EștiSuperbă.ro

Dacă continui să faci aceste 4 lucruri, partenerul tău își va pierde interesul

Este destul de ușor să ai o relație cu cineva, dar este mai greu să întreții iubirea și pasiunea în relație. Atât femeile, cât și bărbații fac anumite greșeli fără să-și dea seama, greșeli care îl îndepărtează pe partener și se ajunge la despărțire.

Dacă faci aceste lucruri în relația ta, partenerul tău își va pierde interesul curând și te va părăsi:

1. Ești mult prea cicălitoare. 

Bărbaților nu le place drama și nu le plac femeile care îi bate la cap pentru orice nimic. Dacă ești acel tip de femeie care fac din țânțar armăsar, partenerul tău își va pierde imediat interesul pentru tine.

Majoritatea bărbaților care sunt implicați într-o relație vor să-și păstreze libertatea chiar dacă acest lucru presupune și anumite angajamente față de parteneră. Nu uita acest lucru.

2. Ești exagerat de geloasă. 

Orice relație se lungă durată ar trebui să se bazeze pe încredere și comunicare. Dacă nu ai încredere în partenerul tău, de ce mai sunteți împreună?

Bărbații urăsc femeile care vor mereu să știe ce fac și care le controlează într-o oarecare măsură acțiunile. Dacă ești geloasă pe o colegă de-a lui de la serviciu, fără motiv, și-i mai și faci scandal din când în când, partenerul tău se va sătura și se va ajunge la despărțire.

3. Nu te simți bine în pielea ta. 

Este un lucru bun să vrei să te îmbunătățești tot timpul și să evoluezi din toate punctele de vedere, însă femeile care sunt mereu nemulțumite de ele nu sunt deloc pe placul bărbaților.

Bărbații iubesc femeile care au încredere în ele și care își iubesc corpul așa cum este. Dacă iubitul tău te place așa cum ești, nu-i arăta că ești nemulțumită de modul în care arăți pentru că acest lucru îi va demonstra că nu ai deloc încredere în tine.

4. Încerci să-l izolezi. 

Dacă te afli într-o relație, nu înseamnă că trebuie să petreci 24/24 cu prietenul tău. Fiecare dintre voi aveți o viață, dincolo de relație. Fiecare dintre voi are prieteni, separat.

Dacă încerci să-ți schimbi prietenul și să-l izolezi de prietenii lui sau chiar de familie, relația voastră nu va dura pentru că îl privezi de la libertate. Bărbații urăsc acest lucru.