EștiSuperbă.ro

9 moduri prin care poți să reaprinzi flacăra pasiunii în relația de cuplu

Repetitia la nesfarsit e metoda ideala – asta daca esti la scoala sau inveti vreo limba straina, caci in viata intima, sa te repeti la nesfarsit este moartea pasiunii. Site-ul Menshealth.com propune 9 moduri prin care sa reaprinzi flacara pasiunii in relatia de cuplu:

1. Nu mai incepe din dormitor

Acelasi loc vechi si plictisitor trebuie ocolit. Incearca baia, bucataria sau… centrul orasului! Corpurile voastre, aflate in locatii noi, vor percepe alti stimuli si nu vor mai reactiona rutinant.

2. Faceti impreuna caiac canoe sau mergeti intr-un parc de aventuri

Incercati impreuna ceva nou, periculos, ce va va pune in miscare rezervele de adrenalina. Sportul extrem poate fi o solutie, daca va place amandurora ideea.

3. Lichior de Lemn Dulce

Specialistii au dovedit ca acest lichior creste fluxul sanguin in zonele genitale cu pana la 40%.

4. Acorda atentie intregului lui corp

Cu siguranta nu trebuie să ignori nici o zona a corpului partenerului tau. Incearca sa-i atingi si mangai noi zone, precum spatele si gatul. N-o sa-ti para rau!

5. Atinge-l in zonele intime in timpul cinei

Eventual, atinge-i lenjeria intima, gestul il va incalzi, cu siguranta.

6. Vorbeste-i deoacheat in public

Mergeti impreuna in parc, si stati intinsi, la soare, relaxati, pe o patura. Poti incepe sa-i vorbesti deocheat asa, pe nepusa masa. O sa creezi tensiune intima suficienta incat sa-l starneasca, mai ales ca lucrurile nu se pot detensiona pe loc, avand in vedere ca sunteti in public.

7. Sarutati-va macar 12 secunde, neintrerupt

Sarutul va va reapropia din nou, pentru ca el creeaza intimitate. Strangeti-va in brate in acest timp.

9. Vorbeste-i despre viitorul vostru

Spune-i ce ti-ar placea pentru voi, o casa pe plaja, scoli bune pentru copiii vostri, vacante spre o anumita destinatie. Se va simti in siguranta sa stie ca face parte pe termen nelimitat din visele si planurile tale.

10. Acorda-i atentie si… atentii!

Lasa-i in fata usii de la intrare un buchet de flori. Spune-i mereu cat e de atragatoare si cat de mult o iubesti si iti doresti sa faca parte din viata ta.

Sursa: sfatulparintilor.ro.