EștiSuperbă.ro

5 lucruri pe care bărbații le consideră neatrăgătoare la o femeie – Mulți nu au curajul să recunoască!

Așa cum există multe lucruri care bărbaților li se par deosebit de atrăgătoare la o femeie, există și cel puțin la fel de multe care li se par dezgustătoare și care îi fac să își piardă brusc interesul pentru o reprezentantă a frumuseții și feminității.

Fiind adevărați gentlemani, nu îndrăznesc să îți spună ceea ce îi deranjează, așa că trebuie să iei aminte la cele de mai jos:

1. Coafurile extreme

Bărbații nu sunt prea atrași de coafurile cu foarte mult volum sau cu multe accesorii. Ei preferă părul lung, mătăsos, lăsat neprins. Cine ar fi crezut că poate fi atât de simplu să fii considerată atrăgătoare.

2. Prea mult machiaj

Este în regulă să folosești un pic de machiaj pe față, dar mai mult de atât nu mai este deloc atrăgător, bărbații preferă aspectul natural.

Amintește-ți: folosește doar câteva produse pentru machiaj, este mai bine să folosești prea puține decât prea multe produse.

3. Genele false

Bărbații și-ar dori să nu mai folosești prea mult rimel sau să îți pui gene fale, cele cu care te-a înzestrat natura sunt mult mai atrăgătoare.

4. Machiajul lucios

În loc să alegi fard de pleoape sidefat sau lucios, mai bine ai alege texturi mate, sunt preferatele bărbaților.

5. Dinții galbeni și respirația urât mirositoare

Cu asta suntem 100% de acord: nimeni nu poate fi atras de o respirație urât mirositoare sau de dinți neîngrijiți. Igiena este foarte importantă, în primul rând pentru propria persoană, așa că nu mai amâna la nesfârșit vizita la dentist.

Sursa: realitatea.net.

Cu toate acestea, există lucruri după care bărbații sunt înnebuniți la o femeie și pur și simplu nu pot rezista acestor calități. Iată care sunt acestea:

1. E răbdătoare

Nu suntem perfecte ca femei, dar avem o treabă grea pentru a supraviețui în lumea în care trăim. Trebuie să arătăm întotdeauna într-un anumit fel pentru a impresiona la locul de muncă sau trebuie să avem o anumită atitudine pentru a ne face plăcute de cei din jur.

Bărbații își doresc femei care să-i înțeleagă cu adevărat, care să nu-i judece fără să ajungă să-i cunoască extrem de bine și care să nu tragă concluzii pripite cu privire la modul în care ar trebui să se comporte sau să reacționeze în privința lor.

O femeie răbdătoare poate face multe ca să te ajute să-ți menții calmul și să iei cele mai bune decizii pentru tine și pentru cei din jurul tău. O femeie care să-i îndemne să ia o pauză pentru a reflecta asupra acțiunilor și răspunsurilor lor în diverse situații.

2. Are încredere incredibilă în sine

Ești întotdeauna autentică. Te accepți așa cum ești chiar dacă nu ai un corp de fotomodel sau ai mai pus câteva kilograme în plus pe tine în timpul sărbătorilor pentru că nu ai putut rezista să nu mănânci tot desertul.

Cu toate că nu ai formele perfecte, ai multă încredere în tine și ești puternică, fapt care atrage bărbații ca un magnet, care te admiră pentru felul în care gândești și acționezi.

Bărbaților le plac femeile care nu se plâng de felul în care arată pentru că nici ei nu fac asta. Dacă vei începe să arăți că te simți nesigură, partenerul tău te va coborî de pe piedestalul pe care te-a pus inițial.

3. Știe să asculte oamenii

Există momente în care bărbații au nevoie să le spună partenerelor lor ce au pe suflet și își doresc ca partenerele lor să nu tragă concluzii pripite și să asculte mai degrabă decât să vorbească ele și să judece ceea ce li se spune.

Dacă o femeie le permite bărbaților să vorbească deschis despre ce-i frământă fără să fie întrerupți, capătă încredere în ei ca să facă din nou astfel și admiră femeie care se pricepe de minune la arta ascultării pentru că nu multe persoane au un astfel de talent.

4. Se concentrează asupra laturii pozitive a lucrurilor

Ținând cont de situația actuală, putem foarte ușor să avem gânduri negre și să nu putem renunța la ele. Atunci când nimic nu merge bine, o percepție pozitivă a lucrurilor poate fi extrem de atrăgător mai ales atunci când te identifici cu astfel de persoane.

Dacă partenerul tău începe să discute cu tine despre planurile pe care le are, iar tu începi să scoți în evidență toate lucruile care ar putea să meargă prost, atunci riști să îl pierzi. Bărbații preferă femeile care le ridică moralul și văd partea pozitivă a lucrurilor chiar și atunci când aceasta nu există.