerale, vitamine şi antioxidanţi, trebuie să îţi reduci aportul de zahăr, să bei multă apă, să faci sport şi să dormi.

Acest suc va elimina grăsimea stomacală şi este făcut din ingrediente naturale, esenţiale pentru arderea grăsimilor. Nivelul de energie va creşte iar metabolismul s-a accelerat.

Ingrediente

O bucăţică de ghimbir
O lămâie
O mână de spanac
Un pahar cu apă

Procedura

Pune toate ingredientele într-un blender şi amestecă bine. Consumă acest suc cu o jumătate de oră înainte de micul dejun, pe stomacul gol, timp de 20 de zile consecutiv.

Sursa: realitatea.net

Beneficiile spanacului: 

1. Spanacul este un puternic antioxidant

Spanacul contine vitamina C, E, beta-caroten, magneziu si seleniu cu ajutorul carora lupta impotriva stresului oxidativ si a multor probleme de sanatate.

2. Spanacul este bun pentru vedere

Spanacul este bun pentru vedere datorita continutului sau bogat in beta-caroten, luteina si zeaxatina care sunt benefice pentru vedere si ii ajuta pe cei care se confrunta cu probleme de vedere. Consumul regulat de spanac previne de asemenea cataracta.

3. Spanacul este bun pentru sistemul muscular si osos

Spanacul contine mari cantitati de vitamina K, vitamina care este benefica sistemului osos. Spanacul contine calciu si magneziu din abundenta care sunt benefice sistemului muscular. Iata ca nu degeaba, spanacul era alimentul preferat de Popei Marinarul.

4. Spanacul este benefic sistemului imunitar

Sistemul nostru imunitar este protejat prin intermediul consumului regulat de spanac, o planta care este o rezerva abundenta de nutrienti, minerale si vitamine. Consumul de spanac previne racelile si inflamtiile din organism.

5. Spanacul este benefic pielii

Datorita continutului sau bogat de iod, magneziu si seleniu consumul de spanac este recomandat si pentru sanatatea pielii.

6. Spanacul este antiinflamator si anticancerigen

De asemenea, spanacul are proprietati antiinflamatorii datorita faptului ca este o sursa de acizi Omega-3, inca un plus in lupta impotriva cancerului.

7. Spanacul scade colesterolul rau

Consumul de spanac ajuta in echilibrarea metabolismului grasimilor si scade colesterolul rau din sange. Spanacul este indicat in dieta persoanelor care sufera de afectiuni cardiovasculare.

8. Spanacul ajuta la purificarea sistemului digestiv

Fibrele din spanac ajuta la purificarea sistemului digestiv, a sangelui si a ficatului. El mai contine si calciu si fier, doua substante care remineralizeaza organismul si il ajuta sa combata anemiile si asteniile de sezon.

9. Spanacul detoxifica de asemenea ficatul

Spanacul este indicat in perioadele de curatare a organismului, in diete dar si in detoxifierea ficatului.

10. Spanacul ajuta activitatea metabolica a organismului

Nu degeaba medicii recomanda introducerea spanacului in dieta noastra. Spanacul este foarte bogat in proteine vegetale care sunt usor digerate de catre organism, acestea fiind cu usurinta transformate in in amino-acizi care sunt esentiali pentru organismul uman. Spanacul este in acest sens bun si pentru dietele de slabire.

Sursa: garbo.ro