EștiSuperbă.ro

7 cele mai frecvente motive pentru care se despart cele mai multe cupluri

Despărțirile nu sunt plăcute pentru nimeni și toată lumea a trecut prin despărțiri dureroase. De cele mai multe ori, partenerii dau vina unul pe altul în momentul în care se ajunge în pragul despărțirii, însă există anumite motive pentru care partenerii ajung în acel punct.

Tu le știai?

1. Suspiciunile: 

Încrederea este unul dintre cele mai importante lucruri într-o relație. Lipsa încrederii poate duce la probleme precum îndoieli, neînțelegeri și multe altele, mai grave, ceea ce va duce în final la finalizarea relației.

2. Insecuritate: 

Insecuritatea poate sta în calea fericirii multor cupluri. Dacă o persoană nu are încredere în ea, nu va avea nici în partener și vor exista multe discuții și crize de gelozie.

3. Lipsa angajamentelor: 

Lipsa angajamentelor este o altă problemă cu care se confruntă cuplurile în pragul despărțirii. La începutul relației, totul este roz și partenerii își promit multe lucruri de care uită pe parcursul relației, ceea ce duce la despărțire.

4. Lipsa comunicării: 

Comunicarea joacă un rol important în relații pentru că prin intermediul ei partenerii își pot exprima trăirile și emoțiile. Totuși, de multe ori, din cauza comportamentului egoist vor apărea neînțelegerile, ceea ce va conduce la distanțarea partenerilor.

5. Relațiile intime întreținute mult prea devreme. 

Dacă partenerii au relații intime mult prea devreme pot apărea complicații mai târziu în relație. Relația nu va fi sănătoasă și nu se va dezvolta frumos. Va fi doar fizică.

6. Ascunderea trecutului. 

Unele persoane își ascund trecutul din motive personale, însă acest lucru nu va face bine deloc relației. Pentru a avea o relație de lungă durată partenerii ar trebui să fie deschiși unul cu altul.

7. Obiceiurile proaste. 

Nimeni nu poate accepta obiceiuri proaste într-o relație pentru că totul are o limită. Dacă obișnuiești să bei în exces sau să fumezi foarte mult și partenerului tău nu-i place acest lucru, nu înseamnă că trebuie să renunți neapărat la acest obicei, ci să faci în așa fel încât să nu-l mai deranjeze.