EștiSuperbă.ro

5 gesturi care îți sabotează relația – Numărul 3 transformă dragostea în ură!

Relația voastră scârțâie și s-ar putea să fie din vina amândurora. Află care sunt gesturile care subminează armonia de cuplu!

Dați mereu vina unul pe altul. Dacă unul din parteneri dă vina pe celălalt,ori de câte ori ceva nu merge bine,relația va avea de suferit pe termen lung.

Soluția:Fiecare trebuie să-și asume fiecare partea de responsabilitate

 

Sunteți nesiguri pe sentimentele celuilalt. Dacă unul dintre voi e gelos sau nu are încredere în celălalt,fiindcă automat cel care trebuie să se „apere” tot timpul de vini imaginare se va simți neiubit și marginalizat.

Soluția:Conotațiile negative trebuie înlocuite din discursul vostru,la fel și acuzele reciproce.
Întrerupeți comunicarea. Adeseori,când aveți nemulțumiri unul față de cealălalt,vă întoarceți spatele și întrerupeți cu totul comunicarea. Este ceea ce specialiștii numesc „divorț emoțional”.

Soluția:„Dialog” e cuvântul cheie.

 

Nu mai vreți să faceți concesii. Se întâmplă mai ales la cuplurile cu vechime:nu mai sunteți toleranți unul față de celălalt,nu mai există înțelegere și apreciere.

Soluția:E firesc ca orice om să vrea să fie apreciat și valorizat. Respectul nu trebuie să dispară,cu atât mai puțin la cuplurile cu vechime.

Ați uitat să vă distrați. Unde sunt râsetele care altădată înviorau toată casa? Unde sunt cinele romantice,care vă apropiau atât de mult? Sunt imperiul rutinei,ați uitat de momentele speciale împreună.
Soluția:E simplă:retrăiți clipele speciale,recreeând o atmosferă deosebită. Lăsați copiii în grija bunicilor și faceți-vă timp pentru o seară romantică – din când în când.

Sursa: clickpentrufemei.ro