EștiSuperbă.ro

Cum să scapi de aripioare într-o lună, fără să mergi la sală sau să ții dietă – Trebuie să faci un singur lucru seara, înainte de culcare

Daca vrei sa slabesti dar nu poti sa tii diete sau sa mergi la sala, incearca trucul de mai jos. Pentru multa lume, a functionat.

Tot ce trebuie sa faci este ca seara, inainte ce culcare, sa iti pui sub limba o lingura de amestec de zahar brun cu sare de mare. Este important ca, dupa ce se dizolva, sa nu mai bei apa.

Cum te ajuta acest lucru la reducerea kilogramelor in plus? Zaharul brun va ajuta la echilibrarea compozitiei sangelui, iar sodiul din sare stimuleaza metabolismul, astfel ca arderile tale se vor intensifica.

Repeta acest procedeu seara de seara, timp de o luna, si vei scapa de aproximativ 10 kilograme. Evident, nu trebuie sa faci excese la capitolul alimentatie si alcool.

Sursa: kanald.ro.

Beneficiile pe care le are sarea de mare:

1. Fortifică sistemul imunitar

Nutrienții din componența sării de mare sunt utili pentru a stimula producția de anticorpi a sistemului imunitar. Când îl consumi în doze mici, acest aliment previne răcelile, gripa și alte infecții virale care pot ataca corpul.

2. Alcalinizează corpul

Sarea de mare susține alcalinizarea corpului. Acest beneficiu se datorează faptului că ea nu a fost expusă temperaturilor ridicate în timpul procesării, iar proprietățile sale nutritive nu au fost alterate.

Totodată, mineralele esențiale din sarea de mare contribuie la reglarea pH-ului, stimulând eliminarea toxinelor și a compușilor acizi.

3. Combate astmul

Având un efect antiinflamator și calmant, sarea de mare constituie o soluție naturală împotriva iritațiilor respiratorii. Efectul său ușor expectorant reduce producția de flegmă, prevenind obstrucționarea căilor respiratorii.

De fapt, sarea de mare este foarte benefică pentru pacienții care suferă de astm, pentru că ameliorează dificultățile de respirație.

4. Protejează sănătatea cardiovasculară

Diluând o jumătate de linguriță de sare de mare în apă caldă, obții un remediu naturist care poate ține sub control colesterolul și tensiunea arterială.

Deși persoanele hipertensive nu ar trebui să consume sare de bucătărie, acestea pot ingera doze mici de sare de mare fără a experimenta probleme. Conținutul ridicat de minerale esențiale al sării de mare reduce riscul de ateroscleroză, infarct sau accident vascular cerebral.

5. Ameliorează durerile musculare

Sarea de mare este bogată în potasiu și magneziu, două minerale esențiale pentru ca mușchii să funcționeze corect. Acești compuși reduc tensiunea, în special pe cea rezultată în urma activităților sportive sau solicitante.

Mai mult, potasiul și magneziul reglează nivelul electroliților, care poate fi destabilizat din cauza pierderii de fluide.

6. Combate depresia

Datorită proprietăților sale, acest ingredient natural menține nivelul de melatonină și serotonină din creier, două substanțe chimice asociate bunăstării. După ce o ingerezi, sarea de mare inhibă producția cortizolului, reducând stresul și anxietatea.

7. Susține digestia

Clorura din componența sării de mare stimulează producția de acizi naturali, optimizând digestia carbohidraților și a proteinelor. Absorbția acestei substanțe crește prezența enzimelor digestive și a bacteriilor sănătoase, ce colaborează pentru a asigura eliminarea deșeurilor și absorbția nutrienților.

8. Te ajută să dormi mai bine

Sarea de mare are abilitatea de a stimula producția de serotonină. Din acest motiv, ea le va fi de mare ajutor persoanelor care suferă de insomnie sau alte tulburări de somn.

Consumul de sare de mare cu apă caldă înainte de culcare relaxează mintea și corpul, provocând un somn adânc și neîntrerupt. În plus, acest amestec curăță membranele mucoase din corp, reducând sforăitul cauzat de obstrucționarea căilor respiratorii.

9. Optimizează funcționarea creierului

Mineralele esențiale conținute de sarea de mare sunt foarte benefice în ceea ce privește funcția cerebrală. Pe măsură ce sunt absorbite de corp, acestea îmbunătățesc procesul de comunicare al celulelor cerebrale, ceea ce este esențial pentru a îmbunătăți concentrarea și memoria.

10. Previne îmbătrânirea prematură

Efectul antioxidant și alcalin al acestui produs ecologic îl face să fie un remediu util împotriva îmbătrânirii premature a celulelor. Astfel, dacă o includem în dieta noastră zilnică, sarea de mare reduce riscul declanșării bolilor cronice fizice și mentale.

Nu în ultimul rând, deoarece susține detoxificarea organismului, sarea de mare este un supliment ideal pentru a preveni ridurile și alte simptome ale îmbătrânirii premature, scrie dozadesanatate.ro