EștiSuperbă.ro

6 lucruri pe care le spun bărbații îndrăgostiți

Spre deosebire de femei, este cunoscut faptul că bărbaţii nu dau pe-afară de romantism, mai ales când se gândesc la cum să ajungă cât mai repede în pat. Totuşi, dacă unii dintre ei spun anumite lucruri persoanei pe care o plac sau faţă de care simt ceva, atunci s-ar putea ca aceia să fie cu adevărat îndrăgostiţi şi să îşi dorească o relaţie de lungă durată.

„Acest lucru mi-a amintit de tine“

Bărbaţii îndrăgostiţi nu suportă să stai prea mult departe de ei, aşa că îşi creează o hartă a nostalgiei. Mai exact, te caută în fiecare femeie care trece pe stradă, în fiecare lucru pe care îl fac, iar în mintea lor se produce o asociere. Dacă îţi repetă asta des, înseamnă că acel bărbat se gândeşte la tine mai mult decât ai fi tentată să crezi.

„Dă-mi voie să te alint“

Deşi nu le stă în caracter tuturor bărbaţilor să folosească diminutive şi diverse forme de alint, unii dintre ei ar putea face acest lucru pentru că le place ideea de joc și își doresc să fie cât mai apropiați de persoana iubită. Mai mult, prin această modalitate își confirmă că doar ei pot să folosească diminutivele față de femeia pe care o iubesc.

„Pot să te ajut cu orice“

Dacă îți spune asta, înseamnă că vrea ca tu să ai nevoie de el, să se simtă dorit în fiecare secundă. De la bun început, vrea să îți arate că poți avea încredere în el, că te poți baza pe ajutorul său oricând, fie el cel fizic, fie el cel mental.

„Mi-e dor de tine!“

Pe lângă clasicul „te iubesc“ este poate fraza pe care ai auzit-o cel mai des, însă de multe ori, ea poate căpăta o semnificație aparte. Spre exemplu, dacă abia te-ai văzut cu el și ești în drum spre casă, iar el îți spune că îți lipsa mai mult ca oricând, înseamnă că vrea să îți arate cât este de importantă prezența ta în viața lui.

„Ești frumoasă“

În general, femeile adoră să audă complimente din partea unui bărbat, mai ales dacă acestea sunt și din partea sufletului-pereche. Totuși, trebuie să faci distincția între bărbații care spun aceste cuvinte frumoase prea des și mult prea repede și bărbații care își construiesc cu grijă complimentele.

Primii sunt aceia care obișnuiesc să flirteze și să facă o femeie să se simtă bine, în timp ce bărbații care nu fac des complimente cred cu adevărat în ele.

„Sunt aici pentru tine“

Când un bărbat folosește această frază, înseamnă că vrea să îți transmită faptul că își dorește să facă parte din viața ta. E similară frazei în care îți spune că vrea să te ajute, deoarece îți dă o stare de încredere și de siguranță în partener.

În acel moment, ai tendința să nu mai gândești la singular, ci la plural orice lucru pe care îl faci. Tocmai aceste cuvinte vă ajută să vă îmbunătățiți legătura și să vă iubiți tot mai mult. În final, dacă auzi toate aceste cuvinte de la partenerul tău de viață, te poți considera o norocoasă!!

Sursa: clickpentrufemei.ro