EștiSuperbă.ro

7 lucruri pe care nu le știai despre infidelitate

Înșelatul este cea mai oribilă acțiune pe care o poate face cineva. Nimeni nu vrea să fie înșelat, însă se întâmplă. Probabil că oamenii suferă cel mai tare în momentul în care află că partenerul lor se vede cu altcineva pe la spatele lor și de aceea, mai jos există 10 lucruri pe care nu le știai cu siguranță despre înșelat.

1. Oamenii înșală de obicei cu persoane cunoscute. 

Înșelatul pare destul de incitant în momentul în care unul dintre parteneri alege pe cineva cunoscut și care poate ține acest secret la fel de bine ca și ei. Confortul pe care îl simte o persoană când înșală cu cineva cunoscut o ajută să nu se simtă la fel de vinovată.

2. Înșelatul poate fi definit în mai multe moduri. 

Pentru fiecare persoană înșelatul înseamnă altceva. Unii oameni consideră că înșelatul emoțional este mult mai dureros și mai rău decât cel fizic, alții consideră că un sărut este de neiertat, în timp ce alții cred că mințitul este mai grav decât orice aventură de o noapte.

3. Multe cupluri rămân împreună în ciuda faptului că unul dintre parteneri calcă strâmb. 

Sunt multe cupluri căsătorite care au rămas împreună chiar dacă unul dintre parteneri i-a pus coarne celuilalt. Acest lucru se întâmplă pentru că partenerii locuiesc împreună și separarea îi sperie.

4. Momentul în care un bărbat nu are destulă intimitate cu partenera lui. 

Intimitatea este foarte importantă într-o relație și de aceea poate distruge în orice moment un cuplu. Nu spune nimeni că amorul este cel mai important lucru într-o relație, însă joacă un rol important. Dacă unul dintre parteneri nu este satisfăcut din punct de vedere intim, va căuta acest lucru în altă parte.

5. Cei care înșală nu sunt neapărat nefericiți în relația pe care o au. 

Înșelatul nu presupune neapărat nefericire. Înșelatul începe din curiozitate. În momentul în care o persoană înșală din dorință, persoana care face asta va realiza că face o greșeală, se va opri, însă cea care face asta din curiozitate nu va avea nici o remușcare.

6. Femeile înșală pentru a finaliza o relație. 

De cele mai multe ori, femele nu știu cum să încheie o relație și se tem să o să-și rănească partenerul și de aceea aleg să înșele.

7. Împăcarea nu funcționează mereu. 

Chiar dacă partenerii trec peste acest „incident” și totul se iartă, de fiecare dată când va exista o ceartă se va aduce discuție acest aspect, asta pentru că nu se poate uita așa ceva. De asemenea, încrederea partenerului care a fost înșelat în celălalt nu va mai fi niciodată la fel.