EștiSuperbă.ro

Și-a aplicat turmeric în jurul ochilor! 10 minute mai târziu rezultatele au fost UIMITOARE

Cei care nu știu ce este turmericul, ar trebui să știe că acesta este unul dintre cele mai puternice condimente de pe planetă. Are numeroase beneficii și te poate ajuta să tratezi o sumedenie de afecțiuni. Este folosit foarte mult în bucătăria indiană, dar este folosit și în China pentru a trata diverse afecțiuni ale corpului.

Iată care sunt cele mai importante beneficii ale turmericului:

1. Poate preveni apariția cancerului 

Turmericul are abilitatea de a neutraliza radicalii liberi și de a păstra celulele sănătoase. De asemenea, blochează enzimele responsabile de apariția cancerului. Trebuie doar să adaugi o linguriță de turmeric în mâncare în fiecare zi și vei fi protejat de boli.

2. Previne  Alzheimerul 

Acest condiment ajută și la menținerea sănătății celulelor nervoase din creier. Ajută astfel la împiedicarea apariției bolii  Alzheimer.

3. Controlează diabetul

Turmericul ajută la menținerea nivelului de zahăr scăzut în sânge. Ține nivelul de insulină sub control și ajută astfel la ținerea diabetului sub control.

4. Ajută la vindecarea rapidă a rănilor

O pastă făcută din turmeric poate ajuta la vindecarea mai rapidă a rănilor, tăieturilor sau arsurilor. Acesta are și efect anti-inflamator și ajută rănile să nu se infecteze sau agraveze.

5. Ajută la digestie

Turmericul ajută la secreția de bilă și la reducerea balonării și a gazelor.

6. Îți face pielea sănătoasă și curată

Turmericul are proprietăți de a curăța pigmentarea pielii. Dacă îl aplici în mode regulat pe ten, vei observa o schimbare în câteva zile.

  • Amestecă o jumătate de linguriță de zeamă de lămâie cu o linguriță de suc de roșii și o linguriță de turmeric. Amestecă toate ingredientele până obții o pastă. Aplică pasta pe piele și stai cu ea timp de 10 minute.

Rezultatul te va uimi, cu siguranță.

  • Pentru a scăpa de cearcăne, amestecă o lingură de turmeric cu suc de ananas până obții o pastă. Aplic-o în jurul ochilor și stai cu ea timp de 10 minute, apoi clătește cu apă fierbinte.

Rezultatele se văd de la prima utilizare, Folosește acest mix de două ori pe săptămână și vei scăpa pentru totdeauna de cearcăne.